Únava na začátku těhotenství

1402
10.5.10 17:24

únava

Ahojte holky,chtěla jsem se zeptat jak to máte s únavou. Jsem pravděpodobně v 5 týdnu těhu-ještě to nemám potvrzené od DR, ale 2 testíky vyšly ok. Jen mám šílené stavy. V sobotu jsem byla půl dne hrozne unavená,včera mě to přepadlo odpoledne-usnula jsem tak na 20 min. no a v noci jsem nemohla usnout-nakonec jsem zalomila v půl 5 ráno a v 7 vstávala. Kupodivu jsem dnes i přes probdělou noc a pár hodin spánku čilejší než o víkendu. Máte někdo podobné skušenosti? Děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
10.5.10 17:32

ahoj nelíku já jsem v 13tt a mám úplně stejný problémeček ale podle chytré knížečky by se to v druhém trimestru mělo uklidnit. Ptala sem se doktůrka a říkal že když budu mít chuť spát měla bych bez ohledu na to kolik je hodin a zase naopak když se mě chtít nebude tak se za každou cenu nesnažit mám se projít že tě to uklidní a Ty můžeš lépe spát ty jo to sem napsala skoro román :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
10.5.10 17:33

nelíku já na začátku těhu byla schopná spát třeba 12 hodin denně, pak se to trošku upravilo a na konci taky, akorát to jsem měla problém s usnutím, protože jsem si nemohla lehnout do svý oblíbený polohy. Mě říkali všechny zkušené matky ,,spi kolik potřebuješ, protože potom už se nevyspíš:)"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

ja usinala aji ve stoje v praci :) v druhym trim to preslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29

Nelíku, když jsem byla těhotná, tak zhruba druhý až čtvrtý měsíc jsem únavou „padala na hubu“, chtělo se mi spát a do toho jsem měla takový stav jakoby po flámu, ale nikdy jsem nezvracela a ve 4m to všechno přešlo a bylo OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052

to je myslím úplně normální taky jsem byla na začátku furt spavá a hovně unavená, ale později mě to přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.5.10 17:34
lleennttiillkkaa píše:
nelíku já na začátku těhu byla schopná spát třeba 12 hodin denně, pak se to trošku upravilo a na konci taky, akorát to jsem měla problém s usnutím, protože jsem si nemohla lehnout do svý oblíbený polohy. Mě říkali všechny zkušené matky ,,spi kolik potřebuješ, protože potom už se nevyspíš:)"

treba ja spim teda od porodu cim dal lip..v tom tehu to byla katastrofa s tim pupkem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.5.10 17:36

Ahoj Nelíku, v 1.trimestru je to asi normální…já cca do 3-4 měsíce spala pořád. Vstávala jsem ve 12 na oběd a ve 2 už zase spala…probudila jsem se v 6 večer a v 9 šla spát a spala jsem až zase do těch 12 :lol: Já sem první tři měsíce prospala…jelikož sem měla PN,tak to šlo :wink: Prostě,když se ti bude chtít,tak si jdi lehnout… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.5.10 17:40

tak už jsem se hrozila že je to něco neobvyklého, a ejhle nenííí :mrgreen: já už jednoho prcka mám, ale toto jsem vůbec nezažila-neměla jsem ani raní nevolnosti,prostě nic. Tak si to teď asi ten druhej prcek vybíra i za toho prvního-se mám teda na co těšit :-D a jinak všem děkujíí za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
10.5.10 17:46

Nelík: ono je asi každé jiné…někdo spí a zvrací jako alík :poblion: a někdo ani nepostřehne,že je těhotnej :mrgreen: Ja to teda postřehla dost dobře…nejen,že kynu jako knedlík,ale pořád sem spala a spala a nic mi nevoní a nechutná :-D Teď už je zase vše vpořádku,ale jaksi se nemůžu už ohnout a vyjít do 2.patra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
10.5.10 17:55

Klovasa: já teda doufám že to nebude takovej extrém celý těhu,přece jen mám doma prcka, kterýmu by asi nevonělo kdyby jeho zdroj potravy a zábavy vychrupkával kdy si zrovna umane :mrgreen: tak snad to aspoň časem zvolní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22213
10.5.10 18:11

Normálka, já byla první tři měsíce úplně hotová… a zvlášť při druhém těhotenství to bylo někdy dost drsné, protože to první děcko nějak nezajímá, že maminka je zrovna mrtvá únavou… Přejde to, neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
10.5.10 20:37
mikitaa píše:
lleennttiillkkaa píše:
treba ja spim teda od porodu cim dal lip..v tom tehu to byla katastrofa s tim pupkem :lol:

Však já taky, jednak můžu ležet na břiše a navíc jako bonus mám celkem hodný dítě, který solidně spí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
10.5.10 20:51

Já prospala celé těhotenství :lol: Přišla jsem z práce a odpoledne dvě hodiny spala. O víkendu jsem vstávala v jedenáct :oops: Byla jsem schopná usnout na neuvěřitelných místech v neuvěřitelných polohách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.10 21:00

Já jsem též byla unavená strašně, málem jsem usnula i v práci. Už jsem cítila, jak se propadám :lol: :lol: :lol: Byli jsme v té době i na dovči v Rakousku a drahý už se strachoval, že mám nějakou šílenou chorobu - nikam jsem nedošla, furt jsem nemohla, spát se mi chtělo… I na lavičce na sluníčku jsem se natáhla a poslala ho na „túru“ (upravená stezka po rovince) a čekala, než se vrátí - fakt už jsem nemohla 8-o :lol: Pak to nějak přešlo samo, v 2. trimestru už jsem to neměla určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí