ABKM anebo něco jiného?

376
3.7.15 13:51

ABKM anebo něco jiného?

Maminky, prosím vás o radu, protože já už vážně nevím :nevim: Asi před třemi týdny jsme začali s příkrmy, vždycky jsem dokrmila mlékem. Po pár dnech mi ale vždy začal u dokrmení mlíčkem červenat (měl červené fleky na čele, spáncích, po hlavě, které ale vždy do pár vteřin byly pryč). Myslela jsem, že za to mohou příkrmy, ale předevčírem mi začal flekatět už jen z mlíčka (příkrmy jsme zcela vysadili). Tak mě napadlo, že to asi bude alergie na kravské mléko. Byli jsme na odběry krve, ale na výsledky si asi chvilku počkáme, Mudr. mu napsala Nutrilon Allergy Care. Dneska už ho konečně přijal (pouze s přisypaným hroznovým cukrem), jenže mi zčervenal i z toho. Vždycky to hned zmizí, ale bojím se, aby jednou reakce nebyla horší. Jsem teda zmatená z toho, co tu vyrážku teda způsobuje. Byla bych moc ráda, kdyby se ABKM nepotvrdilo, ale vážně nevím, co s tou reakcí.
Napadlo mě ještě… nemáte někdo zkušenost třeba s tím, že miminko takhle reagovalo, jelikož se mu těmi příkrmy nějak naboural systém a tělíčko prostě odmítlo a takhle začalo reagovat?
Mooc děkuji za rady a tipy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
3.7.15 15:10

@Ageleine Děti s ABKM můžou reagovat i na ten Nutrilon. Pokud se to prokáže, nasazují se ještě mléka těžšího kalibru.
Mě teda ještě napadlo, jestli nemůže spíš reagovat na ten silikon u lahvičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
3.7.15 16:39

@malinika O těch dalších mlékách vím, ale myslím, že kdyby měl nějakou těžkou alergii, projeví se to horší vyrážkou. On to vážně nemá tak hrozné a do chvilinky je to pryč :nevim: Lahvička mě také napadla, ale zase máme savičku Mam a stejný má i dudlík, takže to jsem také vyloučila, jelikož by byl přece flekatý i u dudlíku :nevim:
Vážně nevím, prostě mám takový pocit, že to mléko to nebude :think: Už jen proto, že se to objevilo tak náhle a zničeho nic… jedině že by ho fakt takhle rozdráždily ty příkrmy… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 21:01

Me takhle malej take cervenal, ale nanonec to bylo tim ze mel teplejsi mlicko a potil se tak tim rudnul… :nevim: vim ze jsem moc nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
5.7.15 11:45

@marketasulcova28 Právě že pomohla :palec: Do mě právě přítel taky pořád hučí, že to má z toho, že je mu teplo :nevim: Já ale prostě nevím, když má červené fleky… je fakt, že hned zmiznou :nevim: Asi jediné řešení je počkat na ty výsledky, ale těch se dočkáme bůh ví kdy :nevim: A byl taky flekatej anebo měl prostě celou tvářičku červenou? Já si nevím rady, přítel pořád, ať mu dávám normální mléko, že mu nic není, ale já prostě nevím, no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová