Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
11.10.06 15:50

Mě taky v Genetu kontrolovali zda má srdíčko všechno co má mít. Ještě ale kontrolovali, zda jde do srdíčka krev a zda jí srdíčko vylučuje nebo tak nějak. Bylo to rozděleno barvama. To samé dělali i s ostatníma vnitřnostma. Už si ale nepamatuji s jakýma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.10.06 16:04

hzoílky, nevite prosim nektera co jsou to enzymaticke testy? Volala jsem na protilatky a mam tam nejakou nespecifickou reakci nebo co a budou me znova nabirat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.10.06 16:12

MaK, ja se toulam i na jinych diskuzich a vy jedete jak das a ja nestiham a nevim poradne o cem rec!
holky, zrovna mi nejak bubla v brichu, muzou to byt pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
11.10.06 16:17

Stiko, tak to opravdu nevim, oni ti to nevysvetlili? Ach jo, aspon v necem je Amerika lepsi :?

Hasmandko, tak mi dej nejake informace (rocnik narozeni, bydliste, je to tvoje prvni miminko?, uz znate pohlavi? mate jmena? pripadne datum kontroly) a ja te pridam do seznamku. Nevadi, kdyz nebudes pravidelne psat (nebo cist), jen se obcas ozvi, at vime, co se deje, ano?
S Pet se nepri, ona ma ted hlavu plnou jinych veci. Jeji reakce neni namirena proti tobe :-)
Ja ti dekuju za informace, je vzdycky lepsi vedet vic a hloubeji. :-) Ale mam pocit, ze vaha miminka nezalezi jen na tom, jestli ma maminka cukrovku, nekdy to zpusobi proste priroda. Ja uz se ted desim velkeho miminka, u nas to mame v rodine (bracha mel 4,4kg a ja 4,60!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
11.10.06 16:20

Míšo ,já bych řekla,že to pohyby asi budou :wink:

Štiko ,tak to fakt nevím :?

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
938
11.10.06 16:23

jestli to neni po tom kyblu zmrzliny co jsem snedla! :)
MaK a ty se mas jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.10.06 17:10

uz to vim volal doktor, mam tam nejakou pozitivni reakci na protilatky a jelikoz jsem rh plus tak to nejak nejde dohromady s moji krvi. budou me hlidat a za 6 tydnu jdu zase na odber. Pokud by to bylo i v dobe porodu, tak mi daji neco do zily a ty protilatky vyrovnaji, aby se me nebo miminku neco nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.10.06 17:15

vubec tomu nerozumim, ale mam odpocivat a nestresovat se :) , jdu varit, dneska jsme s karolinkou slibili tatovi srnci gulas s knedlikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
11.10.06 17:15

STIKA: Tak to jsem ráda, že to není nic vážného. Ty taky holka vyžereš kdejakou těhotenskou abnormalitu viď? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.10.06 17:23

Hasmandko,o celých těch testech „cukrovkových“ jen tolik - čekám,až co mi poví doktor..já říkám,že zatím (taky mám čas) na to nemám myšlenky,ale odmítnu-li to,nebude to kvůli tomu,že bych se snad bála nebo bych chtěla sebe šetřit,tak to vůbec ne..taková srágota zas nejsem :wink: Snažím se být disciplinovaná :wink: A k té váze,tak to je tak individuální věc,že to už ysme jako těhule nesměly nic - vždyť i o vitamínech se tvrdí,jak z nich děti rostou a podobně.To už je fakt podle mě detail…Ale každá máme jiný názor - to je jasná věc!A tak je to v pořádku..Jak říkám,já o tom víc nevím a až mi to doktor vysvětlí,tak klidně půjdu.Ale vím,že Ti jde o dobrou věc :wink:

A k tomu podrobnému vyšetření srdíčka - o tom mi můj doktor také nic neřekl,prý se na to posílají (tady u nás) do větších měst a posílá se na to kolem 24 tt.Nevím přesně,co to obnáší - možná je to to vyšetření,co tu mnohé popisujete,ale já nebyla ani na něm.Na normálním UZ to prý ale nedělají,aspoň tady u nás - možná mají někde lepší přístroje,tak Vám to dělají rovnou,ani o tom nemluví.No,kontrolu mám za dalších 14 dní,tak se poptám..mě sám primář řekl,ať se určitě připomenu :! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.10.06 17:25

Stiko ,
Ty budeš jendou geniální těhotenská poradkyně - máš přehršel zkušeností,bohužel těch nepříjemných :( Tak snad to bude vše ok,chudáčku,taky se smolí co se dá!Ale hlavně,že se s mimčem držíte skvěle :) :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
11.10.06 17:27

To teda jo, snad uz me nic nepotka, uz to chci mit za sebou. Dneska jsem na sidlisti odchytla tehulku na pokec, ale je uz v 34, jak ja ji zavidim holky. Prijde mi to nekonecny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
11.10.06 17:29

Ahojky,

Matessko,pripojuji se ke gratulantum,vse jen nejlepsi a hlavne hodne zdravi :! ,stesti a pohody. :)

Holky,ja taky obcas zhresila a dala si vinko se Spritem a maly pivko… :? Vyslovene jsem na to mela priiisernou chut. A nejak si to nevycitam,rikam si,ze si telo rekne, na co ma chut…

K tomu Pikau,jak na nem nektere ulitavate, mam asi dost zeleza,protoze jen si predstavim,ze dam to „zelezo“ do pusy,zacnou mi brnet zuby a mam husi kuzi… :? Jinak kolekci a sladky nemuzu ani videt,sezrala bych vsecko sladky a hlavne cokoladovy,co vidim… :lol: :lol:

A k tem zubum,desne se mi zveda „kufr“,kdyz si cistim horni osmicky zevnitr-jestli mi rozumite. Kamaradka zase nemohla videt kartacek v tehu a hned blila a zustalo ji to,v mensi mire do ted - ma 14-ti letyho kluka! Taky se vam to stava?

Uz jsem zvedava na tu Jeje,s jakou dorazi,urcite nas bude napinat az do noci… :wink:

A tu tehu caru nemam,ani jsem nemela. A asi fakt cekam holcicku,protoze driv jsem silene zarustala a ted mi staci se holit jednou tejdne! Aspon neco pozitivniho,i kdyz nevim,jestli to ma nejakou spojitost. :)

Oren - neber si to tak,ja lezela v prvnim tehu 4 tydny s tvrdnutim briska a brala jsem to jako docela fajn zkusenost,kolem me rodily maminy ostosest,byla jsem mezi miminkama a sbirala odvahu k porodu. A videla jsem,ze i kdyz mely obavy,tak to nakonec vsechno dobre dopadlo… Ale chce to bejt opravdu v klidu a ja bych za sebe ruku do ohne nedala,ze doma budu poctive lezet… Drzim palecky!

Jo a jeste ,me zatim taky o zadnych testech na cukr nerikali. Ale jsem teprv v 21 tt,tak asi na pristi kontrole. Ale jsem zvedava… Dnes jsme trochu zaspali do skolky a ja vybehla ven bez snidane a caje a kdyz jsem sla zpatky,tak mi bylo silene,mela jsem co delat dojit domu. Po ceste jsem si koupila aspon rohlik a hltala ho jako kdybych 14 dni nejedla…

A Zanet,ty nasi chlapi jsou asi naklonovani,budu si muset ty jeho hlasky zapisovat,ale ted momentalne je mu me lito,kdyz vidi,tak se kulatim, a taky je ted chudacek siiilene nemocinkanej! Ma rybu a khasel,tak jsem rano litala po lekarnach a schanela mu neco,aby se mohl za dva dny vylezet!

