Poradna duly
Jana Čurdová
Tak koukam, ze tady jsou na poradu dne hlavne kocarky… coz jde mimo me, pac ja dedím. Az je mi to lito…
![]()
Ale musim rict, ze dabata MADLO-RUKOJET me pobavila a znejistila, pac tomu taky nerozumim. Kazda sedacka ma prece rukojet a na ty jeste otocny madlo???
No niiic, klidne budu za blbce, sedacku taky dedim a tudiz neresim. ![]()
Hele ale k sedackam jo… zamilovala sem se do tyhle zavinovacky, uz bezpecne vim, ze bez toho mit mimi nemuzu… ![]()
Bacha… ted se pokusim vlozit obrazek… … hmm nejde mi to, tak odkaz… (jak to sem davate ty obrazky??
)
http://www.emitex.cz/view.php?…
A propos… na tretim obrazku z odkazu je sedacka s rukojeti,ne??
(nemuzete sem dat nekdo fotku rukojeti s madlem??
)
Chachacha…
fakt se bavim, asi se mnou vazne cloumaj hormony.
Jo… ve stredu sem pri cekani az pro me manzel prijede, bulela na parkovisti, ze je mi zima a ze na me zapomnel.
Pritom mel prijet az za deset minut. Pak prijel a valil oci, kvuli jaky kravine zase brecim.
![]()
No nic, ja pomalu mizim vstric vikendu… mam v planu uklid+trideni vybavicky, nakupy a houby (i kdyz prej nerostou
)
Tak packo a v pondeli se tesim.
Zapomnela jsem nasi neveste napsat ze ji drzim palecky, at zaverecny pripravy zvladne s klidnymi nervy… ![]()
Drz se!
Ahoj vsem,tak se zase hlasim po pauze,vse jsem od vcera docetla ,ale vubec si nepamatuju
komu bych co mela napsat.Takze z toho co jsem si zapamat. Pipi[/b moc gratuluju k chlapeckovi
a Dendulce[/bmoc drzim palce,aby ji vysly dobre vysledky z amnio.a vysla ta vytouzena holcicka
Ajce pevne nervy pri pripravach na svatbu-krasne starosti
a timto vsechny kdo me jeste neznaji moc zdravim!Jo a v galerce to pekne pribyva a vsem to mocccc slusi
Nutne potrebuju jeste jeden pocitac,vecne se tu dohaduju s detma
a pak to mam stihat,vsem krasny vikend a klidek nasim malickym v briskach ![]()
Holky superrrrrr uz jsem taky stalice
,ale jsem tykvon,mam udelany novy metrik ale nejde mi tam vlozit
nechapu to ![]()
RADKA.O. a HLAVICKY, děkuju za držení palců ![]()
Taky jsem se pobavila nad tím, jak řešíte autosedačky, akorát já tomu nerozumím už vůbec a ani autosedačku řešit nemusím - jsem už delší dobu bez auta, tak snad jen na půjčení z porodnice
Ale ty zavinovačky do autosedaček jsou prdácký, a někde jsem viděla i s ušima ![]()
Procházím pořád nějaké kočárky nic moc se mi nepozdává, ještě trochu Traxx Marlin 3, ale ta rukojet je zvláštní
Stejně to nakonec určitě vyhraje ten X-lander…
Dendulka píše:
RADKA.O. a HLAVICKY, děkuju za držení palců![]()
Taky jsem se pobavila nad tím, jak řešíte autosedačky, akorát já tomu nerozumím už vůbec a ani autosedačku řešit nemusím - jsem už delší dobu bez auta, tak snad jen na půjčení z porodnice
Procházím pořád nějaké kočárky nic moc se mi nepozdává, ještě trochu Traxx Marlin 3, ale ta rukojet je zvláštníAle ty zavinovačky do autosedaček jsou prdácký, a někde jsem viděla i s ušima
Stejně to nakonec určitě vyhraje ten X-lander…
koukám, že jsme na tom s těma kočárkama stejně, ptala jsem se segry na tenhle a řikala že ty dvě kolečka ve předu by do sněhu neměly vadit a že by se s tim možná i jezdilo líp než s těma dál od sebe
http://www.detskecentrum.cz/oxford.htm
http://www.detskecentrum.cz/…/oxford9.jpg
No Pet nezlob se, ale já vylim oči jak do mne REJEŠ. Já jen prohlásila pro ostatní že je to dle mne jedno, že se nám ruce vytahají i z přenosných tašek na mimina ( to dodávám teď, ale smysl byl tento). Chápeš? Mně je to úplnej šumák, ale ten kočár je pěknej a nové modely mají možnost dát dítě i proti směru jízdy. Tak promiň jestli se TEBE něco dotklo, já tvou narážku spolkla.....
