Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
9.10.06 12:24

Ahoj Pipi, no jak vidim tak jsme na tom fakt podobne. Skoda ze nejsi z Prahy :( , by jsme se nejak zabavily. Ja uz jsem po vychazce a docela mi to pomohlo. Ted budu uklizet a varit a volal manza ze o vikendu jsou v na Vltave rybarske zavody, tak tam pujdu na cumendu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
9.10.06 12:25

Holky děkuji za rady, ale míč používám běžně. Teď bych řekla že je úžasnej ten Overbal, mněla jsem ho i teď v autě, nebu se ty záda vypodložím, když si lehnu. Nejhorší je asi sezení a pak dlouhá chůze.
Jinak jsem se nepochlubila, jakou ňaminku jsem uvařila na neděli, byl to Boršč, fantazie :D
Soni to výklopné kolo není špatné, a ty obrázky jsou přehnaný :D Jinak jsem se dneska zastavila v Hostivaři (Interspar) a mají tam ten Oxford o ticku levněji :wink: Kočárek je opravdu fain a má pro mne super věc a to že sporťák jde nadadit po obouch směrech. Já zvažuji pořád kup X-lander X4.

MaK co máš zrovna v merku? Já se pořád cukám, ale dá se říci že se motám mezi 5 kočáry :D Taky mám pocit že to skončí šátek, nebo autosedačka, tu mám na co na:,–(it :lol: :lol: Chuděra malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 12:27

Ahoj a krasny den vsem tehulkam a miminkam :D ¨,u nas byl vikend pracovni,spis tedy pro tatku :wink:delal s kamaradem podlahy -beton,ja jsem zajistovala papani,aby jim sla prace od ruky :wink: vse dopadlo ok,snazila jsem se vas docist a ted mam zmatek ktere co prat,tesim se jak dopadnou dnes holky na ultr.moc drzim palce!Taky jsem zvedava Jeje[/b na postylku az ji predvedes se vsim vsudy :lol: Taky uz asi neco noveho Adamkovi poridime,holky se nemuzou dockat az vyrazime na nakupy :D Sarince vse nej k svatku a dobrou chut k obidku,zatim pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
9.10.06 12:29

Zůza to je závist, odkud jsi? Já taky platila za jednu ušmudlanou fotečku 100,– Jo jo Praha :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 12:33

U nas v Plzni se taky plati za fotku - 100kc,jo a porad mi tam nejde dat ten novy metrik nevim jak na to a tentokrat to nejde ani nasi Radce,mrzi me to .nevite jak na to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.10.06 12:37

Ahoj holky,

tak jsem vas docetla, o vikendu jsem nemela k dispozici internet, tak az ted konecne.

Holky co mate dneska kontroly a UZ tk drzim palce :wink: :wink:

Stiko - ja jsem tak doma od zacatku, depku ,ale silenou, jsem mela v sobotu, protoze manzel u rodicu delal skrin a bylo to na cely den a ja opet sama doma.....no, chvilku jsem si pobrecela a pak jsem se rozhodla dojet na Zlicin do Ikei a tak, ze jako budu nakupovat. Nakonec jsem si koupila dve svicky a special miminka a jela jsem domu. Ale vyraznme se mi zlepsila nalada a dneska je to porad parada.

Po vyplate chci koupit postylku, povleceni a o vikendu se pojedeme podivat na kocarky na zivo. Uz se tesiiiim :! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.10.06 12:38

Taky mam fotku za 100 :! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
9.10.06 12:40
hlaviiicky3 píše:
U nas v Plzni se taky plati za fotku - 100kc,jo a porad mi tam nejde dat ten novy metrik nevim jak na to a tentokrat to nejde ani nasi Radce,mrzi me to .nevite jak na to :oops:

Jo to jsou ty velký města :twisted:
metřík není věda, nevím jak daleko se dostaneš, tak úplně od začátku, pro nás co neumíme anglicky :D klepni na metřík, otevřou se stránky a v levo na hoře klepneš na 2 možnost a tam si vytvoříš metřík, můžeš tam strčit i fotečku, to si myslím že s holkama zvládáte a když je hotovej otevřese stránečka a tam jsou 3okýnka, a tam jsou „kódy“ Ty si zkopíruješ ten prostřední a vlezaš na emimino do NASTAVENÍ (svého) a do kolonky podpis tam ten kód vložíš a heuréka je to :wink: Tedy po napsání příspěvku musíš vždy zaškrtnout připojit podpis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 12:45

