Poradna duly
Jana Čurdová
Ne vtipalek, sprostak je to! ![]()
Lenyo, inspirovana tebou jsem si ted pripravila cerstvy krupavy chlebicek (spis veka) s nutelou a bananama. Mnam! Lina verze tvych palacinek ![]()
Nane, tobe se nejak zarazil metrik Andulky… je to sikulka, ze uz byla v divadle.
Ja tu depo proveru neznam, ale ten nazev slysim hodne. Ja jsem nechtela, ale asi pujdu aspon na cas do antikoncepcnich prasku. A pak se uvidi, jak to vyresime dal. Ja k tem teliskum jaksi nemam duveru. No jo, je to dilema. Nejdriv delam vsechno pro otehotneni a pak vsechno proti ![]()
Zanet, to s tím metříkem nevadí, jsem i nějak pozadu s mimikovým! Já asi taky na čas budu zobat, pak uvidíme, ale čtvrté dítko snad už ne! U nás začíná opravdový podzim, mlha sychravo, děti mají rýmu…vy se máte i když možná sluníčko každý den se taky přejí! Už máš šátek?
Našla jsem u nás v levných látkách krásnou bílou bavlu s potiskem kresbiček, asi si ušiji letní šátek z této látky, vyjde cca na 200,– Kč. Možná nám někdo za mimi koupí digi fotoaparát , tak pak mě bude plná galerka. Palačinky udělám klukům zítra, my s Anny si dáme kuře na paprice a miminko obojí! Nane2
Nane,
díky za radu ohledně toho magnézka.Koupím ho i s vápníkem ![]()
Co se týče antikoncepce,taky o tom přemýšlím a nejspíš skončím u Exlutonu..Brala jsem ho chvíli po porodu Týnky,ale moc mi teda nevyhovoval,každou chvíli jsem špinila
.Tak uvidíme.Do tělíska se mi moc jít nechce,ale do dalšího mimi taky nee.Teda jo,ale až za nějaký ten čásek ![]()
M.
Jo jo MaK máš recht a já už nevím zda mi magnézko předepsala doktorka, ale Magnézii jsem doporučenou mněla fuj fuj mně nechutnala. Jinak s magnéziem se má prý šetřit, jako že moc je taky špatně. Tvrdí to někteří porodníci, ale jde asi o poslední 2měsíce, já fakt nevím.
ZAnet jo jo, ale nějak mne nenechávalo klidnou že tu začal panovat pocit že jsem proti něčemu a přitom já naprosto ladím s Nane
Ale ona to lépe napíše
Ještě jsem se chtěla tebe ptát na ty jména, já jsem zblblá filmama a z nich mám info že v USA se jméno dá až po narození dítěte. Tady jdeš k porodu už s papírem, kde jsou jména pro obě pohlaví a oba rodiče to podepíší. Tak jak je to tam u Vás? Neva když říkám u Vás? Jo a manže je skvělej, ale nevím co to dělá s tebou, můžeš mít těhu deprese
tak ať se krotí ![]()
Holky já koukla na novu na zprávy a FUJ FUJ FUJ, takže největší zloději jsme ( a já se vždy cítím tak zle, když mne někdo sleduje) a pak uřízlá noha, fuj to jsem málem nerozdejchala, ukzovali detaily fuj už o tom raději nebudu psát, zase se to vrací.
Manžílek šel uspat Aničku a spí dřív než ona, takže to bude prýma večer
Já pověsím prádlo a doufám že bude něco v bedně.
MaK píše:
Nane,
díky za radu ohledně toho magnézka.Koupím ho i s vápníkem![]()
Co se týče antikoncepce,taky o tom přemýšlím a nejspíš skončím u Exlutonu..Brala jsem ho chvíli po porodu Týnky,ale moc mi teda nevyhovoval,každou chvíli jsem špinila
M..Tak uvidíme.Do tělíska se mi moc jít nechce,ale do dalšího mimi taky nee.Teda jo,ale až za nějaký ten čásek
Prosím tě a to začneš dlabat hned po šestinedělí? Já po Aničce nic nebrala, nějakou dobu jsme používali pánskou ochranu, pak si dával bacha
ale s tím že když budu těhu, nic se neděje. Jak vidno dával si dobrej bacha, ale teď se na to spoléhat asi nebudu. Já nevím, ale tři děti manža nechce, já bych proti nebyla, ale je fakt že je nemocnej a 3děti je opravdu zápřach. Já mluvím hlavně o školách, střední třeba i vysoká… to je za dlouho a člověk neví jak na tom bude ![]()
Antikoncepci si nechám předepsat co nejdřív, protože pokud si dobře pamatuji, my šestinedělí nedodrželi nikdy! Já zase špinila s tou Depo proverou!
Magnezium se nedoporučuje od 35 týdne, protože pak se to obrátí proti tobě, a ty přenášíš a děloha je naprosto klidná! Ať už je nový rok! Já už chci rodit, už mě bolí záda, jsem podrážděná.....Místo spaní sedím u Pc!
Holky, no tak se tady prece nehadejte.
. Helik je zkusena mamina a ja jsem vdecna za kazdou radu, kterou tady da. Ja osobne jsem z celeho tehu a materstvi dost vyvalena a ani sem nuikdy nedrzela mimi v ruce. Spoleham na ten materskej instinkt, jinak nevim ![]()
Brý večír ,
tak jsme přišly znovu z courandy..byly jsme s malou v sauně,ale pouze na kuřátko,které tam grilují
- bohužel já tam mám teď zákaz
Tak strašně mě to láká a chybí,po těch letech saunování,to je absťák - ale hned jak budu moct tam vletím
Malá bude teď chodit s babi a někdy s taťkou (ale s tím se začíná stydět
,kvůli cizím chlapům,tak ji nutit nebudu),takže ta o nic nepříjde.
Mám příšernou chuť na něco sladkého - to je novinka
Tak musím něco pohledat..
S tou antikoncepcí jste mi daly brouka do hlavy…já po porodu malé brala Exlucton (či jak se to píše
) a teda mě zřejmě tím začal proces samých cyst,aspoň to tvrdil můj gynekolog,že to bylo zřejmě tím…Takže toho se bojím bojím a vůbec nevím,co dalšího se při kojení může..
Takže uvidíme…
Štiko, já taky poprvé držela až Vítka, neboj ona tě příroda nenechá na holičkách! Někdy je lepší dát na ten mateřský instink než na rady babiček a známých. Jak se Ti jinak vede, co holčička, kope, nebo jen šimrá!?
Nane, satek jeste nemam, ted nestiham ani obchody, jen jsem tak z rychliku videla par hezkych latek (par jako dvoje
, takze jen najit chvilku casu a jdu do toho. Myslim, ze usiti mi nemuze zabrat vic nez hodinu.
Mas pravdu, i to slunicko se omrzi, ale rozhodne pomaleji nez kdyz prsi. Tady je vzdycky svatek, kdyz prsi nebo se trosku ochladi, ale kdyz prsi pul dne, tak uz vsichni nadavaji ![]()
Bez spat. Do ledna daleko ![]()
Helik, teda co se tam u „vas“ deje? Nova zas radi?
Jo jo, tady u nas je pry mozne pojmenovat dite pozdeji, ale podrobnosti nevim, zkusim casem zjistit.
Ale jedna vec, co jsem si vsimla, ze je tady mnohem vic unisex jmen, ktere se daji pouzit jak pro holku tak pro kluka, u nas (nevadi, ze pisu u nas a myslim v CR? mam v tom trochu zmatek) je jich jen par. Takze komu se nechteji vymyslet dve jmena, staci jedno
Treba Jan je jedno z nich (vysloveno dzen), to me docela prekvapilo. Nebo Dana. Divne, ze?
Jo a pilulky budu asi taky papkat co nejdriv.
Hel ,začnu určitě hned po šestinedělí.Po Týnce jsem taky začala hned,brala jsem to asi dva měsíce,pak jsme spoléhali na kondom a „dávání si bacha“ s tím,že když se zadaří,svět se nezboří
.Když jsem dokojila,tak jsem začala brát normální HA.
No,teď se ale chci chránit zodpovědně,hned třetí mimi by se nám fakt moc „nehodilo“,ale časem bych ráda ![]()
My jsme na počínání klikaři,Týnka na druhý a překvápko na první
pokus,takže nic nechci nechávat náhodě ![]()
Žanet velryba je dobrá,ale mě teda včera manža taky dostal.Večer jsem tak poloseděla pololežela a mazala si břicho,on se na mě zadíval a říká:Jak máš teď rozpláclou prdel tak vypadáš jak věstonická venuše.Musela jsem se začít smát ,protože fakt tam ta podoba byla,ale hned jsem ho spražila že má štěstí že nejsem urážlivá,protože je jinak do smrti bez jídla a sexu-jeho nejzamilovanější věci.
Teda tvoje náhrada palačinek je zajímavá.Já úplně zbožnuji celozrné bagety opečené v toustru s medem.To je vám taková lahoda.
Holky o antikoncepci taky přemýšlim,ze začátku si asi dáme pozor a pak teda nevím.Myslet denně na prášky se mě nechce na náplast jsem alergická.Takový ty injekce na 3 měsíce taky nechci,protože tam pak není menzes a to mě připadne nepřirozený.Švíca si teď nechala podvázat vaječníky a má problémy jak v přechodu,navíc nekontrolovatelně tloustne.
Nane Vítkovi samozdřejmě držím na zítra pěsti i s Leničkou.
Žanet,možnost pojmenovat dítě později bysme asi potřebovali
.Doufám,že se nějak dohodnem a nebude nám muset jméno přidělit úřad
![]()
TAK mě napadá, že zbývá už jen podporovat gumárenský průmysl! Třeba se naučíme být důslední! Dobrou noc! Nane2