UM HIPP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
3.10.10 20:37

UM HIPP

Ahoj, zacla jsem davat hipp 2 HA muzu ji zamichat do nemlecne kase od nutrilonu? nebo je to problem?jak si vase ditko zvyklo na HIPP a je spokojene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
3.10.10 20:43

A Tobě to malá pije? Já jsem to zkoušela dát malé jako dokrm po kojení a prskala to a dívala se na mě celkem nepěkně. Když jsem to pak ochutnala, tak jsem se jí nedivila.
Jasně, že můžeš do nemléčné kaše, je jedno jaké značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.10.10 20:48

Magi no jeste nevim, koupila jsem vzorek tak jsem zvedava jestli mi to bude nebo nebude pit:( po nutrilonu se silene osypala, srajda..... des ale pediatr mi tvrdi ze vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.10.10 20:55

Moni, ty jsi moje prodloužené myšlení, vždycky nad něčím začnu uvažovat a druhý den je tu diskuse na to téma od tebe :lol: Já totiž teď dostala od mamky pár krabic kaší a je tam Nestlé švestková nemléčná a já mám doma jen Sunar, tak přemýšlím, jestli můžu nemléčnou kaši jedné značky dát do UM jiné značky :-)

Jinak k tvému dotazu - s HIPP mléky zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
3.10.10 21:00

Monjie, já vím, už jsem Ti včera něco psala do diskuse. Já bych teda radši zkusila Bebu, nebo Sunar, ale Hipp a navíc hypoalergenní, pokud dotěď pila normální Nutrilon, bych si tipla, že chtít nebude.
Navíc, proč kupuješ hypoalergenní, když doteď byla na normálním Nutrilonu? Zbytečně si připlácíš a žádný význam to nemá. Hypoalergenní mlíko má význam, jen pokud ho dáváš od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
3.10.10 22:36

ahoj, my jsme na hippu skoro od narození a naprostá pohoda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
3.10.10 22:39

Nevidím důvod, proč by mléko jedné značky nešlo do kaše jiné značky?? Hipp2 jsme měli včera, sice ne HA, ale normální. Slupla to skoro i s flaškou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
3.10.10 22:44

teda tak dite se na Hipp tvari dobre:) sezrala celou flasku, snad ji to vydrzi a rano nebudu nadilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
3.11.10 16:42

Ahojky,
já kojím jen v noci,přes den dávám HIPP 2 Plus s probiotiky a malá je spokojená(žádné jiné mlíčko jsme teda nevyzkoušeli),vždycky vypije celou lahvičku :palec: Takže já můžu doporučit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová