Umřel mi otec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.4.13 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky… chci se zeptat. Umřel mi bratr a my nevíme co udělat dřív. Co zařídit. Tělo je ještě v ústavu soudního lékařství po pitvě a příští týden by nám ho měli vydat. Ale nevim jak to je, když chceme jen zpopelnit a urnu si vzít. Máme v plánu ho pak rozprášit jinde až bude hezčí počasí a bude to uzavřené. Kolik stojí jen zpopelnění bez těch kravin. Jedna se o Prahu. Ty ceníky jsou tam takový divný na těch stránkách, všude je to s pohřbem a to mi nechceme. Nebo mi stačí nějakej odkaz..

asi budeš muset obvolat pár pohřebních služeb a zeptat se přímo na cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
4.4.13 11:58

Našla jsem toto:

http://www.tranquillitas.cz/…b-ekonomicky

2. bod „pohřeb bez obřadu“

Upřímnou soustrast :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 12:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 12:08

@MaminkaMartinka @tterka děkuju holky… kouknu na to. Jsem teď jak mimoň, ale musíme to zařídit.

• Citovat
  • Upravit
4.4.13 12:09
@Anonymní píše:
@MaminkaMartinka @tterka děkuju holky… kouknu na to. Jsem teď jak mimoň, ale musíme to zařídit.

nemáš zač a hlavně se drž :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.4.13 12:12

Předně - je mi to moc líto, vydrž :hug:. V říjnu jsme pochovali kremací tchána, pohřeb s obřadem vyšel asi na 20 000,–. Takže záleží na lokalitě, počítám, že to bude tak polovina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.13 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky… chci se zeptat. Umřel mi bratr a my nevíme co udělat dřív. Co zařídit. Tělo je ještě v ústavu soudního lékařství po pitvě a příští týden by nám ho měli vydat. Ale nevim jak to je, když chceme jen zpopelnit a urnu si vzít. Máme v plánu ho pak rozprášit jinde až bude hezčí počasí a bude to uzavřené. Kolik stojí jen zpopelnění bez těch kravin. Jedna se o Prahu. Ty ceníky jsou tam takový divný na těch stránkách, všude je to s pohřbem a to mi nechceme. Nebo mi stačí nějakej odkaz..

Ahoj, přeji upřímnou soustrast.
Mě umřel děda a zpopelnění a nějaké věci okolo (vůbec netuším - ale pohřeb nebyl, byl jen rozptyl na té loučce) a babička mi říkala, že to stálo okolo 13.000!!! 8o Děda umřel v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.13 12:21

@jajul díky.. My nechceme pohřeb s obřadem.. Jen kremaci bez pohřbu. Takže to nebude asi taková pálka. :) to mě těší. My totiž nemáme teď moc peněz. Tímhle nám brácha, udělala trošku čáru přes rozpočet. :? on si teda funus ani nepřál. Bude jen rozptyl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.13 12:23

@petula.bir díky.. my chceme teď jen bráchu zpopelnit a urnu si vzít a pak časem (asi v květnu) rozptýlit. Ale někde úplně jinde a potřebujeme, aby to všechno bylo uzavřené.

• Citovat
  • Upravit
1268
4.4.13 12:43

Ahoj a upřímnou soustrast! Počítej bohužel minimálně s částkou 10 tisíc. Tátu jsem pochovala přes necelými čtyřmi lety, taky jsme ho nechávali jen zpopelnit bez obřadu, pak jsme si udělali vlastní „sešlost“ při příležitosti uložení urny do hrobu, ale platili jsme pohřební službě se vším všudy cca 11-12 tisíc Kč + ještě jsem přes ně objednávala kytky za cca 3 tisíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová