Poradna duly
Jana Čurdová
Tím jsi mě připoměla:
Mužská smrtená nemoc na sedm: RÝMYČKA
U nás hojně používané ![]()
Oren , taky tě zdravím a docela mě děsíš. Snad bude vše v pohodě. Já pořád chodím do práce, ale teď všude slyším jak už bych se na to měla vykašlat. Příští pátek jdu na kontrolu, tak to zkusím zkonzultovat s dr. - a hlavně uvidím co my řekne. Jak tady teď čtu, tak to, že se člověk cítí dobře, neznamená, že je vše OK
Tobě držím palečky, snad se to zlepší.
Radko , tak koukám, že tvůj manžel je taky číslo
Ale je super, že jsou prostě i takhle pohodové a krásné vztahy
Já jsem teď byla na kafe se svou kamarádkou ze základky, dlouho jsme se neviděli a ona - krásná holka - žije u rodičů, vztahy jí nevychází, kolem sebe má samé rozvedené a rozcházející se, třicítka na krku a když jsem jí řekla, že jsem šťastná a spokojená připadala jsem si nějak „nepatřičně“ ![]()
MaK , tak s chutěma jsem na tom obdobně, ale já narozdíl od tebe budu mít asi dva Big Macy
![]()
Zanet , díky za gratulaci. Něco snad večer vymyslíme
![]()
Petis , s tím doktorem tě chápu. Je to k zlosti
a ten můj je něco obdobného. Proto jsem si teď zaplatila na Moravě tu konzultaci a UTZ u svého bývalého doktora (škoda, že jsme se stěhovali
). A právě ten mi o tom srdíčku taky říkal - že by mě měli na tento speciální UTZ poslat (přestože to, že má srdíčko „správně velké čtyři dílky“ mi kontroloval on sám). Tak jsem fakt zvědavá. Myslím, že by to mělo být něco jak psala Pipina.
Pipina, Zuzika: Jojo, kašílek a rýmečka, to je smrtelná hrůza, když to ty chlapy naše potká
U nás to také sedí ![]()
Pipino
My právě takovou smrtelnou nemoc prožíváme s naším taťkou a co hůř,on se u toho i dusí…(bolí ho v krku
),ale chápu ho,na vyležení má den,takže to asi fakt se do kupy moc nedá..ale stejně - ti chlapi..
Jeje ,
tak Vy máte holčičku
GRATULUJU MOC A MOC!!!!!!!!Ty jsou stejně podle mě lepší než kluci
Ikdyž já jsem ráda,že budu mít obojí.A říká se,nejdřív hospodyňka na pořádek a pak klučík na binec ![]()
O.K.Večer pokecáme na chatu o tom UZ víc,ať tu nezabíráme tolik místa..určo tu taky budu!!!
Jo a těch ledvin se neboj,snad to bude ok!!Má kámoška čekala chlapečka a ten měl taky s kanálkama problémy,ale on to měl geneticky - celá její rodina to měla a teď je zdravý jak řípa ![]()
JEJE blahopřeji k holčičce. Už se moc těšim na ty fotky. Ať mám alespoň představu o co přicházím.
Jeje, gratuluju k holcicce (zavidim
, taky chci videt fotecky. Super zprava. (Pindika jsme ti nevymodlili, ale myslim, ze na Terezku si rychle zvyknete.) ![]()
Dekujeme za gratulace. Nase fotbalistka to z briska radne ocenila, bo kope jak nepricetna
Myslim ze jsme si zvykli (to je blbe slovo)
- proste jsme radi, ze je v poradku -az teda na ty zvetsene kanalky, ale to snad bude take ok! ![]()
Manzel to okomentoval slovy, no tak to vyjde na druhy pokus a pokud ne, tak budu mit doma sest bab (tim myslel mne, Barču-jeho dcera, Terezku, dalsi holcicku, nasi Žuldu a jeji stene
) No bude přebabíno
Hehe ![]()
Fotky tam prasknu co nejdriv. Tedka se jdeme - my holky!
poradne nadlabnout.
Reknu vam, ze mam dneska neskutecne zravou.....sladke, slane,kysele…to je strasne, ocekavam ze mi bude pekne blbe ![]()
Jeje - sice to neni pindik, ale holcicka vam to urcite vynahradi…
Zitra jdu k zubarce, strasne se zubaru bojim, tak nevim jak to zvladnu.
Ja jsem taky nemela zadne spesl vysetreni srdicka…a asi ani mit nebudu ![]()
Lilik: pozor na prujem
Ja si ho uzivam doted od te minule stredy. uz v mensim mnozstvi, ale porad..
Jinak na tebe budu zitra myslet, ja k tomu zubari jdu zitra rano take.. ![]()
To vysetreni jsem take zadne nepostoupila, ale vim, ze se na nej doktori, jak minuly tyden, tak dneska divali.. Srdíčko má také nádherné
Proste je ten mimizemšťánek nádherný celý ![]()
Jeje - ja mam spis opacny problem nez prujem
Ale mozna se to zitra v cekarne zmeni
![]()
Tak jsem dožehlila (vždycky se mi tak uleví,z téhle vykonané práce mám největší radost) a mám bříško tvrdé jak kámen ![]()
Já se taky těším na fotečky Terezky ![]()
Jdu si dát něco na zub…asi ten můj pajšl,ovšem můj drahoušek mi řekl,že je teda extrémně kyselý - mám asi nějaké divné chutě..
Ale snědl ho ![]()
Jeje , gratuluji k Terezce
Vím co to je přát si jiné pohlaví, ale taky vím, že když ti to řeknou, najednou je to úplně jedno a ta radost je úžasná
Věřím, že to máš taky tak. ![]()
Jeje ,
gratuluju k Terezce!!!!!! Jo a ty rozšířené kanály máš asi ty a ne mimi, ne? Mně to totiž říkal doktor taky, že to tak mám, když mně kontroloval ledviny po zánětu moč. cest. Prý je to u těhulí často, kvůli tlačící děloze se mi prý vyprazdňuje hůř druhá ledvina. Ale mám jít ještě na nějaké dva kontrolní uzv.
Štiko,
ty opravdu važereš, co můžeš!
Pet,
na tu kontrolu srdce se chodí kolem 20t, kontrolují se síně a komory, teda
jestli to mimi má.
No končím, musím namazat malého po koupeli atd., možná tu pak ještě skočím.