Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
ahoj holky, mam doma prcka kterymu bude v pondeli 8mesicu, jsme na UM a mame cislo 2 ale ted jsem si vsimla ze jsem koupila mliko s oznacenim 3 od 9mesice, o vikendu se nikam nedostanu, bydlim na vesnici a musela bych extra dolu do mesta pro UM, myslite ze uz by jsme mohli tu 3?? nebo to je velkej problem?
jestli ano, tak samozrejmne zajedu pro tu 2 ![]()
Neni.Ale bude vic zasyceny. My meli 2 mleko od skoro 4 mesicu.
je v nich větší množství vitamínů a minerálů, jinak nic. Nemělo by se nic stát, akorát ho budeš muset spotřebovat
Nestane se vubec nic. Uvadeny vek je JEN orientacni. Takze absolutne neni nutne, aby se menilo UM presne na den. Je tam opravdu jen upraveny pomer vitaminu a mineralu. Vubec se nemusis bat ![]()
tak jsem teda nasadila tu 3, ze by mi po tom nak dyl vydrzel se neda rict
je to zrout, tak uz teda zustame na ty 3
jinak diky holky
podle mě to mléko není na zasycení, ale složením vitamínů a minerálůodpovídá větším dětem
Ahojky. Chtěla jsem se zeptat, náš malej-8 měsíců je od narození na UM, ovšem poslední měsíc UM odmítá. Jí všechno, zeleninu, maso, ovoce, pije hodně čaje apod., ale UM nechce, i když jsme vyzkoušeli i jiné značky, než na kterou byl zvyklej. Ale teď jsme byly i známé na návštěvě a ta má roční dcerku, dala jí pít HAMI 3-jahodové. Malej se sápal po flašce, i když pít nechtěl, ale tak mu známá taky udělala na ochutnání do flašky a to pil jak divej. Myslíte, že bych mohla v jeho 8-měsících, když je zdravej, papá všechno, má 76 cm a 8a půl kilo přejít na to pokračovací mléko Hami3-jahoda, které je sice od 12.měsíce? Když jsem mu dala Sunar banánovej od 6. měsíce, tak ten pít nechtěl a nenašla jsem žádné jiné UM, které by bylo ochucené od 6.měsíce. Děkuji za rady.
Hoj. Sice se to netýká tvého věku, ale nám ve 4m se zaváděním příkrmů bylo doporučeno přejít na dvojku od uk.6m… Takže jestli chutná, myslím, že můžete zkusit ![]()
No já bych se řídila tím, co je napsáno na krabičce-jestli je od roka, tak bych rozhodně nedávala v 8 měsících. Je tam jiný poměr živin, určitě vyšší bílkovin apod. Oni právě nedoporučují v tomto věku moc příchutí kvůli možnosti vzniku alergie. A právě jahody jsou dost alergenní, stejně tak kakao. Jinak neporadím, jak do něho dostat normální UM - mně děti jedli všechno, takže s tím zkušenosti nemám
Ahojky,
nemohli byste mi doporučit nějaké dobré mléko číslo 3?
Malá byla kojená do 9 měsíců, UM pak moc nechtěla, „chytila“ se až na DM Babylove č. 2. To je chuťově strašně dobré. V 11 měsících jsme přešli na č. 3, ale je příšerné. Choťově je horší a dělá hrozně hrudky. Malá to pije z netekoucího (sacího) hrnečku a ten se pak trochu ucpává. Myslím, že teď už by malá pila jakoukoliv značku, když je na UM zvyklá. Mohli byste mi doporučit nějakou dobrou značku mléka č. 3 (bez příchuti), se kterou jste spokojené? Ideálně i za přijatelnou cenu,
ale důležitější je, aby bylo „pitelné“ a nedělalo hrudky.
Doremi od nestle od roka a je moc dobre neco pres 200 800gramu