UM Sunar + kaše Nutrilon?

3394
20.5.11 21:03

UM sunar+kaše nutrilon?

Ahoj holky, prosím o radu.
Malý měl do 6.měsíce nutrilon comfort, trápilo ho totiž bříško. Teď najíždíme na sunar nutradefense, je chutnější. Moje otázka zní, jestli můžu večer dávat malému kaši od nutrilonu zamíchanou do UM nutrilon (dávám malému přes flašku). Nebo mám raději přejít na kaše od sunaru, abych dodržela značku UM, které dávám přes den? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
20.5.11 21:08

Ahoj, je úplně šumák, jakou značku mlíka dáš do té které značky kaše, resp.pokud máš kaši nutrilon a mlíko sunar, normálně smíchej. To se říká jenom o značkách UM, že se nemají míchat, kaše už s tím nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.5.11 21:23

Ahojky,maly mel do roka Nutrilon HA,nakoupila sem si plno kaši od Nutrilon,ted davam Nutradefense a ty kaše co mi zbyly do toho micham a uplne v pohode :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.5.11 21:39
Laddmie píše:
Malý měl do 6.měsíce nutrilon comfort, trápilo ho totiž bříško. Teď najíždíme na sunar nutradefense, je chutnější. Moje otázka zní, jestli můžu večer dávat malému kaši od nutrilonu zamíchanou do UM nutrilon (dávám malému přes flašku). Nebo mám raději přejít na kaše od sunaru, abych dodržela značku UM, které dávám přes den? Díky moc.

asi jsi chtela napsat kasi od Nutrilonu do UM Sunaru :-D
jo muzes,taky jsem to davala a myslim,ze to nema zadny vliv.. je to nemlecna kase a ta se dava do jakehokoliv mlika,ktere dite pije..
Tobicek taky je na Nutre a davam mu Hami kase..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
20.5.11 21:46
petanah píše:
Laddmie píše:
Malý měl do 6.měsíce nutrilon comfort, trápilo ho totiž bříško. Teď najíždíme na sunar nutradefense, je chutnější. Moje otázka zní, jestli můžu večer dávat malému kaši od nutrilonu zamíchanou do UM nutrilon (dávám malému přes flašku). Nebo mám raději přejít na kaše od sunaru, abych dodržela značku UM, které dávám přes den? Díky moc.
asi jsi chtela napsat kasi od Nutrilonu do UM Sunaru :-D
jo muzes,taky jsem to davala a myslim,ze to nema zadny vliv.. je to nemlecna kase a ta se dava do jakehokoliv mlika,ktere dite pije..
Tobicek taky je na Nutre a davam mu Hami kase..

Nene, myslela jsem kaši Nutrilon do UM nutrilon. Vůbec mě nenapadlo, že bych mohla dát kaši nutrilon do UM jiné značky. :think: Ale vyvedly jste mě teda z omylu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.5.11 21:52

aha,takze myslis to tak,ze pres den by mel Sunar a vecer UM a kasi Nutrilon?? kasi Nutrilon bych davala rovnou do Sunaru.. myslim,ze tam je napsano na krabici,ze nemichat kasi z jinou znackou UM,ale nechapu proc,kdyz kase je nemlecna a do MM se davat muze.. to je asi propagace jedne znacky.. kdyz kase od nas,tak i mliko od nas :-D
za prve nac kupovat dalsi mliko a za druhe by mu to nemuselo delat dobre Sunar i Nutrilon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.5.11 22:03

Já teda míchám různé značky (např. mlíko Sunar + kaše Nutrilon) … a to z toho důvodu, že se mi to jaksi sešlo doma od naší tety, která mi to přinesla z práce… Sice jsem váhala, ale zkusila jsem to a v pohodě :palec: Dělám to tak už asi 2 měsíce a žádný problém… Taky jsem měla období, kdy jeden týden byly výrobky od Sunaru, druhý týden od Nutrilonu… Žádnej problém jsme s tím neměli a já si říkám, že aspoň má malý změnu chutí… (Sunar mi přijde chutnější…)

Ale pokud jen váháš, že přes den bude Sunar a večer Nutrilon, nevidím v tom žádný problém… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
20.5.11 22:06

Taky už jsem za tu dobu vypozorovala, že když dám večer kaše od Nutrilonu, tak malý vydrží déle spát do dalšího krmení… Po Sunaru se vždy vzbudí dřív… (tak to jde tedy aspoň u nás) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
20.5.11 22:10

ja bych teda nedavala obe mlika najednou :-(

Příspěvek upraven 20.05.11 v 22:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
20.5.11 22:10
Terez85 píše:
Taky už jsem za tu dobu vypozorovala, že když dám večer kaše od Nutrilonu, tak malý vydrží déle spát do dalšího krmení… Po Sunaru se vždy vzbudí dřív… (tak to jde tedy aspoň u nás) …

Moc děkuji za postřeh :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
23.5.11 18:21

Holky, prosím ještě o radu :kytka: Můžu malému dávat do flašky nutrilon mléčnou kaši(3 lžičky) + UM nutrilon(3 odměrky)? Bude z toho řídší kaše, která poteče i přes savičku. Ptám se hlavně kvůli té mléčné kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
23.5.11 20:37
Laddmie píše:
Holky, prosím ještě o radu :kytka: Můžu malému dávat do flašky nutrilon mléčnou kaši(3 lžičky) + UM nutrilon(3 odměrky)? Bude z toho řídší kaše, která poteče i přes savičku. Ptám se hlavně kvůli té mléčné kaši.

Tak to bych nedělala, pokud je to mléčná kaše, tak už do ní UM nepatří. Udělej prostě řidší kaši, tj. méně kaše do vody, vznikne tak ridší kaše, která ti poteče savičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
24.5.11 09:59
herinkoj píše:
Laddmie píše:
Holky, prosím ještě o radu :kytka: Můžu malému dávat do flašky nutrilon mléčnou kaši(3 lžičky) + UM nutrilon(3 odměrky)? Bude z toho řídší kaše, která poteče i přes savičku. Ptám se hlavně kvůli té mléčné kaši.
Tak to bych nedělala, pokud je to mléčná kaše, tak už do ní UM nepatří. Udělej prostě řidší kaši, tj. méně kaše do vody, vznikne tak ridší kaše, která ti poteče savičkou.

Jenže on ten poměr voda a kaše pak nesedí a kaše je hodně vodová a není to chuťově zas až tak dobré. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
24.5.11 10:09

Je fakt, že ta kaše pak dobrá není, když se dá víc vody… Já tedy nevím, zda se to „smí“ nebo „nesmí“, ale já klidně dala i mlíčko do kaše, aby to bylo řidší do flašky… a žijeme… :think: 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blueberry0666
5.8.13 12:49

kase x mleko x kase s mlekem

Tak ja se pustila do odvaznejsi veci a ted po trech tydnech si rikam, jestli to byl dobry napad… mame nutradefense 1 a zacali jsme s kasi, mela sem ale doma od hami moji prvni kasi, ktera obsahuje jejich mleko… no, maly byl tri tydny v pohode a ted se uz ctvrtou noc v noci taknejak divne krouti z neznamych pricin… budi se a tak. Muze to byt z mnoha duvodu - zoubky uz se mu klubou, zaciname davat k obedu mrkvicku, je vedro… a taky si rikam, ze tu kasi dostaval tri tydny a byl v pohode, ze by ted najednou zmena? Tak - je mi jasny, ze to co delam asi neni zrovna idealni, ale dostala sem sest krabic tehle kase a tak jsem to proste zkusila… ja sice chapu, ze dite neni pokusny kralik, ale tohle mi proste nedalo. Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová