Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,nevím jestli to je normální,ale mám 5 a půl měsíce po porodu a dokáže mě rozbrečet každá maličkost,každý smutný deníček na emiminu,cokoliv a hned je mi ouzko a brečím,je to normální?Dřív jsem tak nikdy citlivá nebyla,ale ted,no hrůza.Je možný,že jsou hormony pořád ještě „splašený“?
Jo to mám taky, začalo to v těhotenství, a mám to až doted, malému je přes 9 měsíců, nejsem schopna se dívat na zprávy, rozbrečí mě i animovaný serial
Bud v klidu je to normální, člověk je prostě takový citlivější, a jestli to přejde? To netuším ![]()
Dcera má 13 měsíců a včera jsedm probrečela CELÉ !!!!Ratatouille
![]()
syn má 1,5 roku a řvu pořád. Teď mě začaly dojímat i koledy v obchoďáku. Totálně jsem po porodu zblbla
, a to mi dřív tyhle ženský přišly divný
.
ahoj,to bude asi tim,ze si se stala maminka
ted budes brecet uz cely zivot
Ja brecim taky porad a u vseho. ![]()
Mě taky rozbrečí každá kravina, ale dítě nemám… Taky nevím z čeho to je ![]()
Já teda už neřvu úplně furt, ale jen skoro furt. Třeba takový focení dětí fotografkou je šílenej doják
Ale když si vybavím mámu, proti ní jsem ještě tvrďák. Takže my to máme asi v rodině ![]()
Taky brečím doteď kvůli všemu.. třeba v krámě vidím miminko ve vajíčku, fakt drobounké, podívám se na toho mýho obříka a rozbrečím se, že on takhle malý nikdy nebyl
![]()
Jejej holky, a rvete takhle od porodu? Ja nejak neee, proto se ptam, jestli to treba jeste neprijde
hehe, klukům budou za chvíli dva a já řvu každou chvíli. Naposledy v pátek, když byl ve městě po rozsvícení stromku ohňostroj
. Nějak mě to celý dojalo ![]()
tasa píše:
Jejej holky, a rvete takhle od porodu? Ja nejak neee, proto se ptam, jestli to treba jeste neprijde
nene, já od porodu neřvu. Řekla bych, že u mě to začalo jak malý začal dělat takové ty velké pokroky, jako postavil se a začal jakoby hodně komunikovat.
ahojda, nevim, jestli te potesim, ale od prvniho porodu uplynulo 17 let a ja brecim pri sebemensi prilezitosti. Do te doby jsem byla znama drsnacka, ktera tvrde zastavala sve nazory, co je lepsi??
![]()
Žena po porodu už nikdy není stejná jako před ním. Jak fyzicky, tak psychicky. Taky to tak mám. ![]()
I já se hlásím k dojímacím maminkám. ![]()
Dřív mě nedojal Titanik ani Armagedon u kterého slzí i můj manžel
, ale teď… teď jsem jak jelítko rozbrečí mě každá volovina
![]()