Unesli jí dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.11 11:47
eviliska píše:
anonymní: tak to by měv životě nenapadlo, že se takhle někde zachází s dětmi. To je otřesné. Pokud se tak někde děje, ihned bych to nahlásila nadřízeným orgánům, a snad by se něco změnilo. Ale asi jsem moc naivní, že???

S tím nikdo nic neuděla.. Byly jsme tak preci děti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.11 11:49

To co jsem vám napsala neni vse. bylo to hrozny. A co je na tom krasny. Socialka, ktera by mi měla jit prikldem mi davala cigaretu kdyz mi bylo 16 let. jeste me upozornila at to nikde neríkam. Stoji tady jako hlavni. jako ta co bere deti a sama dala dite pryc svoji matce.

• Citovat
  • Upravit
3870
17.10.11 12:39

Anonymní - podle toho, co popisušej, mi přijde spíš to, že jsi byla v psychiatrické léčebně a ne ve VÚ. Tam bych tomu i možná věřila.

K tomu, jak někdo psal o kamarádovi a vazbě: No, mě to divné nepřijde. Tak pokud má policie důvodné podezření, tak musí podle toho jednat a zjišťovat a bohužel se jim to asi během 48 hodin, kdy můžou podezřeného zadržet, nepovede, tak proto ta vazba. Mého manžela (kdy mu bylo něco přes 20) také odvezli na policii, nikdo mu nic neřekl, prostě ho sbalili a až tam na něj vybalili, že někoho znásilnil. 8-o A to jen protože, že ta znásilněná řekla, že měl tetování, který má i můj manžel a vzhledem k tomu, že to je na malém městě a všichni se znají, tak jeden polda prostě řekl „hele, Novák má taky tetování“ a prověřili to. Taky se mu neomluvili, poslali ho normálně domu. A nedělá z toho žádnou tragédii, je to jejich práce.

Zmiňované pořady sleduju a někdy teda taky kroutím hlavou, co všechno je v našem státě možné. Tím chci říct, že se nechci stát. orgánů zastávat a nikoho hanit. Ale myslíte, že soudy mají zájem na tom posílat děti bezdůvodně do ústavů?? To asi ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.10.11 12:46

Teď už jsem se nějak ztratila. Anonymní co byla ve VU je tatáž osoba co Zakladatelka diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
17.10.11 12:55

Ne, to je anonymní č. 2. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 13:13
Barusak78 píše:
Teď už jsem se nějak ztratila. Anonymní co byla ve VU je tatáž osoba co Zakladatelka diskuze?

Pardon, omlouvam se že jsem to nenapsala. Ano to byla psych. lečebna. pak nesledoval VU. ve VU je to tobré. tam nijak neublizujou.

• Citovat
  • Upravit
14020
17.10.11 13:17

Tak to jo. V je pravda, že v psych. léčebně se s nikým nemazlí. Tchán tam ležel s alzhaimrem / byl agresivní / , pořád přikurtovaný , a personál s ním zacházel jako s onucí. Když jsme si stěžovali primáři, bylo to trochu lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 13:21
eviliska píše:
Tak to jo. V je pravda, že v psych. léčebně se s nikým nemazlí. Tchán tam ležel s alzhaimrem / byl agresivní / , pořád přikurtovaný , a personál s ním zacházel jako s onucí. Když jsme si stěžovali primáři, bylo to trochu lepší.

No jo tak tam byl aspon normalní pan primar. jenomže na te psych kde jsem byla to prave dělal primar. Nebyla tam snad ani jedna hodná sestra. Vsichni byli uplně stejny

• Citovat
  • Upravit
14020
17.10.11 13:30
Anonymní píše:
eviliska píše:
Tak to jo. V je pravda, že v psych. léčebně se s nikým nemazlí. Tchán tam ležel s alzhaimrem / byl agresivní / , pořád přikurtovaný , a personál s ním zacházel jako s onucí. Když jsme si stěžovali primáři, bylo to trochu lepší.
No jo tak tam byl aspon normalní pan primar. jenomže na te psych kde jsem byla to prave dělal primar. Nebyla tam snad ani jedna hodná sestra. Vsichni byli uplně stejny
:pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.11 13:43

Byla jsem dva mesice v psl Kromeriz,na prvnim odd(nejlehci),na pkoji se mnou byla maminka,c se ji presne stalo,t c zakladatelcine kamaradce,takze an zakladatelce verim,doted jsem v kontaktu s maminku,a bohuzel uz pet let bojuje o dceru,marne.V krmerizi byla po zhrouceni,z unosu dcery.Hruza. A pstupech v pl nebudu ani radeji mluvit.I na prvnim stupni,se s nami jednalo,jak z vrahem ci psychpatem :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.11 14:06

Zakladatelka

Anonymní píše:
Byla jsem dva mesice v psl Kromeriz,na prvnim odd(nejlehci),na pkoji se mnou byla maminka,c se ji presne stalo,t c zakladatelcine kamaradce,takze an zakladatelce verim,doted jsem v kontaktu s maminku,a bohuzel uz pet let bojuje o dceru,marne.V krmerizi byla po zhrouceni,z unosu dcery.Hruza. A pstupech v pl nebudu ani radeji mluvit.I na prvnim stupni,se s nami jednalo,jak z vrahem ci psychpatem :roll:

jsem ráda že tu je někdo kdo kdo věří.

• Citovat
  • Upravit
2216
17.10.11 15:38
Dana27 píše:
Anonymní - podle toho, co popisušej, mi přijde spíš to, že jsi byla v psychiatrické léčebně a ne ve VÚ. Tam bych tomu i možná věřila.

K tomu, jak někdo psal o kamarádovi a vazbě: No, mě to divné nepřijde. Tak pokud má policie důvodné podezření, tak musí podle toho jednat a zjišťovat a bohužel se jim to asi během 48 hodin, kdy můžou podezřeného zadržet, nepovede, tak proto ta vazba. Mého manžela (kdy mu bylo něco přes 20) také odvezli na policii, nikdo mu nic neřekl, prostě ho sbalili a až tam na něj vybalili, že někoho znásilnil. 8-o A to jen protože, že ta znásilněná řekla, že měl tetování, který má i můj manžel a vzhledem k tomu, že to je na malém městě a všichni se znají, tak jeden polda prostě řekl „hele, Novák má taky tetování“ a prověřili to. Taky se mu neomluvili, poslali ho normálně domu. A nedělá z toho žádnou tragédii, je to jejich práce.

Zmiňované pořady sleduju a někdy teda taky kroutím hlavou, co všechno je v našem státě možné. Tím chci říct, že se nechci stát. orgánů zastávat a nikoho hanit. Ale myslíte, že soudy mají zájem na tom posílat děti bezdůvodně do ústavů?? To asi ne. :nevim:

48 hodin a 3 týdny je sakra rozdíl holka, nemyslíš? A to nevěděl, že tam bude 3 týdny, ale rozhodli, že tam bude 1 rok, takže pokud by neměl tak schopného právníka, tak je v háji.A co by jsi na to řekla dnes, kdyby ti odvedli v poutech manžela před zraky sousedů? Taky by jsi nad tím mávla rukou? Policie se může splést, jasně, nikdo není bez chyb, ale taky by to pak měla přiznat a aspon se omluvit. O tom tady mluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
17.10.11 18:27

karinko - právě, že vím, jaká je „naše“ policie, proto bych omluvu vůbec neočekávala. A k tomu případu, že byl ve vazbě rok, tak bohužel, naše zákony jsou tak nastavený a neuděláme s tím nic. Já to tak chápu a proto mám na to asi takový názor. A když se nad tím zamyslím, tak zas tak dobrýho právníka neměl, když musel ve vazbě dřepákovat rok. Byl mu vlastně na nic, když se teda prokázala jeho nevina. To by ho propustili tak jako tak ne?
Kdyby mi manžela dneska odvedli, asi bych se hodně divila, ale vím, že bych s tím nic neudělala a musela bych čekat jak to dopadne a najít mu setsakramentsky dobrýho právníka. :mrgreen:
Prostě je to tak, že nikdo z nás do toho případu, který píše zakladatelka, nevidí, nevíme vůbec, jak to bylo a já nesoudím, jen jsem psala svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
17.10.11 18:30

Jo a to samé jsem chtěla i k dalším případům, který tu byly zmiňovány. Nikdo do toho nevidí a neví, jak přesně to bylo. Ale vždycky se „čertí“ nejvíc ti, kteří by měli být radši ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
19.10.11 14:58
Dana27 píše:
karinko - právě, že vím, jaká je „naše“ policie, proto bych omluvu vůbec neočekávala. A k tomu případu, že byl ve vazbě rok, tak bohužel, naše zákony jsou tak nastavený a neuděláme s tím nic. Já to tak chápu a proto mám na to asi takový názor. A když se nad tím zamyslím, tak zas tak dobrýho právníka neměl, když musel ve vazbě dřepákovat rok. Byl mu vlastně na nic, když se teda prokázala jeho nevina. To by ho propustili tak jako tak ne?
Kdyby mi manžela dneska odvedli, asi bych se hodně divila, ale vím, že bych s tím nic neudělala a musela bych čekat jak to dopadne a najít mu setsakramentsky dobrýho právníka. :mrgreen:
Prostě je to tak, že nikdo z nás do toho případu, který píše zakladatelka, nevidí, nevíme vůbec, jak to bylo a já nesoudím, jen jsem psala svůj názor.

Dančo, nebyl tam rok , ale 3 týdny!!! Takže měl sakra dobrého právníka. Kdyby ne, tak tam dřepí 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová