Umíte bruslit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24992
17.11.17 21:04

Umím bruslit, neumím brzdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
17.11.17 21:06

Umim na koleckovych, na lednich ne..vadi me na damskych lednich ta spicka ale v panskych bruslit umim. Na lyzich jsem se naucila lyzovat minuly rok, 27let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
17.11.17 21:06

Udržím se na bruslích, žádné přemety nedělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
17.11.17 21:07
@Renca8 píše:
Umim na koleckovych, na lednich ne..vadi me na damskych lednich ta spicka ale v panskych bruslit umim. Na lyzich jsem se naucila lyzovat minuly rok, 27let

mají i dámské bez zoubků, ale tobě vadí spicka, tak to si nech pánské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
17.11.17 21:12

Ok. takze pripravim zidli, vypolstrovany zadek a prilbu :lol: mam si poridit panske brusle? i manzel rika, ze je to na nich jednodussi. je mi fuk, jak to bude vypadat. uvidi me jen mistni a pro ty jsem uz ted trhla prazanda, tak se jen budou smat :lol:
a ty dve zimy co tu jsme byl led hladky jak sklo. tusim, ze ho par dobrovolniku poleva, aby nebyly hrboly kdyz tu hraji hokej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.11.17 21:14

@peta81 pánské jsou lepší. Zoubky jsou za trest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
17.11.17 21:16

Mam k tomu dozivotni odpor, mela jsem podedene brusle, male, tu bolest nohy si pamatuji dodnes. Vim, ze na brusle uz nikdy nestoupnu. Ale muz se v detstvi venoval krasobrusleni a jedna nase dcera chvili taky. U obou to skoncilo nezvladanim treninku o vikendu brzy rano, jsou to sovy. V pripade nasi dcery jeste vyssi nemocnost z duvodu rozdilu teplot v létě. Ale bruslit umi a brusli rada, i na inlinech. Ostatni deti brusli jen v sezone prilezitostne, zvlastni vztah k tomu nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992
17.11.17 21:35

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:13

• Citovat
  • Upravit
23966
17.11.17 21:40

@Jana206 a nikdy jsi nechtěla jít bruslit s dětmi? S dobře padnoucími bruslemi samozřejmě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.11.17 21:53

Umim, mam za sebou i krasobruslici pripravku, dal jsem nepokracovala z duvodu rannich treninku, podobne jak pise @Jana206 :mrgreen: Kamaradku jsem to ucila nekdy v puberte, v dospelosti to urcite jde taky.
Mozna zkus fakt panske, nevim no…v kazdem pripade se drz jednoho druhu, ja se obracene malem zabila na panskych, jak jsem byla zvykla na zoubky i ten zadni „hrot“ u damskych…a panske jsou lepsi, kdybys jednou chtela zkusit koleckove, je to podobnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
17.11.17 21:55

17r.jsem na tom vubec nestala, tak uz urcite ne. A driv to bylo pro zabavu, nikdy nic extra. Prd. l otlucenou, kdyz jsem na rybniku spadla. Muj muz vubec neumi.
Ale nase decka umi. Brusleni maji radi. Uz se tesi, jak zacne venku sezona, ze budeme chodit ven bruslit. Nejstarsi jezdi i ve skole.
Moje neter neumi jezdit v 19r.na kole. Tohle neumet nebo blbe umet, by bylo vic bolave, ze kolo je u nas na vsi zakladni dopravni prostredek vyuzivany denne. Bez brusleni se obejdu, stejne bych mela nejspis otluceny airbag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.11.17 21:56

Neumím, stejně jako jezdit na kole, na lyžích, jsem nemehlo a posera.. na kolečkových jezdit umím, ale jen po rovince..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
17.11.17 22:00

U klasika dámských stačí odbrousit aspoň nejspodnější zoubek a je to mnohem lepší.

Já kdysi bruslila - nepadala, ale pak jsem měla hrozně dlouho pauzu a teď už se nějak bojím :think:
Můj chlap - hokejový hráč místní pralesní ligy - je ze mě na prášky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44179
17.11.17 22:04
@Netopirek píše:
@Jana206 a nikdy jsi nechtěla jít bruslit s dětmi? S dobře padnoucími bruslemi samozřejmě

Ne kazdy k tomu ma vnitrni vztah, ani ke sportu obecne. Me to uz neláká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
17.11.17 22:08
@Jana206 píše:
Ne kazdy k tomu ma vnitrni vztah, ani ke sportu obecne. Me to uz neláká :nevim:

Jo to chápu. Já se kvůli dětem do spousty věcí dotlačila. Že jsme to chtěla dělat s nimi. Ale je jasné, že to tak nemá každý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí