Poradna duly
Jana Čurdová
Teda holky vy mi s těma zavinovačkama do autosedačky dáváte. Rozhodně jsem jí nechtěla kupovat, ale už i Nane je nalomená
. Jestli jí koupí i Helik, tak se taky neudržím
.
Nane ,
taky znám ty chutě se sebou něco udělat…moooc dobře
A říkáš,že Anny rovnou u porodu ostříhali,jo
??To měla holiče grátis…
To je švanda..Mje malá měla taky vlásky,černé a černé oči - a strašně snědou pleť..
I sestra se smála,že vypadá jak kdyby si vyšla ze solárka
Měla jen pár těch bílých teček na nosíku a ty po pár dnesch zmizly…jééé,si zase zavzpomínám
Jsem zvědavá,jak bude vypadat tohle miminko.
Lucci ,
já mám stejnou jako Zůza - béžovo-banánovou!Objednávala jsem ji ještě dřív,než jsme měli vybraný kočárek a než jsme věděli,že čekáme na chlapečka
Takže co nejneutrálnější barvu a vzhledem k tomu,že budeme mít béžovo-oranžový kočárek,tak se k tomu bude pěkně hodit…Teď zbývá ještě ten combi fusak od Emitexu a ten zvolím béžovo-oranžový .Asi…
Heliku ,
to srdíčko u nás na UZ jde vidět jako na mé fotce u metříku ,má takový tmavý flíček uprostřed bříška - tak to je ono…Je to prý jen orientační,že vidí prý činnost,ale teď už jsou prý spešl přístroje,kde vyšetří jen srdce - ty komůrky a tak,jak jste tu psaly.
Tak se nestyď Mahony a šup honem jí kup
Vím o čem mluvím, je vopravdu super ![]()
Já teď sháním servis na TV Panasonic, právě totiž asi odešla
Mrcha jedna. A to jí máme 3 roky. Jsem nasr…
Pardon
Ahoj holky,
tak jsem se vratila od zubarky a vsechno je v poradku, tak jsem rada.
Ta zavinovacka je nadherna, ale ja jsem si rekla ze ji proste kupovat nebudu, za ji moc nevyuziju a vy ted takhle, uz zase jsem nalomena… ![]()
Mahony já tě zklamu nekoupím, jsem žid
už mám flíz deku z Jysku za 59,50,–
udělám díry a hotovo, tak promiň
A jak píše Nany že je prodáte, tak už se těším na záplavu banán. zavinovaček
Je opravdu krásná, ale ta moje deka bude taky
Doufýám že do galerky pak dáte fotečky v zavinovačkách!
Pet to vím o těch komůrkách… já jsem prostě ve své zaslepenosti neuvažovala že by v nějaké nemocnici nebyla taková mašina ![]()
zůza píše:
Tak se nestyď Mahony a šup honem jí kupVím o čem mluvím, je vopravdu super
Já teď sháním servis na TV Panasonic, právě totiž asi odešla
Mrcha jedna. A to jí máme 3 roky. Jsem nasr…
Pardon
Mrcha jedna kam šla? Vy jí nemáte přivázanou?
![]()
Tak s tím UTZ na srdíčko - já když jsem byla teď naposledy ve 20tt tak nám Dr. ukazovala srdíčko, komory a pouštěla i zvuk, jak tluče. Tak asi nikam jinam nepojedu. Jinak se od nás jezdívalo do Ústí nad Labem. Ale teď mají v Žatci nový UTZ (připadá mi jak z Ordinace
) tak tam už je to snad vidět. Ale jak proudí krev, to nám neukazovala. Ukázala žaludek a močový měchýř (teda fakt nechápu, kde to viděla
).
Heliku - když jsi šikovná, tak si tu deku ušiješ. Já to neumím, tak musím kupovat, Já tak něco vyšít nebo uplést. To ještě jde.
Jo hurá - už jsem našla opraváře na tu TV. Ale musíme to tam odvézt
Už jsem tu radostnou novinku sdělila manžovi, tak mi řekl, že pár dní bez TV přežijeme. Jemu se to mluví, je celý den v práci mezi lidma a já jsem tu jak kůl v plotě (ještě, že mám vás), ale ta TV je veselejší i když nekoukám, tak to kecá a nepřipadám si tak sama.
No román. Koukám, že ze mě bude do února spisovatelka ![]()
Heliku já věděla, že mě nezklameš
. Já Žid rozhodně nejsem (většinou utrácím až moc), ale taky nemusím mít všechno. I když tahle zavinovačka je vážně úžasná
.
Pet já jsem taky hrozně zvědavá, jak bude naše miminko vypadat. Občas si děláme s manželem srandu, že bude „pidlooké“ po manželovi a pihaté po mně
. Ale ono třeba opravdu bude, ale stejně bude v celé porodnici ten nejkrásnější ![]()
zůzo tak to už nikam nepojedeš, to je ten správnej…
Jo a neboj já šít neumím, ale díry jo
Takže držte palečky
A nevyšila bych ani monogram
to je moc přesná práce, já šiji tak závěsy pytle a tak, prostě šikulky. Dala jsem se do toho v těhu s Aničkou a nejraději přešívám, tedy mněním původní účel věci.. Střih je pro mne plán na 3světovou
TAkže jsem třeba ze svého starého trika vytvořila pytel na spaní, no na fotky to nebylo, ale účel splnil
Jedinné co je fakt pěkné je závěs, taky trval
A teď se hodlám pustit do kapsáře na dveře, potřebujeme aby neprostupoval zvuk, se těšim z kolika kilometrů látka něco vyleze
![]()
Ahojte,
holky toho je, že to tak akorát přečtu a můžu jít žehlit, protože to je hodin. Ale ta zavinovačka je fakt nádherná. Takže končím. Papa.
Tak jsem dokončila to co jsem dnes musela udělat a tím ze mně opadla veškerá pracovní morálka, kterou jsem dosud měla. A přídávám se do klubu zavinovaček do autosedaček. Sice si myslím, že na přikrytí dítěte v autosedačce stačí deka, jenže vím, že budu často jezdit s mrňouskem sama, jelikož manžel pracuje v zahraničí. A už se vidím, jak jednou rukou řídím a druhou rukou přikrývám neustále se vrtícího drobka v sedaččce.
Co se barvy týká, tak já určitě nebudu mít béžovou. Mně ani manželovi tahle barva vůbec nesluší a pokud bude mít dítě z každého z nás 50% genů, tak asi nebude slušet ani jemu. A naše mimčo by v takové barvě ještě nakonec vypadalo jako nedonošeňátko, to mu nemůžu udělat. ![]()
Mak - já jsem v CARu a pak u svého gynekologa až do 8tt absolvovala UTZ každý týden - pro jistotu. Byla jsem i na PN. Pak ve 12tt. No a potom až teď ve 22tt. A to už bylo od 12. docela dlouho. Navíc jsem začala pohyby cítit až ke konci 20tt a to vy už jste tu všechny psaly o pohybech asi tak 3 týdny. Takže mi občas vytanuly na mysli různé katastrofické scénáře a ačkoliv nejsem věřící, prosila jsem Pána Boha, aby miminko bylo v pořádku.
Mahony - i když vím, že miminko mívá i svá dlouhá období klidu, asi bych taky hysterčila. Ale prý když se sní sladké - třeba sušenka a zapije se džusem, miminko se začne hýbat.
Petiso - abych se přiznala, tak pokud bych si měla vybrat, raději bych holčičku. Manžel tvrdí, že mu je to úplně jedno. Je moc rád, že vůbec čekáme miminko. (Já samozřejmě taky.) Mně se kdysi zdálo o miminku v modré soupravičce, že by předpověď, že to bude kluk? Co se jmen týká, tak u nás byla Justýnka jasná hned, ale Adámka jsem pro:,–(ila já. Tedy pro:,–(ila není to správné slovo. Já ho navrhla a manžel byl napřed proti, ale postupně se s tím nějak zžil a teď už o jiném jménu neuvažujeme.
Ale na výběr jmen máte ještě dost času, uvidíš, že ti nějaké padne do oka a pak si ho tak zamiluješ, že už si nebudeš schopna představit, že se tvé dítě bude jmenovat nějak jinak.
Ještě jsem se chtěla zeptat, zda jste pořád taky unavené. Já celkem dost. Tedy v prvním trimestru to bylo daleko horší. Přišla jsem domů z práce, udělala si jídlo a musela si jít lehnout, protože jsem prostě už ničeho dalšího nebyla schopna. Teď je to sice už lepší, ale i tak stíhám asi o polovinu věcí méně než dřív. Včera jsem byla po práci hodinku na těhuplavání a dovlekla jsem se domů úplně grogy.
Obdivuji všechny, které se už staráte o nějaké to dítko, já si to ani nedovedu představit.