Heli dekuju moccc,za chvili prijde Radus tak radsi pockam na ni, uz ho mame vytvorenej jen se vzdycky nekam ztrati,no snad se to povede 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
9.10.06 13:17

Ahoj holky,
diky za prani ke svatbe… s chripkou uz se to taky vyrazne zlepsilo, teda az na tu „rybu“…a zacala se mi spoustet krev z nosu, tak si uz predstavuju, jak se bude rudy krvavy flek vyjimat na bilych satech.
A taky mam poradne zalehle usi, takze budu nejenom usmrkana nevesta, ale take nahluchla - to je kombinace :lol:
Uz se tesim na zpravy, co holky zjistily dneska na UZ. Honem sem s novinkama. Ja mam KO pristi PO a musim donutit Dr., aby mi udelal dalsi UZ, bo po te viroze mam pekne nervy, jestli je vsechno v poradku.
Asi si pujdu po obede jeste zdrimnout at se z toho co nejdriv zdrcham, jinak na dnesek mam naplanovany veget, tak slibuju, ze za vama mrknu casteji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
9.10.06 13:52

Holky, no jsem zvědavá, s čím přijdete z toho ultrazvuku. Teda podotýkám, že mám fotky taky zadara. Můžu si dokonce vybrat jakou chci.

Koupila jsem si si tu těhugumu do gatí, tak večer si je vyspravím.

Štiko ,
chudáku s těma depresema je to na nic. Já takové stavy naštěstí nemám, malý mně zabavuje až až, takže na smutnění není čas. Zkus si najít nějakou kámošku na pokec.

Ajko ,
tak to jsem zvědavá, jak ta tvá svatba nakonec proběhne.

Jeje ,
ty jsi fakt agent. Tolik věcí jako ty, snad ještě nikdo nakoupeno nemá. Ale dnes jsem taky očumovala miminkovské věci. Naštěstí jsem si vzala málo peněz, jinak bych určitě neodolala.

Určitě jsem na polovinu věcí zapomněla, ale musím jít vařit. Takže ahoj a už se těším na zprávy z ultrazvuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 13:55

Tak zkousime opet metrik ,jestli se zas neukaze tak nevim kde je chyba 8O ,tentokrat to Radka zkousela pres Ticker Factory ty metriky se nam tam libili vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
9.10.06 13:59

Takže závidíte jo :?:
Ale ono není zas až tak co. Ty fotky zadarmiko dělají v Žatci, kam jezdím k Dr. Jinak jsem z malého městečka :oops: (já ani nevím jestli to tak můžu napsat), no jsme městis. Je tady škola,školka, doktoři a nějaké ty obchody (hospody nepočítám, těch je až až). Tak to celkem jde, ale když chceme něco koupit, tak musíme někam vyrazit (Teplice, Praha, Plzeň).
Ale jinak jsem i u nás na vsi sehnala speciál miminka (což jsem vůbec nepředpokládala), jen jsem se zeptala jestli jako náhodou a ono náhodou jo. :D
AjkaZ - vykurýruj se člověče, ať tam nehuhláš (hele je to „snad“ na celej život tak se holka snaž :! :D :! Ale ono ti tu půjde, viď?
Hlaviiicky3 - prosím pěkně smutně koukám. U vás ve Plzni je prý také někde ten 3 či 4D UTZ a je levnější než v Práglu. Nevíš něco :?:
Kuju pěkně za odpověď.
Sárince samo přeje Zůza i Jahůdka vše nej k svátku. Doufám, že ti mamča koupila něco pěkného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
9.10.06 14:10

Slava hura Adamek ma konecne metrik :D jeste ze mam tak sikovne deti :D sama bych to nezvladla. Zuzi vim ze 3D je u nas na objednani na genetice,ale nevim kolik stoji,me delal dokt.2D v ordinaci za 400kc a rikal ze je to lepe videt a taky jo,jsem spokojena Adamek je tam videt mocccc hezky.Rada bych ti poradila vic,mam kdyztak znamou,jestli bys chtela na genetiku cislo,tak bych se s ni mohla zkusit spojit,mozna ze ho bude mit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.10.06 14:25

já mám taky fotku zadarmo a ultrazvuk mi Dr. dělá pokaždé když jdu do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie