Poradna duly
Jana Čurdová
Ali,
náplet na gatích už byl - ještě aby nebyl za ty prachy a gumu s dírama mám z galantérky. Dělám jen drobnou úpravu, protože mi ty zatracené gatě furt padají-a to přitom by měla mít na čem držet.
aha tak jsem to blbe pochopila
jsem to ale popleta,mam taky tehukalhoty s napletem a me drzi dobre a myslela jsem ze bych si takhle levne poridila dalsi,no jsem pekna naivka
dikys za vysvetleni ![]()
Na galerku jsem vam hodila tu fotku postylky. Zatim tedy neni tam kde by mela byt - a to v loznici vedle nasi postele, kterou tedy take jeste nemame
Loznici totiz ceka jeste velka rekonstrukce - tedy pokud nam muj otec dodela nabytek, na ktery uz cekame pres rok..
Tak mne napadlo, ze jeste nemame ani svou postel (spime na matracich), ale hlavne ze mimisko uz ji ma - se na to vyprdnu ![]()
Hlavicky: docela mne informace o tvem zelvakovi pobavila! Jasny! Dej sem fotku, at se na toho jeho pindika podivame ![]()
Jeje hned jsem ti zkoukla postylku
- je moccc krasna,miminko se teda ma! Taky mame podobnou vyhlidnutou s tim suplikem dole,kolik te vysla,jestli se muzu zeptat
A zelvaka urcite vyfotim,ale je to az nechutny ![]()
Holky ,
mužík přišel dřív z práce,tak jdu za ním..ahojky a děkuju všem MOC za podporu!!Zase jsem to obrečela..hmm,to bude asi teď časteji..
Tak papa a dobrou noc ![]()
Petísku, drzim moc pesticky! Drzte se! Bude to ok! ![]()
Hlavicky: vysla na 3500. Co jsem se divala po netu, tak tady byla nejlevnejsi. Jinak co jsou se suplikama, tak jsou i levnejsi, ale pripadaji mi takove nedodelane a supliky odflakle, takhle je fakt hezka a me ocekavani splnila, i kdyz bych treba brala kombinaci, tj. z te co mam suplik a take to, ze je to jedina se suplikem, u ktere je stahovaci bok http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…
a pak s touto, u ktere se mi libi vice ten bok s tim vyrezavanim.. i to provedeni http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?…
ale to si clovek asi nevybere… ![]()
Jeje to je dobra cena a je fakt hezka,uz mi tlaci bricho ,sedim tu nejak dlouho
tak se loucim,krasnou dobrou noc vsem,pa pa ![]()
Hlaviiicky3 teda koukam tu tak po vasi diskuzi kdyz jsem jen o mesic niz a rikam si, zelvak rikas mrneti nebo mas zelvu? ja kdyz videla prvni UZV fotku svyho mrnouse tak sem mu taky zacala rikat zelvik ![]()
pajka overball je míček, který nafoukneš jak potřebuješ a píší že je na bederní páteř http://www.rihove.cz/vyrobky/24.html
ještě zkusím fotečku http://www.fitstyl.cz/…overball.jpg /> A nevím zda by na tyhle bolesti (úplně dole) pomůže ten pás? myslíš že ano?
Jinak míč jsem musela na Aničce vyškemrat je skvělej i pro děti ![]()
Nazdárek!
Jeje - no to je normální, poslyš, já bych to taky sestavovala hnedka. Taky že budu, až ji pořídíme. Hnedka jdu mrknout do galerky. ![]()
Helik - mě ty záda berou taky, myslím, že stejně jak tebe - na jedný straně hodně dole a střílí do jedný půlky; docela se to zlepšilo po gravidjóze (teda, byla jsem tam zatím 2×, ale po každém cvíču to povolilo).
Pet - ony už to holky všechno napsaly… tak ale aspoň malinko: gratulace k chlapečkovi, Sárince všechno nej k svátku a co se čípku týče - zhluboka nádech a výdech, odpočívej, ale určitě to bude OK. To víš, doktoři jsou taky opatrní a raději řeknou, že je riziko a sichrujou se (no, já se jim vlastně moc nedivím, je to těžký). Já mám jako Pajka „něco s placentou“, resp. mám ji asi nízko, když mi to doktorka prvně zjistila, tak mě taky docela poplašila, pak jsem měla několik dní staženej žaludek a pak jsem to nějak rozdýchala (skoro bych řekla doslova) a na podrobném utz doktor žádnou kalamitu neviděl a dr. jsem se na poslední kontrole ptala, jestli můžu začít cvičit a odsouhlasila mi to. Tááák, Barunka posílá kámošovi pozdrávek z bříška do bříška! ![]()
Štika - holka, co mi přijde, že na depku funguje je fakt cokoli dělat, prostě akce. Přesně, jak jsi to udělala ty, procházka (co takhle ZOO nebo botanická, teď se tam krásně vybarví stromy a ve všední den tam nebudou lidi; anebo nějaká pražská zákoutí a zkusit vzít s sebou foťák), nebo malý cvičení (třeba jen miniprotažení, žádná námaha), prostě cokoli. Ono je vždycky nejhorší se vykopat a začít, viď? ![]()
Ajka - myslím, že i „ado“ se počítá. Psala jsi o svatebním slibu, budete mít svatbu v kostele?
Zuzika - ta „konkrétnější podoba“ skutečně blbě nezní, protože to je docela přesný. Mám to taky tak.
Gratulace ke klučičímu tandemu a s těma jménama to bude, zdá se, ještě legrace… až zase padnou nějaké návrhy typu Čuk a Gek, tak sem s nimi! ![]()
Žanet - no, vzhledem k tomu, jak s tvým přibývajícím těhotenstvím se Danny stává větším a větším vtipálkem… by to oznámení na porodním sále mohlo být ještě zajímavé…
(„Miláčku, je to…dítě!“)
Jůva, to je hodin. Dobrou noc!
Majda
Tak holčiny, sice mi padaj oči, ale slib je slib a je tam fotečka mého pupíku
Já zjišťuji že jsem ve 25 tt
a od 27tt je poslední trimestr
To je fofr.
Majdo asi jsem na tom trochu lépe, jelikož mne to běžně povoluje po „cvíču“ (protažení na overballu) a hlavně bolí to vlastně po dlouhém chození nebo sezení, jinak klid. Je to hnusný, ale jsem ráda že v tom nejsem sama. Jo a u mne si to strany vybírá nějak náhodně ![]()
Ahojte kocky.
Pet … holky uz tu vsechno napsaly, takze… ver tomu, ze to bude OK, pac jak tomu veris, tak se to taky stane, takze ver tomu, ze porodis v unoru a ze bude vsechno OK!! Ja tomu verim. ![]()
Jinak zkusim popatrat, jestli by mi nekdo neudelal ten 2D UTZ na kazetu, nejakej soukr. gynekolog… Uvidime. ![]()
Ted jdu juknout do galerky.
Hezke dobre rano,
tady uz vychazi slunicko, to je fakt hezke babi leto… ![]()
Petis - gratuluji ke klucikovi a hlavne nozky nahoru a odpocivej, sme diskuse unor tak rodime v unoru. Vsechny! Povoluje se pouze konec ledna… ![]()
Jeje - postylka nadherna, ja uz chci takyyyy ![]()
Krásné dobré ránko přeju,
u nás se také kulí sluníčko na oblohu a vypadá to na další nádherný den, bohužel v mém případě strávený v kanceláři
. Ale už se mi to taky krátí, pomalu si stříhám metr
.
Po ránu tu na mě kouká pindík ze všech stran
, takže Petis gratuluju k jednomu výstavnímu kousku a Zuzikovi dokonce ke dvěma kouskům
.
Petis holky už Ti všechno napsaly, ale taky Tě musím podpořit. Odpočívej, šetři se, nech se hýčkat a uvidíš, že se mimču od tebe chtít jen tak nebude!
Žanet - to je ale krásný nápad s tím, že Ti to sladké tajemství odhalí Danny! Moc se mi to líbí. Pokusím se manžela (a následně doktory) přesvědčit o stejném postupu. Teď jsem si to živě představila a mám husí kůži
.
Jeje jak děláš brambory s čecnekem??? Zní to lákavě a když mi napíšeš podrobný postup prací, taky je zkusím udělat
. A jak vypadá ve skutečnosti polokokosová matrace? Jste zpokojení? Já pořád tápu, co mám objednat.
Lucci tvůj gynekolog teda vypadá o hooodně líp, než ten můj. Fakt kus…asi bych se před ním i styděla ![]()
Holky kdy dávají superstar??? Já jsem nějak mimo ![]()
Mahony
Dobre rano! ![]()
Lucci, urcite to sloz, nafot a dej na galerku ![]()
Mah, ty brambory: brambory oloupu, a protoze mam plynovou troubu tak je pred tim uvarim (ono to trva kratsi dobu nez je supnout do trouby rovnou) pak je dam do misy (ja mam takovou sklenenou) na trochu oleje, rozmackam na to cesnek, osolim, popr dam trochu kminu a jeste ctvrt hodinky zapekam s poklopem a pak jeste dalsich 15 min bez poklopu, aby to trochu chytlo kurcicku. A k tomu mlicko. Nic na tom neni
A je to mnamka.
Superstar davaj v sobotu, v nedelu a v pondeli, nijak to prilis nesleduji, takze na jine veci by ti urcite odpovedeli lepe ostatni holky ![]()
Ta polokokosova matrace je „sestavena“ tak, ze je kokos z dole a nahore a uprostred je molitan. Je opravdu takova „polotvrda“. Spokojena jsem.. Ta kokosova je na dotek opravdu moc tvrda a do molitanu bych fakt nesla.