Unesli jí dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.10.11 16:49

Unesli jí dítě!

Moje kamaradka( ne tak uplně kamarádka ale známa co znam chvili) má dítě.. Tříleteho syna. Jinak ji je 22 let. Pred 2 rokama jí zemřel přítel pri autonehodě a tak zustala s dítětem u babicky a nasla si praci. Jenomže jeji přitel měl bratra a zacali mit zajem o jejiho syna. Nejdrive ho bravali k sobe na navstevy. Sami měli díte a pak jednoho dne kdyz si pro nej sla tak ji rekli že ji ho už prostě nedaji. Ani ji nepustili k nim do baraku proste nic. Zavolala policii že ji unesli díťě.. Když prijela policie, tak ji řekli že na cizi pomezem nemúžou kdyz nemaji povoleni.. To je mazec tohleto. Dali ji na socialku že o díte se nestara, že je zanedbany, hubeny, ze neumi mluvit a že kdyz vidi mamku tak se mota a pada na zed a takovy hlouposti. Chudak holčina mě z toho bylo uplně zle za ni. Nejhorsí je že ona s tím prostě nic udělat nemuže. Oni bydli v jinem měste jak ona a tudíž tak je jina socialka. Kdyz byla na socialce ve svem městě tak ji řekla že ona pod to nespada takže s tím prostě nic neuděla. Toho klucika maji v předběznem opatreni a čeka se na soud. Uplně se bojim za ni jak to dopadne. Furt na ni a jeho klucika musim myslet. Tohle prece neni normalni. Ona mi to vypravela a rikala ze toho je prostě vic ale už byla uplně hotova kdyz mi to řikala takze jsme to radsi už neresili..Toho syna chteji proto aby měli neco po jeho otci.. Je to nepochopitelny.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
16.10.11 16:54

To je nějaký divný. Je velký rozdíl jestli jí ho unesli nebo mají předběžné opatření. Pokud mají předběžné opatření, tak to znamená, že to předběžné opatření vydal soud a matce ho sebral a svěřil ho do péče jim do doby než rozhodne pravomocně při jednání. Každopádně předběžné opatření o svěření dítěte do péče jiné osobě než matce musí být dostatečně prokázáno a žádný soud by ho nevydal jen tak, že by si někdo řekl, že chce mít něco po bratrovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.10.11 16:59

bullshit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.11 17:00

Zakladatelka

No ja to napsala dost na rychlo a spoustu veci jsem nedodala.. Je jasny že to tak nejde aby rekli že ho chtej po brachovi.. Ono to tak je ale oni na ni nahazeli hroznou spinu aby ho proste nedostala.. Ona když si pred 3 mesici pro toho syna sla, tak ji rekli že uz ji ho nedaji. kdyz zavolala policii tak ty ji rekli že na cizi pozenek nemuzou a tím to haslo. A co jsem zapoměla dodat, jestě volala socialku ktera ani NEDORAZILA. Ptostě ona je uplne ale uplně bezmocna. Hodili na ni hroznou spinu. 6e mu nedava najist ze mlatí, ze je podvizivenej že nic neumi atd. Tak je jasné že se tím nikdo nebude hned nějak zaobirat daji předbězko. Ale je to proste hrozny.. Tenkrat kdyby tam ta socialka přijela tak by to dopadlo urcite jinak.. Ona se o toho kluka starala ale tohle na ni nahazeli a ona neuděla nic.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
16.10.11 17:01

Nevím, třeba se pletu,ale mě to přijde moc sci-fi. :nevim: :nevim: TO přece není tak lehký, vzít mámě dítě( pokud se o něj vzorně starala). :think:

Příspěvek upraven 16.10.11 v 17:02

• Citovat
  • Upravit
48576
16.10.11 17:02
jizvíková píše:
bullshit

já to přeložim kecy
Bhužel zakladatelko tohle opravdu není možné.Když mají už p. péči tak to není jen tak.Kamarádka ti asi věší bulíky na nos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
16.10.11 17:07

Přesně tak, je to scifi, resp. nesmysl. Kamarád žádal předběžko na svěření do péče svojí dceru a nedali mu jí ani, když se její matka přiznala před soudem, že občas fetuje. :zed: Nejde jen tak něco na někoho naházet (tvrdit), ale musí to věrohodně prokázat. To bych si takto mohla nechat svěřit do péče koho bych chtěla, klidně i souseda děti. Zřejmě tě známá pěkně tahá za nohu. Navíc to s tím cizím pozemkem je také nesmysl, asi moc kouká na americký filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
16.10.11 17:10

To je asi dost přitažené za vlasy, ne???
Nikdo nevezme matce dítě, aniž by o tom sama předem nevěděla a je vše v pořádku.
Pokud ve v PO u rodiny po otci, muselo to vše proběhnout přez sociálku + soudy. To všechno trvá strašně dlouho / podle zkušeností/ a ne ze dne na den jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
16.10.11 17:12

S tím pozemkem : pouze policie má právo vstoupit na soukromý pozemek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.11 17:13

No tak pozor tohle nejsou kecy.. Je to neteř mamky kamaradky a ta jí bude u soudu jako svědek. Ona by nám teda urcite nelhala.. Kdyby to tady napsali oni tak to zní jinak. jen já to tady plácam tak přeházene. Mrzí mkě ze jste tohle napsali. Celkem se me to dotklo. Prave je na tom smutne to ze se to děje a kolakrat vidíte i v televizi nějake takove pripady. A tohle uvidíte v tv zřejmě taky. Protože to dáji to televize.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.10.11 17:15

To co tady píšete s tím co se smí a nesmi. Vím taky. proto tohle pisu.. sama vím že to normalní neni. A s tou policii… takle to opravdu řečeno bylo.

• Citovat
  • Upravit
27006
16.10.11 17:19

Bud je to kec a hodně si vymyslela nebo byla opravdu matka na houby a to dítě u nís není oprávněně jinak to nevidím ono není jen tak aby jí sebrali dítě to by mu opravdu musela ubližovat zanedbávat a podobně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.10.11 17:22

A proč mají kluka v předběžné péči? I kdyby jí udali za to, že se o něj nestará, tak proběhne x kontrol a pak teprve budou vydávat nějaká předběžná opatření…

Mně to taky přijde utažené za vlasy, zakladatelko, nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.11 17:28

Zakladatelka

tak pry se jako před jeho smrtí normalně zchazeli a kdyz umrel tak si ho chteli brat k sobe, maji jeste svoje ditě.. ale taky nevím uplně vse protoze jak by byli vam, kdyby jste to nekde ríkali.. ta holka prozila hodne. Umřel ji kluk se kterym se měla brat a ted tohle. Je to jem 3 mesice co maji malyho u sebe. Ani se o tom nechtěla bavit. pak se trosku vypovidala ale nic přijemneho to nebylo. Az mi bylo hloupe to poslouchat. Ale já vam tu nemužu odpověde na vse tady.. Moje situace to neni a pisu jen co vim

• Citovat
  • Upravit
14020
16.10.11 17:30

Je mi líto, že se tě to dotklo, ale mi to vážně přijde ujeté :zed: .
Jak to budou dávat určo se podívám, a pak se to omluvím, ale moc tomu nevěřím. SORRY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová