Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, je tady nějaká maminka, co dává dítku mléko Humanna 2? Mám doma 11 krabic z Německa a rády bych někomu darovala. Nejraději teda někomu, kdo je v nouzi, nebo mamince samoživitelce, ale není to podmínkou. ![]()
@čurynka101 Jsem se podle nadpisu sem přihnala, že tu napíšu, jak jsem s ním byla spokojená, ať se ho dotyčná maminka nebojí
Ale koukám, že ho jen nabízíš. Já kojím, mléko nepotřebuji a ani nejsem v nouzi. Takže jen ostatním vřele doporučuji. Mléko je to výborné.
@Amys píše:
@čurynka101 Jsem se podle nadpisu sem přihnala, že tu napíšu, jak jsem s ním byla spokojená, ať se ho dotyčná maminka nebojíAle koukám, že ho jen nabízíš. Já kojím, mléko nepotřebuji a ani nejsem v nouzi. Takže jen ostatním vřele doporučuji. Mléko je to výborné.
No, snad je někomu udám. ![]()
Já sice v nouzi nejsem, ale ráda bych vzorek na ochutnání, abych věděla, zda ho nakoupit nebo ne. Do Německa se chystáme právě pro nákup UM.
Poštovné i něco navíc bych poslala ![]()
@alahatl Ahoj, jestli máš ještě zájem, tak pošli do sz adresu a domluvíme se ![]()
Ahoj pokud ještě máš rada odkoupím??? používám toto mléko a na Fidoo odkud obědnávám pprávě teď bohužel dvojku nemají
jestli můžu poprosi kontaktuj mě na facebooku k počítači se kvuli dětem nemám moc čas dostat děkuji Lucie Lůca Čuboňová