Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
6.10.06 22:12

Aha,to me stejne nikdo neveri,mimco ma opet bazenek a ja bricho jak 2 mesice pred porodem. :? Sestricka v poradne rikala,ze v druhym /a dalsim/ tehu to jde rychleji. Ale je pravda,ze mam „jen“ 3 kila navic,to vis mam zasoby! Tak mazu a mazu,abych se opet vyhnula strijim.Mazu detskym olejickem a pripominam si tu miminkovskou „vuni“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 22:17

tak to hokej je
já taky hlásím týdny.
Ale hlásim zatím případně 5měsíc, když sem řekla 6 tak mněli pocit že na vánoce rodím. Takže maximálně řeku začínám šestej.

Jo jo taťulda chrupe, takže jsem žehlila a teď se budu nudit u telky achjóó strhanej taťulda A do toho volal tchán že zítra po 10h přijede a odveze si ho :roll: A to ho chci poslat s Andulkou do pohádkového lesa, aby si zvykala že tráví čas jen s tátou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 22:18

Hele tak teď vám řeknu fór,říkám manželovi že nejsem jediná kdo v tom počítání plave a on že mě taky něco musí říct.Dneska mu prý přišla do obchodu paní a jak ji tak obsluhuje tak jí říká :Můžu se zeptat v kolikátým měsíci jste?Manželka je na tom totiž asi podobně jak vy jak se tak dívám.A paní prý uraženě ,že má měsíc po porodu.No pěknej trapásek.

A už mě nadává že mě neměl nic říkat že hned všechno vykecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 22:23

jééé to je krásný :D Náhodou chlap co se zajíma o břucha je supér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.10.06 22:23

Tak to je husty,me se taky ptaly v porodnici,asi 5 dni po porodu ,kdy rodim… :? Zavidim mamcam,kdyz jdou z porodnice „v civilu“. Ja i kdyz byla driv hubena,to brisko jsem mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 22:25

Lenyo :lol: :lol: :lol: .Ty bláho,tak to nemá chybu :lol: .Náhodou je super,že je tak zúčastněnej :wink:

Heliku ,tak to můj manžel ještě nedorazil z práce :roll: ,takže jsem taky vyžehlila a teď slídim po netu s telkou za zády :wink: .
Mmch my budem taky zavést nějakou „zvykací kůru“.Z Týny se v posledním měsíci stal děsnej mamiňák typu:„Buď tady se mnoooouuuu “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 22:27

Z porodnice jsem šla se 4 kg navíc,ale s vytahaným břichem připomínající v oblečení tak 6.měsíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 22:28

Jo to si pamatuji, byla jsem v nemocnici na začátku prvního těhu a pak ještě na amnio. No a čumím že ty ženský mají břicha, jo to jsem netušila že před porodem jsou větší a po porodu se nějakou dobu zatahují. Když jsem s nějakou mluvila, tak jsem čekala až to práskne sama jestli porodila, nebo né.
Jo jo to je škola života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.10.06 22:29

Lenyo :lol: :lol: :lol: Něco podobného se mi taky stalo,ale ta dotyčná nebyla ani těhu,ani po těhu,takže taky pěkný trapas.Nikdy víc už jsem se na nic takového neptala :oops: !!
Hel ,
stalo se prostě nedorozumění (posílala jsem Ti odpověď,ale teď jsem přišla na to,že se to neodeslalo,nevím proč.. :roll: ) a doufám,že takhle to už necháme,jsme zkrátka teď citlivky a asi jsme to každá špatně pochopily..Ale jedno k tomu ještě řeknu - pořád nemám pocit,že bych se měla omluvit,ale pokud se Tě vážně něco tak dotklo,tak se tedy omlouvám!Vím,že někdy mohu působit řekněme ironicky,ale fakt jsem to zle nemyslela - asi jako Ty!Jak tu někdo psal,kdyby jsme o tom mluvily osobně,tak to takhle určo nedopadne :wink: Tak už toho necháme,holky to musí určo pěkně nudit :lol:
V tom počítání měsíců mám taky pěkný binec…Já si to řekla takhle - jsem ve 20 tt,což znamená,že jsem v půlce,tzn. že z 9 měsíců ve 4,5 měsíci.Takže v polovině pátého měsíce… :wink: No,jsem to opět napsala tak úžasně,že to snad pochopíte :lol: Ach ty vyjadřovací schopnosti :!
Jo a Zanet ,
ta diskuze o jménech byla na rodině.cz…zkusím to najít a kdyžtak Ti pošlu odkaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.10.06 22:32

MaK,tak to mame stejnou polohu a manzilka mam taky na rajzu. Volal,ze jde s kolegou este na pivko / to vypije rocne asi 3 maly/ a je ze mam radsi vyvencit Jessinku,ze nevi,kdy prijde… :? A to jde rano zase na patou. No,aspon se nestihnem hadat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 22:33
MaK píše:
Lenyo :lol: :lol: :lol: .Ty bláho,tak to nemá chybu :lol: .Náhodou je super,že je tak zúčastněnej :wink:Heliku ,tak to můj manžel ještě nedorazil z práce :roll: ,takže jsem taky vyžehlila a teď slídim po netu s telkou za zády :wink: .
Mmch my budem taky zavést nějakou „zvykací kůru“.Z Týny se v posledním měsíci stal děsnej mamiňák typu:"Buď tady se mnoooouuuu "

Jo holka já se nestačím divit, nějak jsme se o rok vrátily!! Včera jsem šla na sraz s kámoškou a Anička řvala, musela jsem utéct a co tu dělala? Chvíli řvala, pak odmítla odejít od dveří a nakonec usla za dveřma :cry: A to jí jsou 3 roky, proboha a škemrala o mimíse, já začínám mít strach jak to zvládnem :cry: Táta běžně koupal a uspával v pohodě, teď jsme se dohodli že to bude dělat jen on, a každej večer se spaním scéna :cry: jako já chci maminku, mamí zůstaň tady, ale jak začne pohádka je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.10.06 22:36

Vidím,že máme všechny chlapy v tahu.. :cry: :cry: Někdo v práci,někdo na pivku…chjo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.10.06 22:39

Heli,my to v tom veku meli taky tak! Ale vysvetlovali jsme a vysvetlovali… Snad se vam to ustali,nez se mimco narodi. To je asi tim,ze zacali chodit do skolky a maji pocit,ze maminka porad nekam odchazi,ci co… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 22:39

Já mám teď s Leňou taky takový období,ale připisovala jsem to školce.Taky se mě pořád ptá jestli ji mám ráda.Vždycky byla hrozně suverénní a přizpůsobivá a najednou je stydlivá a chtěla by být pořád jen se mnou.Když jsem jí vykládala jeden den o miminku tak se rozplakala že budu pořád jenom s ním a ona sama.Správně jí to vysvětlit je taková vysoká škola života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.10.06 22:40

MaK a Hel ,
my tohle měli s malou taky..přesně kolem téhle doby - byla jsem z ní nešťastná!Vždycky šli s taťkou ven a vrátili se „pohádaní“…oba se kvůli něčemu urazili a nebavili se spolu..já šílela,místo aby si člověk odpočal a něco doma udělal,když jsou v tahu,tak se za chvíli vrátili (chlap nešťastný,že se to nedá) s tím,že jsem je ještě udobřovala a řešila jejich neshody…no jak s dvěma dětmi!!!Naštěstí je to už za námi!!!UUUFFF :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí