Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
10.10.06 20:53

Majdo, já u Víta měl aplacentu v dolním segmentu, říká se tomu placenta preave, tedy vcestná, dr. mi to jen napsal do průkazky, u porodu se na mě mrkli a řekli je to dobrý je jí tam jen kousek, tedy jako v brance, otěhotněla jsem zřejmě první den MS.
Když se tak pozoruji, já měla asi vše, kromě vší!
U ježečka mě napadlo, že bych ho nechtěla rodit koncem pánevním!
Si koukáte na telku, tak já jdu spát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
10.10.06 20:54

Zanetko ,
ať mamku pustí do letadla.. :lol: s takovýma zásobama.. :wink: My ségře zase posílali banánky v čokoládě a jiné sladkosti,co se tam prý nedají koupit..A ona mi posílala jakési sušenky s arašídovým máslem,ale ty mi nechutnaly,teda to máslo :? Ale řekla jsem,že byly dobré,aby nebyla zklamaná.. :?
Mah ,
myslím jako třeba takové ty razící barvy - modrá,oranžová a tak…ať to není přeplácané,víš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
10.10.06 21:21

Vy spinkáte nebo co,holky???
Já uvařila pajšl z králičího masa a játer,ale jelikož vnitřnosti nesnáším,tak tam je pak už nekrájím..A je výborný - ňam ňam.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
10.10.06 21:21

Ahojky,
tak v první řadě vzkaz pro petisu jsem moc ráda že nikam nejedeš.Je lepší dát si na chvíly pozor.On se ten čípek uplně neztáhne ale může se o hodně zlepšit.Mě se teda nezlepšil,ale ani nezhoršoval.A na prohlídce po porodu mě doktorka řekla že to co pro jinou mámu bylo rizikový tak u mě to byl asi normální stav,protože nevěřila že to mimčo donosím a já ještě přenášela.Takže možná za měsíc budeš cestovat a ani ti nepřijde že bys měla mít strach.Ale trď neriskuj.
Mě jsi teda pěkně postrašila,mě taky manžel říká ať to nepřeháním když pořád s Leňou někde lítám.Já pořád říkám že mě nic není,ale ono to fakt může přijít ráz na ráz,takže podle tvého přikladu začínám brzdit.
Jo a ještě rada co můžete se Sárinkou dělat.Dnes jsme ve výtvarce dělaly zapichovátka do květináčů-supr to děcka bavilo.Z barevnýho papíru uděláte oboustraný tvary-kytičky,srdíčka,motýlky-polepíte,aby byly pěkně mrkavý a doprostřed vlepíte špejli.Pak se tím ozdobí květináč,vypádá to hezky a děti to moc bavilo ani nepotřebovaly moc pomáhat.

Ajko vaši svatbu bych chtěla vidět.To bude krása kostel,svatební slib,začepení-ježiš nechceš mě pozvat??Já tyhle tradice miluju.

Helik já nevím co pořád máš,bříško máš nádherný.Možná trochu větší než některé z nás ale krásně těhotný,žádný špeky.Já si to představovala podle tvých popisů horší.

Nane ty bokovky s nápletem mě taky napadly,tak jsem ráda že to jde.Taky se do nich pustím,alespoň pak náplet odpářu a můžu je nosit i po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 21:36

Ja nahodou nespinkam Petis ,pekne jsem se natlaskala a ted bych si dala nejaky masicko,trebas i ten tvuj pajsl,taky ho mam rada - na kyselo se smetanou a kynutym knedlikem :D ,divala jsem se na Ordinaci a ten zaver me dojal,zas jsem rvala,krasna romantika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
10.10.06 21:40

já taky čučela :D
Děvčata mám dotaz v kolika letech začala děcka bavit výroba čehokoli? Andulku to nebere, chce udělat prince, koně,… a nakonec to dělám sama :cry:
Leni díky, taky mám to břicho oblečený :wink: Náplet koupíš v galantérce? Já mám v plánu že si to udělám taky, ale dokonce jsem to na kalhoty nechtěla šít, ale udělat jenom takovej tunel. Nechala jsem se inspirovat, někde to prodávaj za strašnej peníz......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 21:50

Cus Heli,tak ja uz si to presne nepamatuju,vim ale ze Radku strasne bralo skladani puzzliku,jeste ji nebyli ani 2 roky a bavi ji to do dnes,ma se vsim trpelivost i ve skole :D no ale po me to nema,ja tak aktivni nebyla,ale Tyna byla jina,nevydrzela u niceho a chtela spolecnost a kdyz ji neco neslo,tak byla vztekla :evil: ,ale jak zacala chodit do skolky ve 4 letech tak se zmenila a je taky klidas :D mam fakt stesti,on mi to mozna ukaze ten klucik :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
10.10.06 21:51

Čau holky,
teda,vy dneska jedete,kdo to má dočítat??

My jsme dopo byly v tom divadle,pak na návštěvě u mamky,večer jsem dělala oběd na zítra a teď se chystám na kutě,tak jen v rychlosti.

Zítra zajedu k dr.,švagrová mi dala takové ty testovací proužky na moč a asi tam tu glukózu fakt mám :? .No,ale úplně jistá si nejsem,protože se až tak nevyznám ve všech těch odstínech na tom proužku,tak tam radši dojedu. Želvu ,jsem taky měla,suchozemskou.Byla krásná a děsně rychlá.Jsou to super zvířata,doufám,že někdy ještě nějakou pořídíme :wink:

Všelijaké narážky a pošťuchování jsou u nás skoro na denním pořádku.Aspoň je veselo,člověk se musí umět zasmát sám sobě :lol:

Mah ,s fusakem jsem na tom stejně-váhavě :wink: .Akorát,že to mám ještě horší v tom,že budu mít Ice blue korbičku a červený sporťák.Takže asi černý,béžový,šedivý…Líbil by se mi černá/červená,ale to by zas nešel do modré korbičky

Nebesa ,budeme mít na první měsíce takovou malinkou postýlku a k té jsou nebesa z takové záclonoviny.Vypadá to moc hezky.A až mimčo přestěhujem do normální postýlky,tak tam je určo kupovat nebudu,jen mantinel a kolotoč.

Pet ,dobře ,že nikam nejedeš :wink: ,je lepší odpočívat až moc,než si pak říkat-měla jsem být opatrnější :wink:

Holky,ještě jsem určitě něco chtěla,ale padaj mi oči,tak až zítra.Dobrou!
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 21:58

Hel ,jeste k tem detickam,ja bych to nesrovnavala,kazde dite je osobnost a mozna bude Anicku bavit uplne neco jinyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.10.06 22:05

Ja take nespinkam. Pred ordinaci jsem delala zapecene rizoto a poradne se take s mimiskem najedla, ze uz mne od osmi castuje pochvalnymi kopaneckami (doufam, ze jsou pochvalne :D ).
Petis: Jojo, uz se to blizi. Jsem napnuta jak struna a uz vidim, ze toho zas moc nenaspim. Zitra se tu ukazu az vecer. Rano totiz vstavame tak v 8, nez tam dojedeme, na ctvrt na jednu jsem objednana a nez zase dojedeme zpet, tak to chvili zabere. Kazdopadne vsechno vysonduju a dam vedet. Takze zitra prosim zase tlacit pindiky! :-)
Jinak myslim Petis, ze si to mela neco mezi 12 a 13.hod, protoze jsem si rikala, ze to mas podobne jako ja a litovala, ze nejsme na stejny den objednane. S tim tehotenstvi a srovnavani s nemoci… mas recht. Ono je to proste o tom, ze na sebe musime vic davat pozor. Ne az tak kvuli sobe, ale hlavne kvuli miminku.
Jak psala dneska Zuzika, ze ji nebavi uz prace, tak to ja mam cim dal vetsi ** KOPR ** , ale take hlavne take strachuji o mimi. Kazdy vecer mne boli u vajecniku a hlavne na leve i prave strane pod prsama. Je to opravdu tim, jak se clovek krci u pocitace. Proste to neni uz to vysedavani u pc ono :-(
Zanet: K pruzkumu satniku jsem jeste nemela toliko odvahy co ty, ale kdyz to tak pocitam, krome tri svetru, ktere jsem si koupila min.tyden a asi tak tri tricek a dvou tehu kalhot, tak take poradne nemam co na sebe. Tricka a svetry vsechny konci u pupku jako takoveho a pulka bricha je naha a kalhoty normalni, tak ty uz nenosim od 2-3.mesice. Ale kupodivu se mi jeste po riflich nezaclo styskat.. Drive ani ranu a tedka jak si lebedim v tehulach! :)
Mah: zalezi na tom, jaky odstin ten Mutsik ma. Ja mam napr. kocarek vybrany vinovocernou a tuto barvu jaksi Emitex nema a tak jsem si nakonec koupila cerny s oranzovou:
http://www.emitex.cz/…zky/zpc9.jpg /> A ta cervena, tento cerveno-cerny take neni spatny:
http://www.emitex.cz/…ky/zpc10.jpg /> Ja se prave bala, ze na tech svetlych, az to napr budeme mit ve sportovni uprave, aby nebylo videt hnedka blato a vsechno kudyma s prckem projedeme.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
10.10.06 22:08