Mejte se hezky,nechci zabrat pul stranky,jak sednu ke psani,tak nevim,kdy prestat… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
11.10.06 17:31

No jo, Stiko ,ani se nedivím,že při všech těch nervech a problémech Ti to tak příjde..Já to moc nechápala,dokud se u mně taky něco neobjevilo a teď už toužím po únoru jak po ničem jiném…Naprosto Tě chápu :! Já včera potkala taky těhulku (dál jak já) a já ji tak závistivě :oops: koukala na to bříško - a to jsem si říkala,jak si to budu vychutnávat,že je to mé poslední (zřejmě) těhotenství..a teď chci,aby už byl únor :( Tak mě to mrzí,no..Už ty Tvé deprese chápu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
11.10.06 17:34

Ahojky holky, tak jsme zpet.
Mame tam trochu takovy nalez u ledvin - vubec tomu nerozumim, ale jsou to pry zvetsene kanaly (ted momentalne maji 0,7cm) - rekl nam, ze to zatim nic neznamena, ale je potreba to za mesic zase poradne zkontrolovat, jak se ten problem vyviji dal, ale vubec netusim co to ma znamenat, takze jdu hledat po netu. Trochu mne uklidnil tim, ze to ma spousty miminek a ze se to casem srovna sama. No tak snad to bude v poradku!!! DOUFAM!!
JINAK nas stydlinek ma carecku - takze je to nakonec pipinka :-) Zanet, prosim vymaz vsechny pindiky a Robina a nechej nam tam Terezku :-)
Je uzasna :) Na tom 4D mela rucicku porad u bradicky a porad ruku roztahovala a svirala v pesticku :-D Byli jsme z toho s taťkem uplně odvařený! Vecer jakmile tatka vypluje na fotbal zasednu k DVD a stahnu vam z nej nejake fotky. Trochu u nas s tatkem zavladl tedka boj o nosik :-) Protoze na jednom pohledu to vypada, ze ma velky frnak po Kubovi a na druhem pohledu zase pekny prsacek po mne :-D
Takze jsme za odmenu Terezce jeli koupit neco pekne ruzoveho a nakonec jsme objevili i slevnenou tu autosedacku, co jsem mela vyhlidnutou to Bye Bye od Cam, takze jsme ji nakonec koupili. Jak tady byli ty reci o tom madylku, tak je dobre hlavne na to, ze si to clovek otoci a nema tak vykroucenou ruku, coz i manža ocenil.

Jinak sem moc rada, ze vam se vam ten odkaz na Niveu libil. Ja se tam zaregistrovala a az zas prijde nejaka zajimavost, tak vam to zase poslu :) tohle je fajn, ale je fakt, ze prckove zijou teda v peknem ramusu. Trochu mi to pripada, jak kdybych byla na nejake house party…
Ptala jsem se Jakuba, proc vam to nefunguje a rikal, ze je mozne, ze neco nemate nainstalovane. Takze leda se poradit doma s vasema polovickama, zda by vam to nejak nezprovoznili..
Jo a odkaz na uzlicek urcite take zmrknu :)

Pipina: mne na kontrole na UZ (na tom normalnim v 21tt) mi kontoloval take prubeh krve do srdce, i mi to ukazoval barevne okyslicena a neokyslicena a take mi jeste stejne tak kontroloval pupecni snuru, zda to tam proudi jak ma..

Petis: Trochu mne zklamal ten prubeh toho ultrazvuku jako takoveho. Byli jsme tam vsehovsudy 15minut. Z toho stihl napsat mne do pocitace, vetsinu ultrazvuku bylo 2D, pak prejel na 3D, kde udelal asi tri fotky a pak nam asi 15 sekund ukazal mimco ve 4D. NO pokud chces, vecir asi urco budu tady, tak muzem sednout na chat a poklabosit.

Strasne se omlouvam za ten roman, ale jsem plna zazitku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital