Výsledek ultrazvuku 5+4 týden těhotenství - kdy jsem otěhotněla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3753
22.4.17 16:03

No je fakt, že se udává, že od 1cm velikosti embrya se obecně udává, že by už měla být patrná srdeční akce, to je zase pravda, doktor Koucký dokonce říká, že od 8mm, ALE může mít starší UZ a třeba to nebylo vidět, ale příště se to už ukáže
držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 16:06
@Anonymní píše:
Dobrý den, podle poslední menstruace jsem ve čtvrtek byla v 5+4tt byl vidět gestacni vacek i plod, doktor mluvil o 13mm… ale neviděl akci srdíčka, v pondělí mám přijít znova na ultrazvuk ale mám strach co když je něco v nepořádku :/ povídal mi i o tom ze když by se neukazalo musím bohužel dat mimco pryc :/ tím mi nahnal pěkný nervy :(

Kdyby měl plod 13mm, tak jsi minimálně 7tt. A ani v tomhle týdnu nemusí srdíčko být vidět. Pokud jsi opravdu 5tt, tak máš na srdíčko ještě čas. A je vidět jen gestační váček. Srdíčko bývá vidět až v průběhu 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 16:15

@HankaS82 paní mi to vypocitala tady na stránce na 6tt… takže jsem se spletla. Těch 13mm já prave nevím jestli nemyslel doktor embryo nebo ten vacek :(

• Citovat
  • Upravit
4464
22.4.17 16:16

Můj doktor třeba na kontrolu těhotenství ani dřív než v 8 týdnu neobjednává. Prý je to zbytečné, nic moc není vidět a pak akorát všichni plaší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
22.4.17 16:22
@Anonymní píše:
@HankaS82 paní mi to vypocitala tady na stránce na 6tt… takže jsem se spletla. Těch 13mm já prave nevím jestli nemyslel doktor embryo nebo ten vacek :(

Buď v klidu, každý to má jinak. Záleží na utz a doktorovi jak to změří. Každopádně, kdyby dr v pondělí řekl, že je to špatné, možná bych ještě chvíli počkala. Teď psala holčina v jedné diskuzi, že ji dr poslala na revizi a tam při kontrolním utz zjistili, že srdíčko bije a je vše OK.Tak neztrácejí naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.4.17 16:39

Nestresuj se, ja jsem v 5+1 mela prazdny gestacni vacek, sla jsem za 14 dni a miminku uz krasne bilo srdicko. Uvidis v pondeli a i pak muzes jeste par dni pockat, nekdy je videt srdicko pozdeji.
I proto hodne doktoru objednava az po 8. Tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 17:22

Ahoj, jsem 5+2 a ve ct jdu na srdicko..mam bobky…aby to bylo ok…budu ptesne 6 tydnu..kdyby. nahodou nebylo, je tedy jeste cas jo, diky

• Citovat
  • Upravit
634
22.4.17 17:27

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…Čas je určitě minimálně do 7 TT konce. Takže hlavně buďte v klidu a vše dobře dopadne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
22.4.17 17:31

Vždyť je to hrozně brzy… Určitě se ještě ukáže. Mě se ukázalo v sedmém týdnu a doktor to vůbec neřešil - stačí aby bylo miminko o pár dní mladší… Být tebou jdu k jinému lékaři!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
22.4.17 18:29
@Anonymní píše:
@HankaS82 paní mi to vypocitala tady na stránce na 6tt… takže jsem se spletla. Těch 13mm já prave nevím jestli nemyslel doktor embryo nebo ten vacek :(

I kdybys byla 5+4 nebo 5+6, tak ano, jsi pořád v 6. týdnu. Proč jsi šla na UZ tak brzy? Bude to určitě v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.17 18:33

@Veve79 jsem prvorodicka, a když mi vyšel pozitivní test tak jsem do dvou dnů sla na gyndu bylo to tak spontalní… ani jsem nepřemýšlela nad tím jestli mám čekat.. Byla jsem mile překvapena tak jsem běžela hned jak to šlo :)

• Citovat
  • Upravit
9696
22.4.17 19:14
@Anonymní píše:
@Veve79 jsem prvorodicka, a když mi vyšel pozitivní test tak jsem do dvou dnů sla na gyndu bylo to tak spontalní… ani jsem nepřemýšlela nad tím jestli mám čekat.. Byla jsem mile překvapena tak jsem běžela hned jak to šlo :)

Jj, chápu. Taky jsem byla prvorodička, ale šla jsem pro jistotu až později, trefila jsem se přesně na 8+0 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.17 18:06

Tak mám dobrou zprávu dnes jsem byla na kontrole a srdíčko :srdce: už tam bilo jak o závod :)) 16.5. si mám přijít pro prukazku :)

• Citovat
  • Upravit
11659
24.4.17 19:10
@Anonymní píše:
Tak mám dobrou zprávu dnes jsem byla na kontrole a srdíčko :srdce: už tam bilo jak o závod :)) 16.5. si mám přijít pro prukazku :)

Tak gratuluji :kytka: bylo moc brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
25.4.17 09:46
@Anonymní píše:
Tak mám dobrou zprávu dnes jsem byla na kontrole a srdíčko :srdce: už tam bilo jak o závod :)) 16.5. si mám přijít pro prukazku :)

No vidíš, stres byl zbytečný :dance: Gratulace veliká. V jakým jsi tedy přesně týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí