Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, úzkosti a deorese jsou šíleně energeticky naročne a jak se ti ulevi, tak to muze vest k tehle velke unave. Snaz se pravidelne odpocivat, vyspat se, ale nepřespat, rezim, pohyb venku. Postupne se to zlepsi ![]()
No především potřebuješ porozumět příčině té únavy.
Takže nejprve zajdi za svou praktickým lékařem/kou, nech si změřit štítnou žlázu, prober jestli má smysl měřit ti protilátky na boreliozu či toxoplazmozu, vylučte jiná onemocnění, co ti mohou způsobovat únavu (včetně psychiatrických obtíží) a nech si změřit hladiny železa, D vitamínu a B vitamínů
Základní kontrola životního stylu?
Jak spíš?
Jak jíš?
Jaký máš denní režim?
Jak se hýbeš?
@Ou nehybu se vůbec díky úzkostem v dubnu jsem byla u endokrinologa a hodnoty jsem měla prý krasny
Já nemůžu odpoledne slať nebo když se probudím tak je mi taky špatně, šla jsem dnes vypljet záhony a jsem k. o. taková malátnost, nevím co s tím je fakt že celou zimu jsem se nehýbala ale tohle vyčerpání je hrozný, cítím bušení srdce ne moc ale je to rychlejší, proto si myslím že to je od štítné, všichni mi to vyvrací asi jsem pořád zasekla na tom že když jsem.mela vyšší dávku bylo mi líp teď mám polovinu davky a jsem total
@Ou přece němž chodit azdy druhý měsíc na endo, veškerá odběry byli na konci března a v pořádku
@Adeehidee píše:
@Ou přece němž chodit azdy druhý měsíc na endo, veškerá odběry byli na konci března a v pořádku
holka zlatá ty si jenom stěžuje a stěžuje víš dřív bývaly profesionální plačky a velmi dobře placený všichni ti už všechno co znají poradili, včera jsi sama psala že jsi se snažila překonat a bylo ti líp tak proč v tom nepokračuješ? vždyt jsi viděla že ti to svědčí
@Adeehidee píše:
Já nemůžu odpoledne slať nebo když se probudím tak je mi taky špatně, šla jsem dnes vypljet záhony a jsem k. o. taková malátnost, nevím co s tím je fakt že celou zimu jsem se nehýbala ale tohle vyčerpání je hrozný, cítím bušení srdce ne moc ale je to rychlejší, proto si myslím že to je od štítné, všichni mi to vyvrací asi jsem pořád zasekla na tom že když jsem.mela vyšší dávku bylo mi líp teď mám polovinu davky a jsem total
Kdyby jsi mě dnes poslala plet záhony, tak bych si o tom myslela své. To nedávám od cca 25st a výše.
@Evkad píše:
Kdyby jsi mě dnes poslala plet záhony, tak bych si o tom myslela své. To nedávám od cca 25st a výše.
Můj člověk. Všude vlhko a horko. Velký špatný.
@Anonymní píše:
@TRG mě nevadí horko, ale jde o to že mě každá práce vyčerpá
To jo, ale v horku vyčerpá práce skoro každého. Jsou mezi námi divní lidé, kteří mají rádi pobyt na přímém slunci. Ty možná nevyčerpá. Ale nás normální populaci práce na sluníčku vyřadí. Jasně, umytí nádobí nás nevyřadí, ale pletí záhonu jo.
Je fakt že jak jsem měla ty úzkosti tak jsem fakt jen přisedla občas něco udělala a to bylo vše teď jako bych se vše učila od znova a proto mě to vyčerpává
@Anonymní píše:
@TRG jsem ráda že mi pomáhate to vyvrátit
No prosím, to zní pozitivně! ![]()
Ahoj poradíte na únavu? Je to hrůza ať udelamcozdslam hned mě to strašné vyčerpá, prošla jsem hodně úzkostné období kdy jsem byla jen doma myslíte že to je následek toho nebo fakt štítná omlouvám se za trapné příspěvky ale už vážně nevím