UM 3

1769
20.5.11 22:32

UM 3

ahoj holky, mam doma prcka kterymu bude v pondeli 8mesicu, jsme na UM a mame cislo 2 ale ted jsem si vsimla ze jsem koupila mliko s oznacenim 3 od 9mesice, o vikendu se nikam nedostanu, bydlim na vesnici a musela bych extra dolu do mesta pro UM, myslite ze uz by jsme mohli tu 3?? nebo to je velkej problem? :nevim: jestli ano, tak samozrejmne zajedu pro tu 2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
20.5.11 22:50

Neni.Ale bude vic zasyceny. My meli 2 mleko od skoro 4 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.5.11 20:34

je v nich větší množství vitamínů a minerálů, jinak nic. Nemělo by se nic stát, akorát ho budeš muset spotřebovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
21.5.11 22:05

Nestane se vubec nic. Uvadeny vek je JEN orientacni. Takze absolutne neni nutne, aby se menilo UM presne na den. Je tam opravdu jen upraveny pomer vitaminu a mineralu. Vubec se nemusis bat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
22.5.11 16:58

tak jsem teda nasadila tu 3, ze by mi po tom nak dyl vydrzel se neda rict :lol: je to zrout, tak uz teda zustame na ty 3 :-) jinak diky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.5.11 23:33

podle mě to mléko není na zasycení, ale složením vitamínů a minerálůodpovídá větším dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
11.4.13 12:07

Ahojky. Chtěla jsem se zeptat, náš malej-8 měsíců je od narození na UM, ovšem poslední měsíc UM odmítá. Jí všechno, zeleninu, maso, ovoce, pije hodně čaje apod., ale UM nechce, i když jsme vyzkoušeli i jiné značky, než na kterou byl zvyklej. Ale teď jsme byly i známé na návštěvě a ta má roční dcerku, dala jí pít HAMI 3-jahodové. Malej se sápal po flašce, i když pít nechtěl, ale tak mu známá taky udělala na ochutnání do flašky a to pil jak divej. Myslíte, že bych mohla v jeho 8-měsících, když je zdravej, papá všechno, má 76 cm a 8a půl kilo přejít na to pokračovací mléko Hami3-jahoda, které je sice od 12.měsíce? Když jsem mu dala Sunar banánovej od 6. měsíce, tak ten pít nechtěl a nenašla jsem žádné jiné UM, které by bylo ochucené od 6.měsíce. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
11.4.13 12:30

Hoj. Sice se to netýká tvého věku, ale nám ve 4m se zaváděním příkrmů bylo doporučeno přejít na dvojku od uk.6m… Takže jestli chutná, myslím, že můžete zkusit :dance:

• Citovat
  • Upravit
Brooucinda
11.4.13 12:31

To mělo být Ahoj!!! :mrgreen: Hoj ne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
607
11.4.13 14:29

No já bych se řídila tím, co je napsáno na krabičce-jestli je od roka, tak bych rozhodně nedávala v 8 měsících. Je tam jiný poměr živin, určitě vyšší bílkovin apod. Oni právě nedoporučují v tomto věku moc příchutí kvůli možnosti vzniku alergie. A právě jahody jsou dost alergenní, stejně tak kakao. Jinak neporadím, jak do něho dostat normální UM - mně děti jedli všechno, takže s tím zkušenosti nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.4.13 14:34

@aaalenaaa co zkusit to mlíko ochutit kaší. To chutnalo našemu.

• Citovat
  • Upravit
478
7.2.14 16:40

Jaké mléko č. 3?

Ahojky,

nemohli byste mi doporučit nějaké dobré mléko číslo 3?

Malá byla kojená do 9 měsíců, UM pak moc nechtěla, „chytila“ se až na DM Babylove č. 2. To je chuťově strašně dobré. V 11 měsících jsme přešli na č. 3, ale je příšerné. Choťově je horší a dělá hrozně hrudky. Malá to pije z netekoucího (sacího) hrnečku a ten se pak trochu ucpává. Myslím, že teď už by malá pila jakoukoliv značku, když je na UM zvyklá. Mohli byste mi doporučit nějakou dobrou značku mléka č. 3 (bez příchuti), se kterou jste spokojené? Ideálně i za přijatelnou cenu, :-) ale důležitější je, aby bylo „pitelné“ a nedělalo hrudky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
7.2.14 16:42

Hami 3, obvykle kupuju v akci 150-160kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
7.2.14 17:01

My máme sunar original 3 :-) vypijem 250ku cena 199,někde 204 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.2.14 17:05

Doremi od nestle od roka a je moc dobre neco pres 200 800gramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie