Pořád brečím

1816
5.12.11 15:32

pořád brečím

Ahojky,nevím jestli to je normální,ale mám 5 a půl měsíce po porodu a dokáže mě rozbrečet každá maličkost,každý smutný deníček na emiminu,cokoliv a hned je mi ouzko a brečím,je to normální?Dřív jsem tak nikdy citlivá nebyla,ale ted,no hrůza.Je možný,že jsou hormony pořád ještě „splašený“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
5.12.11 15:36

Jo to mám taky, začalo to v těhotenství, a mám to až doted, malému je přes 9 měsíců, nejsem schopna se dívat na zprávy, rozbrečí mě i animovaný serial :roll: Bud v klidu je to normální, člověk je prostě takový citlivější, a jestli to přejde? To netuším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.11 15:40

Dcera má 13 měsíců a včera jsedm probrečela CELÉ !!!!Ratatouille :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
3513
5.12.11 15:43

syn má 1,5 roku a řvu pořád. Teď mě začaly dojímat i koledy v obchoďáku. Totálně jsem po porodu zblbla :P , a to mi dřív tyhle ženský přišly divný :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
5.12.11 15:47

ahoj,to bude asi tim,ze si se stala maminka :) ted budes brecet uz cely zivot :) Ja brecim taky porad a u vseho. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.12.11 15:50

Mě taky rozbrečí každá kravina, ale dítě nemám… Taky nevím z čeho to je :(

• Citovat
  • Upravit
4118
5.12.11 15:50

Já teda už neřvu úplně furt, ale jen skoro furt. Třeba takový focení dětí fotografkou je šílenej doják :pankac: Ale když si vybavím mámu, proti ní jsem ještě tvrďák. Takže my to máme asi v rodině :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
5.12.11 15:51

Taky brečím doteď kvůli všemu.. třeba v krámě vidím miminko ve vajíčku, fakt drobounké, podívám se na toho mýho obříka a rozbrečím se, že on takhle malý nikdy nebyl :,( :,( :,( :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.12.11 16:33

Jejej holky, a rvete takhle od porodu? Ja nejak neee, proto se ptam, jestli to treba jeste neprijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
5.12.11 16:35

hehe, klukům budou za chvíli dva a já řvu každou chvíli. Naposledy v pátek, když byl ve městě po rozsvícení stromku ohňostroj :lol: . Nějak mě to celý dojalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.12.11 16:49
tasa píše:
Jejej holky, a rvete takhle od porodu? Ja nejak neee, proto se ptam, jestli to treba jeste neprijde

nene, já od porodu neřvu. Řekla bych, že u mě to začalo jak malý začal dělat takové ty velké pokroky, jako postavil se a začal jakoby hodně komunikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.12.11 17:02

ahojda, nevim, jestli te potesim, ale od prvniho porodu uplynulo 17 let a ja brecim pri sebemensi prilezitosti. Do te doby jsem byla znama drsnacka, ktera tvrde zastavala sve nazory, co je lepsi?? :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.12.11 17:19

Rvu uz vic jak 8 let :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
5.12.11 19:16

Žena po porodu už nikdy není stejná jako před ním. Jak fyzicky, tak psychicky. Taky to tak mám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
5.12.11 19:38

I já se hlásím k dojímacím maminkám. :mrgreen:
Dřív mě nedojal Titanik ani Armagedon u kterého slzí i můj manžel :srdce: , ale teď… teď jsem jak jelítko rozbrečí mě každá volovina :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová