Poradna duly
Jana Čurdová
Leny ,
samo Tě nechci strašit,ale včera za mnou byla kámoška a jedna naše známá měla z ničeho nic teploty a strašlivě ji bolela hlava…Po 14 dnech ji přišli na to,že má z klíštěte zánět mozkových blan…taky byla na infekčním,u svého dr. a nikde nic nenašli.Až pak ji dělali odběr toho mozkomíšního moku a tak na to přišli..Teď už je dobrá,sice musí být ještě v nemocnici,ale je ok.Tak mě to tak vyděsilo,malá je naočkovaná proti všemu,ale my dva s taťkou ne,takže jsem si řekla,že příští rok se necháme taky,pro klid duše… ![]()
Alčo já dělám něco podobného do lískového těsta, jako štrůdl a studené ŇAMINA ![]()
leni tak takovéhle blázince jsem mněla včera a dnes. Včera jsem skončila až ve 21h a už padám na hu…
A zítra hlídám ještě jednu cácoru, tak sned vydržím
Jinak držíme palečky ať je taťka zdravej
Heli jo liskove testo taky muzu a obzvlast domaci
je dobre i upect sekanou v lisk.teste a posypat kminem,no uz bych zase jedla ale musim se krotit
nechci se uz na vecer cpat a tak chroupu orisky ![]()
Čau holky,
chtěla jsem s vámi chvíli pobýt,ale přijede na návštěvu manželova mamča,tak to tu musím dát trošku do kupy,aby se neskácela hned ve futrech.
Pet ,to rande bylo na dnešek nebo na pátek?Dneska nestíhám
,ale jestli zítra,tak to platí ![]()
Paaa,Monča
Čau holky,
tady slaměná vdova. Ještě že dávají dneska v televizi ordinaci, moc mě to sice nebaví, nicméně koukám pravidelně
. Mohla bych u toho mooožná žehlit.
Leny já uvařím normálně špenát s česnekem (můžeš ho udělat malinko hustší), maso na kostičky hodím s nějakým kořením na pánvičku a osmažím a pak tím plním palačinky. Ty naplněné stočím do ruličky, vyskládám do zapékací misky, posypu sýrem a dám zapéct. Je to výborný
.
Hasmandko já také bývám dost unavená. Energií nabitý 2. trimestr mě taky obchází velkým obloukem
.
Byla jsem ve městě a koupila jsem Neználkovi za ranní kopanečky mini rukavice. Zkopal mě za to v autobusu ![]()
Pěkný večer
Mah
Pet jaké rande????? Já chci taky na rande, už jsem nebyla ani nepamatuju ![]()
Holky ,
tak jsem se právě dozvěděla,že v sobotu ráno nám odvezou celou ložnici - postel a skříně - ne,nevlítne na nás exekutor,jen můj drahý se rozhodl prodat celou ložnici a koupíme novou,ovšem než ji vybereme,tak netuším,kde budeme spát a mít věci…
Tak to bude mazec,za jedno odpoledne musíme vybrat všechno - hmm,to bude superrychlovka..
MaK ,
rande má být zítra,ale já uvidím,jestli náhodou nebudu mít práci s uklízením oblečení
Ale pookud tu budete,tak já určo přijdu!
Leny ,
já jsem to o té známé tak blbě napsala,doufám,že jsem Tě nějak nepolekala
Na to musím myslet,jsem blbec.. ![]()
Mah ,
rande na chatu
Kdykoli jsi vítána,samozřejmě i ostatní
![]()
Máš hodné miminko,když Tě za nákup dárečku zkope - snad mu to ale nevydrží
![]()
Já teď koukám po netu na ložnice..chce to nějakou levnou a blízko nás,aby se prodávala…
Jéjda,zrovna teď,když mám ležet,tak se vypravíme na nákup…ochich ![]()
Petis neboj nepolekala jsi mě ,já to neberu tak že každá pohroma musí přijít na mě ale spíš jako upozornění na co si dát pozor.Z tohohle ale strach nemám,my jsme očkovaní všichni-já jsem měla vloni boreliozu- a navíc nikdo z nás klíště letos neměl.Teda já jsem ho neměla ani vloni dostala jsem ji od mušky.
Vy tady pořád děláte chutě s jídlem,já si to teda pilně zapisuju abych pak měla inspiraci.A abych vás taky trochu poškádlila tak teď jsem právě dodělala na večeři buchtičky se šódó.
Tak mám uklizeno a babča zatím nikde,tak jen v rychlosti.
Leny -kde bydlíte?Chci buchtičky se šodó
.Den jsi teda měla pekelný,ještě že už je u konce,co?
Z nekopajícího mimča si nic nedělej,to moje to má většinou tak,že když mám honičku,tak chrupe a pak si stačí na chvíli sednout či lehnout a už jede ![]()
Pet ,tak je to dobrý.Zítra tu teda snad budu.Taky doraž!Teda,nová ložnice,to je super,to teda budete mít kráásný.Pak se pochlub fotkama.
Mah na rande na chatu přijď,(i ostatní)včera byla docela sranda
.
Neználek je fakt vděčné miminko,co
.Snad mu to nevydrží do patnácti
![]()
Noo,tak já jdu dělat něco užitečného.
Mějte se a hezký večer ![]()
Monika
Jo,ještě- Hlavičky ,postýlka je krásná,mě by nevadily ani ty vyndavací šprušle(taky je máme a nemůžu si je vynachválit
)
M.
Ahojky!
Jeje - Terezka je čupr holka, to se pozná už takhle. ![]()
Heliku - mně sestřička říkala, že na ten cukr-test nemusím dorazit přísně lačná, že si můžu vzít třeba kus chleba nebo tak (nic sladkýho). Ještě že. Ovšem, jestli je to všude stejné, že… ![]()
Lucci - modrej fusak určitě může mít i holčička, to je jasná páka. My ji čekáme a bude mít s nejvyšší pravděpodobností i modrej kočárek a autosedačku. ![]()
Mah - počkej, až ti bude Neználek za dva měsíce okopávat žebra! ![]()
Ještě k chlupatému břichu, my čekáme Barunku a jsem jak opice.
A ten super „wet-look“, co se vytvoří pomocí gelu na ultrazvuku, velmi sexy… ![]()
Hmmm, a když jsme u toho „energií nabitého druhého trimestru“, tak jdu do vany a spát. ![]()
Majda
MaK píše:
Jo,ještě- Hlavičky ,postýlka je krásná,mě by nevadily ani ty vyndavací šprušle(taky je máme a nemůžu si je vynachválit)M.
Dík MaK,taky premyslim co je lepsi pri holkach jsem mela ten stahovaci bok ale kdyz rikas ze to je dobry,stejne jsem ten bok ani moc nevyuzivala a ty spricle vyndavaci se urcite hodi kdyz je ditko vetsi ![]()
Tak jsem asi našeho miláčka dooost vytočila svými stížnostmi na jeho lenost, protože teď kope jak zběsilý a mé břicho připomíná vlnobití
.
Majdo z tvého břišního wet looku jsem dostala regulérní škytavku ![]()
Pet už je ložnice vybraná? Máš co dělat do zítřka
, manžel je vážně akční
Moni teda jestli mě Neználek v patnácti zkope v autobuse, tak to bude hooodně smutný
![]()