Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje ,
na UZ jsou od 12,30 hod.,takže si tam půjdem s malou sednout a počkáme až na nás přijde řada..
Pak chceme s malou ještě do města,vybere si nějaký dáreček na svátek..
Tak já utíkám spát,už jsem unavená dneska nějak brzo a už chci aby bylo zítra
![]()
Já se vůbec nedivím těm dětem,že když se na něco těší,tak jsou tak nedočkavé - já jsem to samé.. ![]()
Krásnou dobrou noc !
Čau holky,
zítra v 11:15 na mě myslete a držte mi palce,ať si přinesem ty nejlepší zprávy,jo
?
Pet ,na tebe budu myslet,budem v čekárně sedět přibližně ve stejnou dobu
.Tyjo,já snad nedospim…
Mějte se a dobrou noc!
Monika
Heh, tak jsme nakonec tu postylku uz sestavili
Jsem se do toho pustila samou nedockavosti sama a manza se na mne zrejme nemohl divat a tak mi pomohl a postylka uz stoji
Juchu ! ![]()
Az se to male cele v brisku teteli ![]()
Tak holky budu na vas zitra myslet z prace! ![]()
Jsem take znicena … tak jdeme vyvencit pejska a jdeme chrnakovat!
Krasnou dobrou noc! ![]()
Ahoj babuše!!!
(Doufám, že tím oslovením nikoho neurazím
, ale tak naší dámské přesilovce říká doma tatin - mám tři ségry)
A to bysme s Kájou chtěli taky holčičku, i když můj drahý říká, že to bude na 50% kluk ![]()
Tak jsem byla o víkend u našich, že se opět trochu aktivněji zapojím do příprav na svatbu, ale skolila mě strašná chřipajzna. Teda jenom jsem se modlila, aby ten můj drobeček netrpěl jako já
. Jo, taky jsem to ořvala… a pak jsem se uklidňovala, že placenta některé viry přece nepropustí k děťátku… jenom nevím, jak je to zrovna s těma chřipkovýma
![]()
Teď už je mně o dost líp, jenom se zase děsím, jak budu na svatbě huhňat to svoje „ado“ - bude ten sňatek vůbec platný?
Anebo si představte, jak budu sípat svatební slib
Myslím, že naše svatba bude opravdu NEZAPOMENUTELNÁ. Nebojte nějaké fotečky určitě budou, ať z té srandy taky něco máte!!!
Dobré ránko,mamky ,
my tady máme tak krásně - nebe azurové,sice ještě chladno,ale to se spraví
No,já samozřejmě byla v noci každou chvíli vzhůru - což jsem čekala… ![]()
Ale zdálo se mi několik snů,jediný,co si pamatuju je o hadech…Nevíte,co to může znamenat??Zkusím to pohledat na netu,jestli o tom něco nepíšou..jako že by třeba had symbolizoval pinďu
![]()
Ajko ,
Tobě přeji překrásnou svatbu a ještě hezčí život s mužíčkem
Fotky určo musíš posléze dodat,to my jsme tady samé ženské zvědavé ![]()
A chřipka - sviňka snad poleví,do té doby!!!
Jeje ,
tak to mě ale ani trošku nepřekvapuješ s tou postýlkou - vidím,že trpělivosti jsme pobraly stejně
JO a ten 4D se pěkně blíží - taky máš ten pocit,že to tak letí?? Jak na ten se těším,to snad ani netřeba zdůrazňovat
![]()
MaK ,
tak to na Tebe budu taky myslet,věděla jsem,že Vás taky dnes čeká UZ,ale nevěděla jsem v kolik hodin..teď už jsem moudřejší!Tak ať Ti vše dobře dopadne a mimi je ok!!!!!
Já jsem změřila výtah,tak teď jdu omrknout míry té mojí kočárkové lásky ![]()
Ahojky,
tak víkend by úplně jinak než byl plánován
V pátek večer se nečekaně ozval tchán a v sobotu dopo. tu byl mněl odvést miláčka někam pryč, ale sešlo z toho, takže dopo zabyté a po obědě začalo pršet
A ke všemu dohodl tchán že se akce provede v neděli dopo
, takže já v neděli jsem šla s Aničkou do Pohádkového lesa sama. Bylo krááásně a užily jsme si to, ale vylezem z lesa a mne ták moc bolela záda
Poslední týden mne to začalo trápiti, ale takhle moc né
Bolí to úplně na konci zad a vystřeluje do zadnice a to se pak nedá chodit. Naštěstí taťka byl naštěstí už hotovej a přijel
Já doufám že mne ty záda nebudou brát až do porodu, je to fakt hnus
A po obědě jseme ještě jeli ke tchýni, byla tam švagrová a ta říkala že jí to taky bralo
Jo mám fotku
Jenom to musim natáhnout do PC, takže dnes či zítra budu plnit slib ![]()
Závidím všem kteří mají vybraný kočár, já užuž to vypadá a nakonec zase né. Jsem žid a taky mám už nějaké povozy, takže to musim probrat. A hlavně já mám pořád špatný pocit z toho že by mrňous šel od cca 6 měsíců do sporťáku jen po směru jízdy
No nic nebudu Vás zatěžovat a hlavně záda se hlásí.
