Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Netopirek píše:
@Jana206 a nikdy jsi nechtěla jít bruslit s dětmi? S dobře padnoucími bruslemi samozřejmě
Mi uz to tez nelaka, ani zkusit, ale zas jsem pysna na moje decka, ze nejsou drevene, jak jejich matka
. Ze vsichni tri zvladaji aktivne pohyb a jsou pruzni. Rada delam doprovod.
Jizda na kole se nezapomina. V detstvi jsem jezdila pravidelne, i do skoly denne cca 12 km v kopcich na stare liberte. Potom leta ne, po case jsem to zase zkusila. A OK. Ted jsem uz zase dlouho nejela, ale casem, az ty nejmenší deti odrostou, bych se k tomu chtela prilezitostne vratit. Potom jeste rada plavu, to se taky nezapomina. U me vse jen rekreacne, ze zdravotnich duvodu. Proto ani nejsem nadsenec tahat na kole v sedackach deti, je to nad moje moznosti.
Já jsem bruslit uměla. Jen je menší problém: na bruslích jsem stála naposledy někdy v 15 nebo 16 letech.
Teď je mi 40.
Brusle aktuálně nemám. Těžko říci, jak by to dnes dopadlo - samotnou by mě to zajímalo.
@Netopirek píše:
Jo to chápu. Já se kvůli dětem do spousty věcí dotlačila. Že jsme to chtěla dělat s nimi. Ale je jasné, že to tak nemá každý
já se taky do spousty věcí donutím, ale sport to není ![]()
Ahojky
No zkoušela jsem to poprvé asi v pětadvaceti a super jenom mega modřina přes celé stehno
Bruslím ale je to z bodu A do bodu B
A brzdím o něco nebo o někoho
![]()
@Tamtama píše:
já se taky do spousty věcí donutím, ale sport to není
Mam to podobně ![]()
Příspěvek upraven 17.11.17 v 22:22
Jsem sportovní antitalent, ale bruslit celkem umím, se zastaveím je to horší
. U babičky za domem byl rybník a taky u nás ve městě jsme celou základku chodily se spolužačkama bruslit - diskotéka na ledě, to bylo něco
. Teď bydlíme asi 100 metrů od venkovního zimního stadionu, všichni tři synové se učili od 4 let a bruslí líp než já. Ale manžel neumí, tak dostal loni pod stromek brusle a párkrát byl. Myslím, že se pobavilo hodně lidí, ale prdíme na to
Akorát jsem měla strach, kdyby spadnul, pač má dva metry a 120 kg, ale dobrý, ani nespadnul, akorát ten styl má dost zvláštní, bojí se jakoby zvedat víc nohy. Jinak na učení doporučuji nějaké vyteplené kalhoty, ale případný pád méně bolel, helmu nebo aspoň něco na hlavu a dobré je něčeho se držet, u dětí se mi osvědčil takový ten oranžovobílý kužel nebo plastová branka a tlačit to před sebou. U dětí je normální, že ze začátku jakoby pořád chodí, než jim to v hlavičce docvakne, u dospělých nevím.
@Hořec Já teda měla pauza asi jen 15 let, ale fakt se to nezapomíná. Sice první kolečko na stadionu byla sranda
, ale rychle se to zlepšovalo a další bruslení už bylo jako by pauza nebyla. Ale jak mě z těch bruslí bolely nohy ![]()
Neumím a zimni sporty ráda nemám. Tak je mi to jedno. In line brusle jsem zkoušela ale taky žádná sláva.
@Tamtama píše:
já se taky do spousty věcí donutím, ale sport to není
Já se do sportu nutit nemusím. Ale musela jsem překonat strach z výšek ![]()
@Hořec píše:
Já jsem bruslit uměla. Jen je menší problém: na bruslích jsem stála naposledy někdy v 15 nebo 16 letech.Teď je mi 40.
![]()
Brusle aktuálně nemám. Těžko říci, jak by to dnes dopadlo - samotnou by mě to zajímalo.
@Netopirek píše:
Já se do sportu nutit nemusím. Ale musela jsem překonat strach z výšek
ani do toho bych se nedonutila ![]()
Umím… ale bylo období, kdy jsem na nich nestála a pak mě nenapadlo nic lepšího než s klukem vyrazit na zimní stadion, že ho budu učit na bruslích… tak aspoň jsem se měla pár koleček koho držet ![]()
Učila jsem se to asi ve 12.jenže pak jsem měla úraz kotníku(z bruslení to nebylo),no a už jsem měla takový divný cit v tom kotníku, že jsem se bála. bruslila jsem ale i přes ten strach dál. v dospělosti přišel úraz druhého kotníku a jsem v řiti, bojím se ještě víc. nejlíp se mi bruslilo s kočárkem. bruslila jsem jak v pánských, tak v dámských a dámský jsou pro mě lepší. já hodně používám ty zoubky, treba na zastavení, jinak bych tam kroužila do rána. ![]()
Umím bruslit, a ještě líp lyžovat, ale myslím že se to dá v pohodě, však po tobě nikdo nechce piruety, ale je to hezký oddych obadva sporty ♥ určitě to zkus