Takže pro ostatní: Ruce jako opice mít budem!
Už jsi v poho?
Ahoj holky,
zdravim vas pri patku,doufam,ze uz mate vsichni padla… ![]()
Zdravim budouci mladou pani Ajku. To jsou krasny starosti s pripravou svatby,ted to treba tak nevypada,ale pak se na to vsechno kolem fajn vzpomina… Hlavne si to uzij!
Jak vas tak ctu,tak jsem stastna,ze uz mam jasno v tech autosedackach a kocarcich…
Ja kdyz si neco vyberu,tak si to uz nenecham rozmluvit
. Driv treba joo,ale pak jsem vetsinou litovala! Takhle,kdyz to bude naprd ,si muzu nadavat akorat sobe…
Lucci,ta svatba byla nadherna,co? Taky se slzou v oku jsem zavzpominala, jo to bylo pred 7-mi lety. .
.Mate krasny fotky a ty saty byly opravdu moc pekny a moc vam to s manzelem / uz si zvykas? / sluselo! A urcite bude sluset dal…
Divala jsem se opet na ty baby vaky,furt v tom nemam jasno - jee,tak vidite,uz taky… A nasla jsem na MMB odkaz na zavesnou polici k postylce. Je docela fajn,ponac nam uz se toho k Dankovi do pokojicku moc nevleze,natoz skrinka nebo police,tak je to docela fajn reseni za malo penez… je to www.mimibazar.cz/foto.php?…
Jeste xsonah,ten kocarek je taky moc hezkej,jak vypada ve sportovni verzi? Ja teda muzu zapomenout,u nas byva opravdu dost snehu,ale je takovej" jinej",to mam rada. ![]()
Ahoj Pajka
já pořád nějaký vybírám, to jsem docela zvědavá, co nakonec koupíme
![]()
Je opravdu moc hezkej,ted nevim,jestli ten zelenej nema kamaradka.
Je mu desne podobnej,akorat ma asi vepredu jen jedno kolecko. Mala ma rok,tak je to asi drivejsi kolekce. A v ty barvicce je taky na ulici neprehlidnutelnej… I ta autosedacka je jina jak ostatni.
Soni ty se točíš v kruhu
Ten už jsi okukovala že? Hele přijeď na jižňák do Špuntíku (x-lander) a pak se sklouzni do Hostivaře na tenhle juknout
A s tím dvojkolem, jsem ti to taky psala že by to mohlo být lepší než klasická tříkolka, ale tu ty nechceš. Já si zase u těch trojkolek říkám jaké to je s tím najíždět třeba na obrubník… Jo a sedačky jsou lepší kupovat po kategoriích, testy ro dokazují ![]()
helik píše:
No Pet nezlob se, ale já vylim oči jak do mne REJEŠ. Já jen prohlásila pro ostatní že je to dle mne jedno, že se nám ruce vytahají i z přenosných tašek na mimina. Chápeš? Mně je to úplnej šumák, ale ten kočár je pěknej a nové modely mají možnost dát dítě i proti směru jízdy. Tak promiň jestli se TEBE něco dotklo, já tvou narážku spolkla.....
Takže pro ostatní: Ruce jako opice mít budem!
Už jsi v poho?
Ehm, Heliku , tak ted si to mozna zavarim, ale bud zmizely nejake prispevky, nebo nevim, ale me se opravdu VUBEC nezda, ze by do tebe Pet ryla. Vim, ze mi do toho nic neni, ale Heliku, nezabiras si jenom moc, ze ti nekdo rekne jiny nazor, nez mas ty? Opravdu se te nechci dotknout, to je jenom nezaujaty nazor 3. osoby,nechci tu vyvolavat zadne hadky
![]()
Holky, tak ja uz mam taky jasno s karou… Jdu do tech kolecek!!! Deda jich ma dost-hluboky, nizsi,… on totiz ma kravu, prasata atd., tak v nich vozi hnuj, v jinych zhnihly jablka, v tech hlubokych seno… Staci natrit, a je to ![]()
XSONAH, tak ten kočárek je super, jdu ho ještě na net okouknout, tady na severu máme totiž vždycky hodně sněhu,tak snad ty kolečka opravdu vadit nebudou..nebo jdu do kolečka jako Matessa
Nebo z trakaře by bylo dobrá trojkolka
![]()