Poradna duly
Jana Čurdová
Aha,to me stejne nikdo neveri,mimco ma opet bazenek a ja bricho jak 2 mesice pred porodem.
Sestricka v poradne rikala,ze v druhym /a dalsim/ tehu to jde rychleji. Ale je pravda,ze mam „jen“ 3 kila navic,to vis mam zasoby! Tak mazu a mazu,abych se opet vyhnula strijim.Mazu detskym olejickem a pripominam si tu miminkovskou „vuni“. ![]()
tak to hokej je
já taky hlásím týdny.
Ale hlásim zatím případně 5měsíc, když sem řekla 6 tak mněli pocit že na vánoce rodím. Takže maximálně řeku začínám šestej.
Jo jo taťulda chrupe, takže jsem žehlila a teď se budu nudit u telky achjóó strhanej taťulda A do toho volal tchán že zítra po 10h přijede a odveze si ho
A to ho chci poslat s Andulkou do pohádkového lesa, aby si zvykala že tráví čas jen s tátou…
Hele tak teď vám řeknu fór,říkám manželovi že nejsem jediná kdo v tom počítání plave a on že mě taky něco musí říct.Dneska mu prý přišla do obchodu paní a jak ji tak obsluhuje tak jí říká :Můžu se zeptat v kolikátým měsíci jste?Manželka je na tom totiž asi podobně jak vy jak se tak dívám.A paní prý uraženě ,že má měsíc po porodu.No pěknej trapásek.
A už mě nadává že mě neměl nic říkat že hned všechno vykecám.
jééé to je krásný
Náhodou chlap co se zajíma o břucha je supér
Tak to je husty,me se taky ptaly v porodnici,asi 5 dni po porodu ,kdy rodim…
Zavidim mamcam,kdyz jdou z porodnice „v civilu“. Ja i kdyz byla driv hubena,to brisko jsem mela.
Lenyo
.Ty bláho,tak to nemá chybu
.Náhodou je super,že je tak zúčastněnej ![]()
Heliku ,tak to můj manžel ještě nedorazil z práce
,takže jsem taky vyžehlila a teď slídim po netu s telkou za zády
.
Mmch my budem taky zavést nějakou „zvykací kůru“.Z Týny se v posledním měsíci stal děsnej mamiňák typu:„Buď tady se mnoooouuuu “
Z porodnice jsem šla se 4 kg navíc,ale s vytahaným břichem připomínající v oblečení tak 6.měsíc ![]()
Jo to si pamatuji, byla jsem v nemocnici na začátku prvního těhu a pak ještě na amnio. No a čumím že ty ženský mají břicha, jo to jsem netušila že před porodem jsou větší a po porodu se nějakou dobu zatahují. Když jsem s nějakou mluvila, tak jsem čekala až to práskne sama jestli porodila, nebo né.
Jo jo to je škola života
Lenyo
Něco podobného se mi taky stalo,ale ta dotyčná nebyla ani těhu,ani po těhu,takže taky pěkný trapas.Nikdy víc už jsem se na nic takového neptala
!!
Hel ,
stalo se prostě nedorozumění (posílala jsem Ti odpověď,ale teď jsem přišla na to,že se to neodeslalo,nevím proč..
) a doufám,že takhle to už necháme,jsme zkrátka teď citlivky a asi jsme to každá špatně pochopily..Ale jedno k tomu ještě řeknu - pořád nemám pocit,že bych se měla omluvit,ale pokud se Tě vážně něco tak dotklo,tak se tedy omlouvám!Vím,že někdy mohu působit řekněme ironicky,ale fakt jsem to zle nemyslela - asi jako Ty!Jak tu někdo psal,kdyby jsme o tom mluvily osobně,tak to takhle určo nedopadne
Tak už toho necháme,holky to musí určo pěkně nudit ![]()
V tom počítání měsíců mám taky pěkný binec…Já si to řekla takhle - jsem ve 20 tt,což znamená,že jsem v půlce,tzn. že z 9 měsíců ve 4,5 měsíci.Takže v polovině pátého měsíce…
No,jsem to opět napsala tak úžasně,že to snad pochopíte
Ach ty vyjadřovací schopnosti ![]()
Jo a Zanet ,
ta diskuze o jménech byla na rodině.cz…zkusím to najít a kdyžtak Ti pošlu odkaz..
MaK,tak to mame stejnou polohu a manzilka mam taky na rajzu. Volal,ze jde s kolegou este na pivko / to vypije rocne asi 3 maly/ a je ze mam radsi vyvencit Jessinku,ze nevi,kdy prijde…
A to jde rano zase na patou. No,aspon se nestihnem hadat
![]()
MaK píše:
Lenyo![]()
![]()
.Ty bláho,tak to nemá chybu
.Náhodou je super,že je tak zúčastněnej
Heliku ,tak to můj manžel ještě nedorazil z práce
,takže jsem taky vyžehlila a teď slídim po netu s telkou za zády
.
Mmch my budem taky zavést nějakou „zvykací kůru“.Z Týny se v posledním měsíci stal děsnej mamiňák typu:"Buď tady se mnoooouuuu "
Jo holka já se nestačím divit, nějak jsme se o rok vrátily!! Včera jsem šla na sraz s kámoškou a Anička řvala, musela jsem utéct a co tu dělala? Chvíli řvala, pak odmítla odejít od dveří a nakonec usla za dveřma
A to jí jsou 3 roky, proboha a škemrala o mimíse, já začínám mít strach jak to zvládnem
Táta běžně koupal a uspával v pohodě, teď jsme se dohodli že to bude dělat jen on, a každej večer se spaním scéna
jako já chci maminku, mamí zůstaň tady, ale jak začne pohádka je klid
Vidím,že máme všechny chlapy v tahu..
Někdo v práci,někdo na pivku…chjo.. ![]()
Heli,my to v tom veku meli taky tak! Ale vysvetlovali jsme a vysvetlovali… Snad se vam to ustali,nez se mimco narodi. To je asi tim,ze zacali chodit do skolky a maji pocit,ze maminka porad nekam odchazi,ci co… ![]()
Já mám teď s Leňou taky takový období,ale připisovala jsem to školce.Taky se mě pořád ptá jestli ji mám ráda.Vždycky byla hrozně suverénní a přizpůsobivá a najednou je stydlivá a chtěla by být pořád jen se mnou.Když jsem jí vykládala jeden den o miminku tak se rozplakala že budu pořád jenom s ním a ona sama.Správně jí to vysvětlit je taková vysoká škola života.
MaK a Hel ,
my tohle měli s malou taky..přesně kolem téhle doby - byla jsem z ní nešťastná!Vždycky šli s taťkou ven a vrátili se „pohádaní“…oba se kvůli něčemu urazili a nebavili se spolu..já šílela,místo aby si člověk odpočal a něco doma udělal,když jsou v tahu,tak se za chvíli vrátili (chlap nešťastný,že se to nedá) s tím,že jsem je ještě udobřovala a řešila jejich neshody…no jak s dvěma dětmi!!!Naštěstí je to už za námi!!!UUUFFF ![]()