Helik já jsem se po tom nápletu zatím nedívala,ale myslím že se určo dá něco takovýho sehnat a když ne tak Nane měla taky dobrý nápad s tím tričkem.Já doma žádný použitelný nemám ale když látku neseženu tak vlítnu někde do sekáče a koupím tričko.Já bych si kalhoty koupila,ale odrazuje mě porovnání ceny s jejich využitím.Já mám totiž na zimu dvoje oteplený kalhoty dost široký v pase a mám ráda teploučko,takže ty rifle by u mě byly jen na nákupy a návštěvy.
My jsme teda do výtvarky začaly chodit ještě než byly Lence 3 roky.Doma mě taky u ničeho moc dlouho nevydžela,ale v tom kolektivu,když viděla ostatní děti tak vydržela dýl.My máme takový kroužek maminek,střídáme se ve vymýšlení programu.Je ale fakt že ty menší děti jen tak pomáhají a tu hlavní práci udělají maminky,ale děti mají zážitek a mámy tam poplkají.Takže příjemně zabité úterní odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
10.10.06 22:13

Tak Jeje uz se moc tesim na zitra vecer jestli se ti stydlinek ukaze a budu drzet palecky na pindika :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
10.10.06 22:14

Hlav. já nechci srovnávat, jen mne to tak zajímalo. anička u ničeho taky nevydrží, před 3/4 rokem skládala 6ks puzzle jako nic, a moc jí to bavilo, ale další už né. Neustále přebíhá sem a tam, nerozčiluje se, buď chce abych to udělala já ( v případě že něco vyrábíme) nebo toho prostě nechá… No manuálně zručná asi nebude, ale zato pusa ta jí jede a vypadá to že i mozek :lol:
Jdu do hajan, zítra to máme nabitý, Anička á odběr krve brrrrr, oběd s kámoškou v Kika, zavést něco do centra a ještě v 17h jít na EKG a já pak ještě rychle za kámoškou do obchodu pro levné prádlo :wink: už mne kalhotky škrtí a kámoška mi to prodá za nákupku a nebo bude mít na krámě něco pro mne s óóbrovskou slevou :D
Takže dobré hajaní, sladké sny a pohlaďte pupíky
Jéje držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
10.10.06 22:14

Jeje to nám chceš jako říct že nás budeš zase celý den napínat????Teda tak když už tak ať ten pindík stojí za to a vidíš ho tak pěkně jak Petisa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
10.10.06 22:24

Lenya: nerada, ale musim. Do Olomouce to mame pres dve hodiny cesty.. pak UZ a pak zase zpet, takze se driv opravdu na net nedostanu :( O to zase budou urcite hezci fotecky! :)
Diky za podporu, snad toho pindu uz tentokrat stydlinek ukaze. A kdyz ne, tak aspon pipinku ! :)

Nevim, zda to pujde vam otevrit, protoze je to nejake zakodovane.. ale pokud ano, tak by tam meli byt odkazky na to, jak to vsechno slysi nase miminka :) Je to vcelku zajimave to slyset :-)
 http://www.nivea.cz/…on_facts.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital