Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, zacla jsem davat hipp 2 HA muzu ji zamichat do nemlecne kase od nutrilonu? nebo je to problem?jak si vase ditko zvyklo na HIPP a je spokojene?
A Tobě to malá pije? Já jsem to zkoušela dát malé jako dokrm po kojení a prskala to a dívala se na mě celkem nepěkně. Když jsem to pak ochutnala, tak jsem se jí nedivila.
Jasně, že můžeš do nemléčné kaše, je jedno jaké značky.
Magi no jeste nevim, koupila jsem vzorek tak jsem zvedava jestli mi to bude nebo nebude pit:( po nutrilonu se silene osypala, srajda..... des ale pediatr mi tvrdi ze vse ok
Moni, ty jsi moje prodloužené myšlení, vždycky nad něčím začnu uvažovat a druhý den je tu diskuse na to téma od tebe
Já totiž teď dostala od mamky pár krabic kaší a je tam Nestlé švestková nemléčná a já mám doma jen Sunar, tak přemýšlím, jestli můžu nemléčnou kaši jedné značky dát do UM jiné značky ![]()
Jinak k tvému dotazu - s HIPP mléky zkušenost nemám.
Monjie, já vím, už jsem Ti včera něco psala do diskuse. Já bych teda radši zkusila Bebu, nebo Sunar, ale Hipp a navíc hypoalergenní, pokud dotěď pila normální Nutrilon, bych si tipla, že chtít nebude.
Navíc, proč kupuješ hypoalergenní, když doteď byla na normálním Nutrilonu? Zbytečně si připlácíš a žádný význam to nemá. Hypoalergenní mlíko má význam, jen pokud ho dáváš od narození.
Nevidím důvod, proč by mléko jedné značky nešlo do kaše jiné značky?? Hipp2 jsme měli včera, sice ne HA, ale normální. Slupla to skoro i s flaškou ![]()
teda tak dite se na Hipp tvari dobre:) sezrala celou flasku, snad ji to vydrzi a rano nebudu nadilka
Ahojky,
já kojím jen v noci,přes den dávám HIPP 2 Plus s probiotiky a malá je spokojená(žádné jiné mlíčko jsme teda nevyzkoušeli),vždycky vypije celou lahvičku
Takže já můžu doporučit ![]()