Tak ahojky
Cau holky jak je? Ja mam dneska nejakou depku, celou noc nespim, blbe se mi dycha, nemuzu se ohnout pres ten pupek a ty dny se desne vlecou. Prijde mi to tehu nekonecny jak sem od zacatku doma. Taky jsme se v sobotu trosku nabourali cestou na nakup, ale jsem zase vydesena a bojim se uz i do auta. Navic nevim jak to vsechno zvladnu, neumim to s malymi detmi a taky se nam nevejde uz nic do bytu, jak je prtavej
![]()
omlouvam se za ten vylev
Čau holky,
tak jsem se dneska vzbudila v šest,když odcházel manžel a už jsem nemohla usnout.Pořád mi v hlavě šrotovalo:kočárek…musim ho nejdřív objednat…ultrazvuk…ježiš,já už tam chci být…
,no a usnula jsem asi 15min před tím,než přišla Týnka
.
Hel ,já už mám kočárek vyvybraný,ale přijde mi,že o moc moudřejší nejsem.Pořád se nemůžu rozhodnout,jakou barvu
.Už jsem byla rozhodnutá jít do červené,ale včera jsem tu našla,že jedna holčina bude mít v prosinci volné lůžko antracit.Takže řeším,jestli koupit červený komplet nebo lůžko z druhé ruky,byť ne v barvě mého srdce a pak koupit červený sporťák.Ach joooo,já si tak oddychnu,až mi bude kočár stát doma.S mou rozhodností ale asi budu vycházkovat s autosedačkou
![]()
Jinak ty záda,to musí být nepříjemný.Já jsem se v prvním těhu často protahovala na Gymballu,nepomohlo by ti něco takovýho?
Pet ,díky a pěkně oslavte svátek ![]()
Ajko ,teda vy už to máte za pár.Snad se do té doby dáš do kupy,a kdyby ne,bude to super i s „usmrkanou“ nevěstou
.Těšíme se na fotky ![]()
Jeje ,no to se máš!Jsem na tom s trpělivostí podobně ![]()
Holky,zatím letím,musím jít jezdit s mašinkama ![]()
M.
Štiko ,
nedepkuj a dej si čokoládu,pusť si nějakej pěknej film a bude to dobrý
.Však už jen jednou tolik a budeš mít mimi u sebe a všechno bude jinak
,na to,jak pro tebe bylo těhu náročný budeš už jen vzpomínat.
Nám zase dneska ráno vykradli auto
.Před benzínkou
.Byla tam jen taška s fakturama,nic nenahraditelnýho,ale stejně,ať jim ruka upadne,šmejdům ![]()
Já jsem dneska tam vyplesklá z toho UZV,že jsem si zapomněla i postěžovat ![]()
Teda vlastně míň než jednou tolik,Štiko,já to brala podle sebe ![]()
,tak to jsem netušila.Taaak…kyselý okurky nebo nějakou jinou mňamku ![]()
Co kočárek,už máš vybráno?Nebo nějaké mimidoplňky.Opět to beru podle sebe,vydržela bych po nich slídit celý den.
Stiko ,
tak to je v pr…,když nemůžeš ani tu čokoládu,tak si dej něco jiného,co máš ráda (masíčko,polívečku),zalez si pod peřinu a vyspi se z toho,nebo dej ten film nebo se běž někam projít do přírody,my tady máme tak krásně - to slunko svítí jak zběsilé…Anebo běž koupit něco pěkného sobě nebo miminku ![]()
Mimochodem,už jsem našla,co znamená to ušknutí hadem ve snu - těžkou nemoc ,takže mě to fakt hrozně uklidnilo
![]()
A pak v jednom snáři - viděti hada na své ženě - porodí syna…
Fakt,že jo,tak to jsem moooc zvědavá.. ![]()
Petis- na sny nedej, nam vcera prebehla cerna kocka pred autem a ja silela. Kocarek mame uz koupenej ojetej peg perego, ale je krasnej. Ma jeste plastovy kola a je lehouckej. Budeme investovat az do sportaku, nejaky trojkolky na inliny, z tohodle za pul roku vyroste. Jdu se holky nekam projit, ale nemam na nic naladu ![]()