Poradna duly
Jana Čurdová
Krasne ranko vsem tehulkam co se musi otravovat v praci i tem co se pro zmenu otravuji doma
Vysvetleni pro Hanuli mam suchozemskou zelvu,puvodne to byla Klara,nebylo poznat zda je to holka nebo kluk
ale je to chlap a to poradnej,stydela jsem se i pred detma,kdyz ho zacal vytahovat
a protoze se tu porad bavily holky o pindicich a pridavaly i ruzne fotky napr.jezky,tak mi napadl nas zelvak - nyni Karel
,zkusim ho nekdy nacapat,az bude v akci
a vyblejsknout ![]()
Přeji všem krásné dopoledne,
Pet - šetři se všechno určitě dopadne mooooooc dobře
Držím palečky.
Jeje - jdu juknout do galerky na tu fotečku. Taky už se těším až ji sestavíme. Chtěla jsem si koupit nějaké povlečení, ale měli takové moc barevné (tmavé). Mě by se líbilo nějaké bílé s jemným vzorečkem.
Hlaviiicky - taky jsem tedy zvědavá na Karla.
Lucci - tak tvůj pan Dr. je opravdu jak někdo psal ten typ z Ordinace. Pěknej.
Žanet - to bude krásný, když ti to sladké tajemství po 9 měsících odtajní Dany. ![]()
Heliku - na tebe jdu také juknout do galerky.
Tak zatím ahoj Zůza
Hlavicky: tos napsala moc hezky. Takhle to vypada, ze nejsme spokojene ani v praci ani doma.
To je s nami teda porizeni ![]()
Zuzi: Ja volim zatim takove zlute a smetanove barvicky. Az budeme vedet 100% co to je .. tak asi jeste zakoupim nejake povleceni podle pohlavi ![]()
Heliku: Brisko fakt moc pekne!
Jeje myslela jsem to tak ,aby vam to nebylo lito ze musite makat zatimco nektere nevi doma do ceho pichnout
,ja jsem doma od zacatku a ani nevim jestli bych byla radsi v praci,nekdy se mi styska po kolegach - delala jsem jen s muzskyma
,ale po praci vubecccc! Ale pro nekoho to doma musi byt utrpeni
asi je to tim ze uz deti mam a rada si vychutnam klidek a kdyz mi zacnou vychazky tak mazu ven za kamoskama
takze me je doma primove
a asi si udelam ty bramburky s cesnekem,Adamek ma choutky ![]()
Abych v tom Lilika nenechala samotnou, začnu na vás taky chrlit inteligentní dotazy
.
Mantinel do postýlky (ten pruh látky co se dává za hlavičku) se prodává ke každému povlečení celý (tj. vč. výplně) nebo se na něj prodává jen povlak a ten vnitřek se kupuje zvlášť?
Jeje postýlka vypadá úžasně!
Mah, prodava se to cele. A bud v souprave s povlecenim - tzn. tridilne cca kolem 600,– (popr. i s nebesy-tzn.ctyrdilne cca kolem 900) anebo take jen ten mantinel.. (to co mam ja v te galerce na postylce) za cca 200Kc. (Daji se koupit ty kusy dva a pak to mas kolem cele postele. Ja si rikala, ze mi zatim staci jeden na pul postylky.
Hlavicky: Moc dobre chapu, co tim myslis. Ja co by pracujici clovek bych se radej videla doma (protoze mne uz tlaci za 8hod drepeni u pc pupik), ale moc dobre vim, ze by mi to za chvili zacalo lezt na mozek, ze bych doma nevedela co roupama delat a ze bych chtela do prace popr. nekde porad behat…
Mahony, dik…nahodou uz jsem se dlouho na nic neptala, asi ze porad vybiram kocarek…
![]()
Ja jsem si objednala mantinel neutralni zlute barvy bez obrazku a k nemu pak doladim povleceni. Snad mi bude jeden mantinel stacit. ![]()
Holky a budete si nektera porizovat nebesa?Me se moc libi ale mam strach aby to nespadlo.nebo si to na sebe mimci nestrhlo a taky jestli je to dobre na udrzbu - myslim jestli se v tom nedrzi prach ![]()
Liliku právě že jsi se dlouho na nic neptala, tak jsem to vzala za tebe
. Kde jsi sehnala mantinel neutrální žluté barvy? Nechce se mi zbytečně kupovat mantinel ke každému povlečení zvlášť. Vyhozené peníze
.
Jeje díky za vyčerpávající vysvětlení. Já na práci sice taky nadávám, ale na druhou stranu je mi jasné, že doma by to taky nebylo to pravé ořechové…zatím
. Já bych vysedávala na netu a utrácela za „nezbytnosti“ pro Neználka ![]()
Hlavičko já nebesa určitě nee. Nelíbí se mi to. Ale myslím že spadnou to nemůže.
Mah: ja mam prave take ten pocit, ze bych doma take porad sedela u pc, nebo lezela u tv a nic z toho ![]()
Za info nemas zac ![]()
Liliku: Take mam mantinel zlute barvy ![]()
Co se tyce nebes, tak mne se sice libi, spadnout si myslim, ze to take nemuze, ale porizovat je nebudu. V loznici nam nesviti toliko slunicko, abychom museli prckovi nejak zastinovat postylku a zas bych tam nemohla mit poradne ten kolotoc a celkove by to asi bylo preplacene.. Takze nene.
Ahoj cérky,
tak ještě jsem se na skok stavila za váma, ať nemám po svatbě tolik dočítání…
Majdo , ano svatba bude v kostele, oddává nás náš kamarád-farář… a už se dokonce začínám těšit, tak snad se nestane nějaká pohroma, což se u takové mega akce dá čekat
Mahony - mantinel mam z mimibazaru ale je to nove zbozi
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a pak k tomu doladim neco z povleceni az budu mit postylku, matraci a penize na uctu
![]()
Ajko - tak se ti to hezky blizi, preju hodne stesti
![]()
Nebesa kupovat taky nebudu, ale myslim ze to tam drzi pevne.