Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
12.10.06 09:59

Dobre rano holky, preji krasny slunecni dnicek! :)
Tak zubar probehl a zase znovu pristi mesic.. Uz ted se mi tam zase nechce. Tak jsem vas tedka docetla a jdu zase neco popracovat :)
Nane: At koukam, jak koukam, ja ty vlasky nevidim. Kde jsou?? :-) To jsme si s tatkou vazne nevsimly, ze nas prcek ma vlasky..
Jinak jsem to tedka rikala mym kolegynim, ze pry ma vlasky.. a na to moje kolegyne rikala, ze kdyz pry cim vic pali zaha, ze tim vic rostou vlasky.
Mne tedy zaha nepali vubec (coz je fajn), ale holky, ktere vas zaha pali :) Teste se na vlasace :D

Petis: tam ji budu objednavat take.. i s tim povlecenim s tema medvidkama, jak jsem vam ukazovala vcera :) Akorat zas bojuji jakou barvicku. Autosedacka ma barvu cerno-cervenou.. mne se libi ta svetlounka.. myslim, ze bude ladit s jakymkoliv oblecenickem, co bude mit Terezka na sobe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.10.06 10:00

Pet … diky jdu ji objednat. :) Ale vaham mezi modrou/modrou a bezovou/zlutou. Modro/modra jde i pro holku,ne? :? Jakou mas ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.10.06 10:09

Ahoj holky,
nejdřív si vám musím postěžovat, jaký je Neználek lenoch! Pěkně mě trápí…včera a vlastně ani v úterý o sobě nedával moc vědět. Snad jenom 2× se překulil a to jsem si ani nebyla jistá, jestli je to ONO. Vždycky jsem si říkala, že nebudu hysterčit, neb tím stejně nic neovlivním…tak všechna předsevzetí vzala za své a já se chovala jak klasická hysterka :D . Byla jsem z toho na prášky a manžel následně ze mně :D . Naštěstí se dneska ráno lenoch ozval, ale jen tak aby se neřeklo a už zase spí. Už aby byl venku, jinak mě přivede do hrobu :D .

Oren - asi už si to před nástupem do nemocnice nepřečteš, ale moc na tebe myslím, ať je všechno v pořádku a všichni 3 můžete co nejdřív domů!
Matesso Tobě dodatečně vše nej nej nej k narozeninám
Mončo to jsem zvědavá, jak to s tím fusakem vyřešíš :D . Ale šedivá se hodí k oběma! Já se snad definitivně rozhodla pro tmavě červenou, takže budem jak rudá záře nad pacifikem :D Ale jak mě potěšila Radka :wink: , stejně není fusak nakonec vidět :lol:
Hasmandko určitě se přidej! Že nemůžeš psát často vůbec nevadí, každý přispívá dle svých možností :wink: . Ale žádné únorové miminko nám nesmí uniknout, tak občas písni jak se vám daří. Žanetko 4,60 kg???? Ty jsi byla ještě větší cvalík jak já 8O . Já měla 4,20 kg a docela mě to děsí :D . Ale však to zvládnem…budem muset :wink:
Pajko mě zase „nakopává“ když si čistím dolní osmičky zevnitř, ale jen na levé straně. Dost jí při čištění flákám, jsem zvědavá na následky.
Jeje gratuluju k holčičce! Uvidíš jak z ní bude manžel po porodu „odvařený“. Holčičky to s tátama vážně umí :wink:
Hasmandko teď jsem dočetla k vašim jménům…nádhera! Justýna i Adam se mi strašně líbí, bohužel přes manžela neprošli :? . My máme Alenku taky po babičce :wink:

Kontroly - tak na ty chodím 1× za měsíc, ale počítám s tím, že se budou intervaly zkracovat.
Alkohol - zrovna včera jsem si skleničku vína dala. Byla výborná a rychle lezla do hlavy :oops:
Testy na cukrovku - mně můj dr zatím nic neříkal ,tak se nechám překvapit. Radši bych se tomu vyhla, ale na druhou stranu pro zdraví příští generace jsem ochotná to podstoupit. Blicí pytlík ovšem beru sebou! :D
Těhu čáru už mám slaboulikou taky a pár chlupů kolem pupíky též 8)

palačinky mám nejradši se špenátem, kuřecím masíčkem a sýrem…a už vím, co bude k večeři!

Včera mě opět dostal manžel. Přišel domů UŽ v 6 hodin, tak mu říkám…to by se mi líbilo, kdybys takhle chodil každý den. A jeho reakce „Tak na to zapomeň“. A rovnou mi oznámil, že dnes nepřijede vůbec :evil: . Takže přidávám na konec oblíbenou Pipiny (myslím) větu - AAACH JO :!

Trošku román, se omlouvám :wink:

Mahony a lenoch ze všech nejlínější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
12.10.06 10:13

Lucci modrá ladí s růžovou úplně nejlíp :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.10.06 10:19

Hezké dopoledne,

tak koukám, že máme všechny podobný vkus. Tu zavinovačku miluju a dneska se jí chystám objednat. Zřejmě si vezmu tu celo béžovou. Je opravdu skvělá. Hned jsem přepadla ráno manžela, aby se na ní šel podívat a taky ho nadchla.

Včera jsem narazila na ten „uzlíček“ bez toho, abych si to tady dočetla, a koukám, že máme prostě všechny nějaké podvědomé myšlení. Už jsme tady spolu opravdu dlouho :lol:

Já tedy scháním postýlku a musím uznat, že opravdu tam je mají minimálně o 500,– Kč lacinější než jinde. A vůbec tam je dost všechno laciné. Tak jsem se dneska dohodli s manžou, že tam večer zalezem a uděláme „velikou objednávku“. Akorád na mě teď volal, abych mu připravila adresy, které jsem navštívila, aby viděl porovnání :( . To teda mám co dělat, než mu to připravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.10.06 10:32

Pipi … to mas dobry ze se manzel angazuje. Ten muj mi rekl, ze mi do toho kecat nebude, ze me odveze kam budu chtit, ale at si koupim co uznam sama za vhodny. Samozrejme to s nim ale stejne probiram. :D
Jinak zavinovacka objednana celo modra… :) Uz se na ni tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.10.06 10:37

no jo, policajt se v něm nezapře :wink: . Ten musí mít všechno podložené důkazama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
12.10.06 10:52

NO u nas je to take tak, ze si vyberu co chci, ukazu mu to, on mi na to rekne, hm, hezky a tim koncime :) Ale zas kdyby mi do toho kecal, tak to by se mi take jiste nelibilo takze jsem v podstate rada, ze si vybiram co uznam za vhodne, max. mu povetsinou dam rozhodnout mezi dvema vyrobky co se mi libi a on uz z toho vybere jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
12.10.06 10:56

Ahoj holky,

Jeje - gratuluju k Terezce. Máme to jméno taky vybrané, tak se v únoru uvidí jestli tu budou dvě :lol:

Handsmanko, MaK - mě taky dělali ultrazvuk jenom 2× a potřetí budou asi až v tom 32 týdnu. Ale byla jsem v nemocnici na UZ srdíčka. To asi nejde dělat na každém přístroji, tak se posílá tam kde mají kvalitnější. Co všechno zkoumali nevím, ale slyšela jsem ho bouchat. Byly to takové srandovní bouchavo šplouchavé zvuky.

Pet, Lucci a už si nepamatuju kdo další - tu zavinovačku jsem tento týden taky objednala. Tu béžovo banánovou na www.babylife.cz. Cena je tam v podstatě stejná jako jste našly vy.
A dnes jsem se neudržela a zase něco málo objednala na Brumlovi. Měli tam krásné overálky.

Mějte se krásně.
Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.10.06 11:18

Holky na tom babylife jí mají i s ušima. No já se zbláznim. Není ale stahovací okolo obličeje :cry:
 http://www.babylife.cz./…4060005a.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.10.06 11:22

Pipino - a není ta s ušima letní? Taky se mi líbila, ale zimní byla bez uší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
12.10.06 11:25

teď jsem po prvotním nadšení skutečně zjistila letní využití :oops: . Je ale kouzelná že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
12.10.06 11:28

Je kouzelná, ale ta zimní taky. Jak už jsem psala, se tady s ní mazlim. Je to strašně příjemnoučké a heboučké.
Manža zase pořád zuzá deku , koupili jsme taky takovou béžovou a ta je taky k sežrání, tak pořád, že jí vyzkouší, že jí stejně budu prát.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
12.10.06 12:07

čauky,
tak jsem z kontroly doma, bylo to nějaké na fofr… Na cukrovku mne poslala, skutečně je to tedy všude, ale stále mám názor že je to plejtvání peněz, na které celé zdravotnictví žehrá… Mám kontrolu 9.11 a jen řekla aby to do té doby bylo… No uvidíme, půjdu tam, ale pokud se mé vředy začnou bouřit, tak jim to asi zkazím :oops: Potkala jsem kámošku co rodila před 2měs a ptala se jí a jí poslali jen na ten kde vemou krev na lačno a kdyby to bylo špatné, tak by teprve šla na ten s čajem...... Takže si říkám, pokud začne žaludek stávkovat najím se a bude jim ta 1krev muset stačit.
Pet to jsem netušila že to UZ v nemocnicích nevidí (to srdíčko)
Jo a včera dostala Lucinka overálek do porodnice a „sněhule“ :lol: :lol: chtěla jsem jí koupit něco nového :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
12.10.06 12:34

Jeje, myslím, že ty tmavší části na skráních ana temýnku jsou už vlásky, ale na ty pověry o pálení žáhy a vlasatých miminkách já nedám, mě pálí někdy až teď a obě děti byli jak opičky. Anny dokonce, když mě nastřihávali, tak kousek vlásků ustříhly a pak s eomlouvali, vlasy jí rostou hrozně rychle, stejně, jako mě, asi jdu k holičce, mám je skoro pod zadek a děti nejsou doma, takže mám chuť se sebou něco udělat!
Holky, ty zavinovačky do sedačky jsou fakt krásné! Kupujte, určitě je dobře prodáte! Já asi nakonec taky shřeším ještě uvidím, zda mi vrátí švagrová mou sedačku, abych věděla jakou barvu, aby nám ladila, ale asi tu banánovou! Jak psal Helík, ať má mimi něco nového! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí