Únava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.23 19:06

@Le_lenaz mám jít za měsíc, dva na kontrolní odběry a pokud to bude trvat, tak to bude řešit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1113
3.2.23 19:10
@Anonymní píše:
@Le_lenaz mám jít za měsíc, dva na kontrolní odběry a pokud to bude trvat, tak to bude řešit :nevim:

No to jsem měla přesně já. Taky jsem čekala, byla 2× na odběrech, zhoršilo se to a tak jsem byla odeslaná na hematologii.

Nevím jestli to může být tím že už téměř 4 roky v kuse (kromě 6 měsíců) kojím, mám rok po porodu…snad jo a nebude to u mě ani u tebe nic vážného. Zítra si jdu právě do lékárny pro železo - GlobiFer Forte, prej je jeden z nejlepších a nejpřijatelnější pro tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.23 19:20

@Le_lenaz díky za tip, třeba tenhle zabere. Já teda nekojím, ale poslední rok není měsíc, abych nebyla nemocná, antibiotika jsem měla už snad pětkrát…

• Citovat
  • Upravit
37131
3.2.23 19:31

A jak dlouho to trvá?? Není to spis psychika? Nějaká deprese :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
3.2.23 19:31
@Anonymní píše:
@Le_lenaz díky za tip, třeba tenhle zabere. Já teda nekojím, ale poslední rok není měsíc, abych nebyla nemocná, antibiotika jsem měla už snad pětkrát…

Já jsem každý měsíc minimálně nachlazená. ATB naštěstí ne. Je taky fakt že se mi rychle tvoří modřiny a jsem bledá ale to už od dítěte, takže jsem tomu nikdy nedávala žádnou váhu, často se mě ptají jestli mi není blbě. :nevim: Teď náhodou mi dělala testy na neurologii a prostě našla toto. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.23 19:50
@Kriss Tina píše:
A jak dlouho to trvá?? Není to spis psychika? Nějaká deprese :think:

Poslední zhruba rok, ale vždycky to je viróza, která sem tam přejde do něčeho horšího. Prostě i obyč rýma se rozjede do zánětu dutin. Depresí netrpím, jen tou únavou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.23 19:52

@Le_lenaz modřiny ani nevím, mívám je, ale nijak moc. Pokud je míváš častěji, tak je fajn, že jsi hlídaná :)

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.2.23 10:10

Jesti tedy užíváš dvě lžičky floradixu denně a ted máš cca 20mg glukonátu železného denně, ale nezabírá to, tak začni užívat něco jiného a ve vyšších dávkách.

Chceš nějaké dvojmocné aka hemové formy železitch sloučenín, ty se lépe vstřebávají a zkus tak okolo 30, možní 40 mg https://www.doplnvitamin.cz/…ova-100-cps/

Zároveň i tedy hlídej aby si hodinu před a hodinu po užívání železa nejedla méčné produkty či vejce a nepila čaj a kafe.

U toho čaje a kafe nevadí kofein, ale polyfenoly, takže pít kolu, nebo užívat kofeiové kapsle je z hlediska metabolismus železa OK.

No a počkat na ta vyšetření.

Plu zkus využívat balení nějakých lyzátů na běžné infekce - třeba toto

https://www.gsklub.cz/…m-60-tablet/

A zvážila bych saunu, to taky povětšinou neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová