Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Neuvadis přesně datumy, ale kdyby poslední sex byl na začátku února (řekněme v prvních 7 dnech,+5 dnů kdy teoreticky přežívají spermie tak to už je 5 týdnů..to už by jednak byl jasně pozitivní test a i by bylo na utz vidět embryo dost pravděpodobně i s bijícím srdíčkem. Takze jestli nebyl další sex někdy potom tak těhotná nejsi a duchové na testech byly buď špatně provedené testy, vadné testy nebo tamnue příčina v nějaké hormonální nerovnováze způsobené třeba cystou
Odpíchla bych se od toho posledního sexu.
Pokud byl na začátku února, tak už by pravděpodobně na utz bylo embryo vidět a byl by i jasně pozitivní test.
Těhotná nejspíše nejsi.
@Vladusxx jo promiň. No ta MS v lednu začala 26. a ta v březnu 3..Noo a ten sex byl myslim že 5.unora
@Markéta188 no já si to právě taky myslela, doktorka říkala že to “těhotně” nevypadá, ale že mi raději vezme krev. Tak proto se ptám jestli by tam už bylo něco vidět nebo může jít třeba ještě o začátek kdy to na utz nejde poznat
@Havlova no jen ten na začátku února od tý doby ne, takže mě jen zajímaly vaše názory. Protože mě zmátla s tim že se nedá nic vyloučit. S návštěvou k ní jsem čekala abych tam nesla zbytečně moc brzo
@karkarka no @karkarka no jasně, právě proto se vás ptám na radu nebo co si o tom myslíte
protože mi taky přišlo, že po tak dlouhé době když tam nic neviděla tak by se to prostě dalo vyloučit uz tím utz, nepochopila jsem právě proč rekla ze se to vyloučit neda, proto jsem se ptala jestli by tam uz neco bylo vidět
@Anonymní píše: Více
Už by bylo vidět embryo se srdeční akci.
Ahoj holky potřebuju radu,
od kdy se “počítá” těhotenství? Posledni MS jsem mela na konci ledna. Pak přišla další ale už taková hodně slabá a bylo to na začátku března. Tak jsem si dělala test a byl tam hodně slabounký duch, další testy byly tak na střídačku, něco negativní něco duch. Dneska jsem byla na gynde a doktorka mi rekla, ze to těhotně nevypadá, ale rikala ze se vyloučit nic neda a vzala mi krev. Myslíte si, že kdybych tu druhou MS mela i pres těhotenství tak by tam uz neco poznala? Podle bych propočtů by to teda byl nejaky 8tt. Nebo to mam počítat od toho začátku března takze 2tt? S přítelem jsme spolu spali na začátku února od té doby ne ale o miminko se nesnažíme. Tak me jen zajima jestli by tam dneska uz neco videla kdyby ta slaba MS byla i pres těhotenství.