Ultrazvuk ve 12. týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.12 11:35

Jsem VZP tak nevím, ale zítra jdu na gyndu, tak se zeptám, ale předpokládám že by mi to můj doktor nebo i ta pani u které jsem se objednávala řekli, samozřejmě na ceně nezáleží, hlavně když výsledky budou v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.12 11:36
katkabanova píše:
na pohlavi si jeste pockej,UTZ ve 20.tt ,tam mi rekl doktor dve holcicky:))

To se máš na co těšit vid? A v kolikátym si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
4.1.12 11:40
kristynakarlova píše:
katkabanova píše:
na pohlavi si jeste pockej,UTZ ve 20.tt ,tam mi rekl doktor dve holcicky:))
To se máš na co těšit vid? A v kolikátym si?

dole mam v podpisu metřík,jsem 25.tyden…no tesim se,zaroven se hrozim:D najed si na stranky tvoji pojistovny a koukni se,ja mam 205 a ta proplaci v tehotenstvii 2000,– na cokoliv,ten UTZ,tehu caje,predporodni kurz,vitaminy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
4.1.12 11:52
Kamila92 píše:
Ahojte,
Mam dotaz jdu ve 12tydnu na ultrazvuk kvuli vrozenym vyvojovym vadam…chtela jsem se zeptat zda kdo na nem bL zda se za neho platily dekuji moc :-)

Koukám že jsi z Brna. Tak v Bohunicích jsem platila 1100,–Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.12 12:00

V Motole se dela automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
4.1.12 12:14

Je to tak, že někde se platí, někde ne. Nezáleží na pojišťovně, na žádance. Někde třeba mají grant, takže je to zdarma, některé pojišťovny mají různé balíčky pro těhotné, kam to lze zahrnout. Takže je lepší si to zjistit dopředu.

Jinak tento NT (prvotrimestrální) screening by měly dělat jen oprávněná pracoviště a doktoři s certifikátem a správným přístrojem. Někdy to udělá dr. v ordinaci jen tak, ale to nemá tu správnou vypovídající hodnotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.1.12 16:42

Já jsem teda byla zdarma, jenom za 1 fotku jsem si musela zaplatit 100 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.1.12 17:27

V Motole je i zdarma foto:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.12 08:46

Ahojk holky. byla jse na ultrazvuku ve 13 týdnu a mimísek se uvelebil hlavičkou dolu neměli jste taky někdo tuto polohu u mimča. Většinou je v poloze kolébky. Doktor nic neříkal, že je vše v pořádku. Děkuji za informace. Ráďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.3.12 11:25

Tak jsem trochu po přečtení vašich zkušeností zmatená. Jdu na NT ke své doktorce a za krev neplatím nic a za UTZ 350,– nikam mě neposílá (na žádné speciální pracoviště). Je to vyhlášená lékařka s výbornou pověstí ale jak mi řekla že to bude stát 350,– (jenom) tak tomu moc nevěřím…Fotku si musím udělat sama na mobil - tiskárnu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
16.3.12 11:32

Já platila 1400kč a to jsem nebyla ani na žádným specializovaným certifikovaným pracovišti :roll: nedostala jsem ani žádné potvrzení o zaplacení, ale myslím že zrovna VZP by mi stejně nic neproplatila :zed: ale řekli nám i pohlaví miminka a trefili se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.3.12 12:39

Kejsy: tak brzy vám řekli pohlaví? Já myslela že je to ještě moc brzy…že až tak kolem 20 týdne. To je skvělý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
19.3.12 07:06

Ahoj,
zadanku mam zdarma a jdu pristi tyden.
Za screening v prvnim trimestru platim 1.000 kc,dostanu fotecky,ale nevim,zda VZP toto proplaci.Pokud ne,nevadi.Jsou to nejlepe investovane penize jak muzou byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
19.3.12 08:32

Já neplatila nic :nevim: ža žádný ultrazvuk ani testy jsem neplatila,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
9.5.12 14:10

Holky a ultrazvuk se dělá vnitřní, nebo přes břicho. Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí