Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den, jsem dobrovolník u Unicefu a tak jsem si vám dovolila vložit sem e-mail. Sama jsem dcerku přihlásila do soutěže a obodovala hezké fotky, prosím, pokud můžete, udělejte též. Děkuji.
Díky i za info, co si o pomoci myslíte.
Jitka
Milí dobrovolníci UNICEF,
chtěli bychom Vás poprosit o pomoc s propagací projektu „Úsměv pro UNICEF“, fotografické soutěže pro UNICEF organizované portálem MojeChytreDite.cz s podporou společnosti AXA ASSISTANCE.
Sdílejte odkaz na soutěž mezi kamarády na Facebooku, Twitteru nebo jiné sociální síti! Pošlete to dál emailem! Zapojte se! Přihlaste fotografií svého dítěte do soutěže, nebo jednoduše hlasujte za fotografie jiných! Můžete nám tak pomoct zachránit až 50 dětí strádajících akutní podvýživou v Africkém rohu!
Klikejte, sdílejte, uploadujte! Předem Vám děkujeme za pomoc!
Veškeré informace na stránkách UNICEF.
ÚSMĚV PRO UNICEF
Cílem soutěže je získat finanční prostředky na podporu humanitárních projektů UNICEF v zemích východní Afriky, sužovaných hladomorem: ve prospěch UNICEF věnují organizátoři 10 Kč za každou přihlášenou fotografii a 1 Kč za každý elektronický hlas pro kteroukoliv fotografii.
Za první dva týdny trvání soutěže (od 14. 11. do 27. 11.) se na projekty UNICEF v Africkém rohu podařilo již získat prostředky ve výši 20 600 Kč, což je částka, která zajistí 2377 sáčků terapeutické výživy, postačujících pro záchranu života 16 dětí s akutní podvýživou. Snahou organizátorů soutěže je získat v jejím průběhu prostředky ve výši 65 000 Kč pro záchranu 50 dětí.
Tak já už jsem to sdílela na FB, ale nejde mi přihlásit fotka.. ![]()
pěkné
ráda podpořím
a mám otázku - jsem líná hledat
co obnáší být dobrovolníkem?
i já tam mám přihlášenou berušku https://www.facebook.com/…hytreDite.cz?…
hezký den, musíte si zadat na jejich stránkách (FB), že se Vám líbí,pak vložit fotku ![]()
Raduš.ka44 píše:
Tak já už jsem to sdílela na FB, ale nejde mi přihlásit fotka..
dobrovolník -na stránkách unicefu se vyplní formulář,kde přesně zaškrtnete,jak chcete pomáhat ![]()
Ali88 píše:
pěknéráda podpořím
a mám otázku - jsem líná hledatco obnáší být dobrovolníkem?
Jitka Hr. píše:
hezký den, musíte si zadat na jejich stránkách (FB), že se Vám líbí,pak vložit fotku
Raduš.ka44 píše:
Tak já už jsem to sdílela na FB, ale nejde mi přihlásit fotka..
Ano, tak přesně jsem to dělala, ale vyhodilo mi to nějaké chybové hlášení. ![]()