Ultrazvuk, přeobjednání

Anonymní
8.7.19 09:47

Ultrazvuk, přeobjednání

Ahoj, máme prosím některá zkušenost ve Slaným při superkonzisialnim UZV a preobjednanim? Mám jít příští týden, ale přítel zrovna ten den nemůže a strašně by rád, řeknou nam co čekáme a na prvním jsme skoro nic neviděli a ted už pěkně kope 21tt a tam budu na 22tt takže snad uvidim dost :D tak to chci zkusit přehodit, ale nechci vypadat jak blbec, známé zdravotnictví. Zatím mi to stejně nikdo nezvedl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
8.7.19 10:28

Tak musíš se zeptat jich, já nevím jak mají volno na jiný termín :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.19 10:59

Tak počkej až ti to zvednou a zeptej se tam. A hlavně má to svůj důvod pro ten velký utz. Aby se případné problémy daly řešit. Nevím, jestli je rozumné to chtít posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
8.7.19 11:08

Pokud vím, tohle vyšetření se provádí do konce 22.tt,pak už je prý mimčo moc velké. Taky dost záleží na tom, jestli ho po termínu pojišťovna proplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
8.7.19 12:03
@Anonymní píše:
Ahoj, máme prosím některá zkušenost ve Slaným při superkonzisialnim UZV a preobjednanim? Mám jít příští týden, ale přítel zrovna ten den nemůže a strašně by rád, řeknou nam co čekáme a na prvním jsme skoro nic neviděli a ted už pěkně kope 21tt a tam budu na 22tt takže snad uvidim dost :D tak to chci zkusit přehodit, ale nechci vypadat jak blbec, známé zdravotnictví. Zatím mi to stejně nikdo nezvedl :nevim:

zkus zavolat a zeptat se.. ale myslím že se to dělá do konce toho 22tt a na specializovaných centrech mají hodně nabito a proto se objednává hodně dopředu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí