Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jak jste na tom s lednim bruslenim, holky, umite? ja bohuzel ne. v detstvi nebyla prilezitost, doma nas k tomu nevedli a pozdeji uz jsem nemela odvahu
ale premyslim, ze bych to letos zkusila
je mi uz davno pres tricet a jsem total sportovni nemehlo, neumim treba na in linech ani lyzovat
ucila jste se nektera v dospelosti? da se to vubec?
@peta81 píše:
Jak jste na tom s lednim bruslenim, holky, umite? ja bohuzel ne. v detstvi nebyla prilezitost, doma nas k tomu nevedli a pozdeji uz jsem nemela odvahuale premyslim, ze bych to letos zkusila
je mi uz davno pres tricet a jsem total sportovni nemehlo, neumim treba na in linech ani lyzovat
ucila jste se nektera v dospelosti? da se to vubec?
ne neumím, jsem na tom jako ty - jen já už mám pokusy o bruslení za sebou a ukázalo se že jsem úplný a totální antitalent.. tak až se budu chtít přizabít se zárukou tak to zkusím znova ![]()
Urcite to jde. Na lednich teda taky neumim, ale na in linech jsem se ucila v dospelosti. Myslim, ze jezdim celkem obstojne. ![]()
Umím, tak nějak průměrně dobře. Problém mi dělá zastavení, takové to rychlé zaseknutí. Chodím s dětmi na stadion, a když jsou vhodné podmínky, tak i ven na rybník, baví nás to.
Co absolutně neovládám, to jsou lyže - sjezdovky. Ani ten blbý pluh ne a ne vyrobit ![]()
Já se umím na bruslích udržet a dopravit z místa na místo. Ale bruslením bych to nenazývala.
Zastavuji zásadně o mantinely ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Ale není problém se to naučit. Jen bych nepočítala s nějakou velkou elegancí
Ne, neumím. Jakožto dítě jsem sebou naposled mydlila na stadionu na „kačenkách“
Jinak jsem teda sportovní antitalent, s kolem jsem skončila, když jsem si odmontovala zadní kolečka. Ale dohnala jsem to v 21 letech, kdy jsem se seznámila s manželem. Takže za mě to jde, když se chce ![]()
Ano, od detstvi. Navic jsme vzdy chodili v zime misto telocviku na brusle, jak na zakladce, tak na stredni.
Ja bruslím jak na ledě, tak přes léto in-line
pomalu v klidu, už žádná divočina jako na střední,
zjistila jsem, že s přibývajícím věkem se více,,bojím´´ ![]()
Dá se to naučit, muj chlap začal bruslit až se mnou
a to v 34 letech…
sice reptá, ale nakonec jde a je pořád lepší a lepší…
letos si dokonce koupil in-liny a byl dvakrát se mnou…tři roky jsem jezdila sama a vůbec nepočítala s tím, že by se někdy přidal
jen vytrvat… a nevzdávat to, když to hned nejde, začínat pomalu
chce to prostě bruslit, bruslit a bruslit
, aby člověk získal jistotu
Na ostatni se neohlizej. Chces to vyzkouset, tak sup na to. Brusle si muzes pujcit a uvidis, jak to pujde.
Uz se tesim na letosni brusleni. Dcera stoupla na brusle prvne loni a uz jezdi sama, sice je kazdou chvili na zemi, ale nevadi ji to. Na jednom kluzisti tu maji takove branky, s pomoci kterych se uci deti bruslit. A sem tam je vyuzily i dospeli.
Tak jak ctu, tak mozna bude kamen urazu kde se to chci ucit. my se totiz prestehovali a mame hned u baraku rybnik, kde se v zime brusli. tedy ostatni brusli, ja jsem ta, co stoji na brehu, pripadne soupe nohama po lede
je mi to lito hlavne kvuli detem, ze je nemuzu svezt a blbnout s nimi. ctyrletak se to bude letos s tatinkem ucit, tak jsem myslela, ze bych to zkusila taky. zazraky ani prudkou eleganci fakt necekam, ale takove to zakladni. no, ale na rybniku je to teda asi tezsi a mantinely mi budou chybet. tak ja nevim ![]()
@peta81
Rybník je hrbatý, většinou. Ale loni jsme byli na Silvestra, byly holomrazy, záplavy sněhu napadly až o pár dnů později. Led byl jak sklo, hladký, čistý, kolem ojíněné stromy, to bylo jak v pohádce.
Příspěvek upraven 17.11.17 v 21:00
@peta81 píše:
Tak jak ctu, tak mozna bude kamen urazu kde se to chci ucit. my se totiz prestehovali a mame hned u baraku rybnik, kde se v zime brusli. tedy ostatni brusli, ja jsem ta, co stoji na brehu, pripadne soupe nohama po ledeje mi to lito hlavne kvuli detem, ze je nemuzu svezt a blbnout s nimi. ctyrletak se to bude letos s tatinkem ucit, tak jsem myslela, ze bych to zkusila taky. zazraky ani prudkou eleganci fakt necekam, ale takove to zakladni. no, ale na rybniku je to teda asi tezsi a mantinely mi budou chybet. tak ja nevim
to chce nějakou oporu, i hokejka je dobrá nebo kočárek nebo nějaká židle na šoupání:-)
@peta81 tak si jen vezmeš zateplený kalhoty, aby jsi měla dostatečně změkčený zadek a zvládneš to ![]()
Ja se to naucila snad az ve 26-ti. Sice to neni zadny zazrak, pozadu neumim atd, ale jsem spokojena. V detstvi jsem to neumela vubec
, neslo mi to. Ale mam panske brusle, je to v nich jednodussi a pohodlnejsi.
No mantinel byva potreba
a navic na rybniku budou nerovnosti. A doporucuji prilbu pro zacatek, ono sletet z vysky na hlavu sozadu neni sranda a ono to hrozi zezacatlu
Příspěvek upraven 17.11.17 v 21:05