Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky ![]()
Jdu se zas po delší době nahlásit ![]()
U mě ještě nic nového, čekám na výsledky amnia, už mi z toho hrabe a děsně mě to stresuje,ale co se dá dělat..
K tomu amniu, pro mě to tedy příjemný zážitek nebyl a víckrát ho podstupovat nehodlám, bolelo mě to, přítel nemohl být se mnou, motala se mi hlava a na vpich mi nedali ani náplast
, takže na kalhotech krvaný flek a na břiše pěkná modřina..tím ovšem nechci nikoho strašit, tady už to snad nikomu nehrozí a je to hlavně o přístupu doktorů..
Tiše závidím (v dobrém) to, že už některé víte, co čekáte, na žádném utz mi to nechtěli říct..ale za 14 dní už se to dozvím stoprocentně
tajně doufám, že to bude vytoužená holčička k těm mým dvoum raubířům ![]()
ZANET, na kontrolu jdu 24.10. a na 3D utz + echo srdíčka o den dřív 23.10. Díky ![]()
Přeju pěkný den ![]()
Petisa píše:
Jeje ,
tak jsem našla tohleto …
http://www.autosedacky-online.cz/…219_235.html
http://www.autosedacky-online.cz/…194_219.html
http://www.babydracek.com/…robnosti.php?…Pak jsou i další,ale ty už jsou dražší…
a co tohle? http://www.detskydum.cz/obr/114_2.jpg
Tedy nevím zda nepotřebuješ ten Cam kvůli kočárku, tadyta je jako Maxi Cosi, takže kam jde ta, jde i tahle
na www.detskydum.cz je za 1790,– A jestli si dobře pamatuji má i nánožník.
Petis, diky mockrat… Mkrnu na ne!
A omlouvam se za rychly odchod. Ale streva jinak nedala ![]()
Mah, diky za optani. Dneska trochu lepe, uvidim jak pres den. Vzala jsem si dovolenou, krmim se piskotama a suchyma rohlikama. A gratuluji k megakopancum
My z toho byli take poprve dojati ![]()
Helik: No my jsme se vcera bavily s Petisou o autosedackach a rikala, ze jsou lepsi s tim madylkem nahore.Ja nemohla zadne moc najit krome x-landera za 3000. Takze nepotrebuji primo Cam (kocarek mam Bebecar), znacka je mi celkem jedno, ale chci aby se mi to dobre nosilo, aby to nebylo moc tezke ta autosedacka sama o sobe a take chciaby mela ten bezpecnosti certifikat a tu podperku hlavicky…
Bré ránko děvčata ,
já už od rána listuji na jedné diskuzi o jménech a výborně se bavím - tam se člověk nasměje…
Ti lidi jsou někteří jak šílení ,co dokáží vymyslet
![]()
Já si za chvíli pofrčím zpátky lehnout,bere mě šílený hlad a chuť na maso - ale dost teda..tak ať sama sobě nesežeru oběd ![]()
Jeje ,
vybírej,vybírej a u toho dlabej piškůtky
Já jsem pro madlo,ale je to o tom,jak často budeš autosedačku používat,my ji používali často (i doma) a tak jsem jedině pro ulehčení manipulace…ona ta autosedačka šíleně s tím mimčem těžkne!!
Jo a Mah ,
také gratuluju k další metě,nám se takhle ještě nezadařilo..vždycky to bobek vytuší a přestane…typické
Ale my si počkáme ![]()
Krásné ráno
Tak jsme se zase včera s Jirkou bavili o kočárkách, ptal se toho známýho a ten mu řek, že by ten x-lander vyšel asi na 10 000, ale nevim jestli ta cena neni i s autosedačkou, my ji k tomu totiž nechtěli, a on řikal že tý pani chodí jen nějaký komplet, ale neví jaký. ptal se i ještě na ten galaxy a ten by vyšel asi na 5500. tak se mi ten x-lander zdá u ní drahý, na netu jsem totiž našla v kombinaci s korbou bez auto za asi 9200. tak za 10000 je dost, ale kdyby v tom byla ta auto tak je to cena dobrá.
Jirka dostal za úkol to pořádně zjistit. tak uvidime.
třeba nakonec vyberu ještě něcco úplně jiného
![]()
http://www.mimibazar.sk/foto.php?…
koukněte sem, tenhle mají na Slovensku, zkusim projet net, jestli ho maji i někde u nás
Jeje píše:
Helik: No my jsme se vcera bavily s Petisou o autosedackach a rikala, ze jsou lepsi s tim madylkem nahore.Ja nemohla zadne moc najit krome x-landera za 3000. Takze nepotrebuji primo Cam (kocarek mam Bebecar), znacka je mi celkem jedno, ale chci aby se mi to dobre nosilo, aby to nebylo moc tezke ta autosedacka sama o sobe a take chciaby mela ten bezpecnosti certifikat a tu podperku hlavicky…
Hele nosit se ti žádná dobře nebude
Je to fakt jedno. Je to skutečně jen na velice krátkou vzdálenost. Vem to tak že sedačka něco váží + dítě a jsme třeba na 5kg, chiť to od těla a choď… Nic moc
A ještě abys s tím moc neházela, aby dítě neblinkalo
Fakt žádnej komfort
Ahoj holky my máme taky pokrok.Včera mě Lenka mazala břicho a mimino pskakovalo a kopalo jak divý.Zatím když jsem ji vždycky dala ruku na břicho tak tou malou ručičkou ty kopanečky necítila ,ale včera se předvedlo v plné kráse.Dneska valila do školky a hned nadšeně všem vykládala.
Petiso když má autosedačka to držátko tak jde taky celý to držadlo překlopit a udělat z toho takovou tu sedačku?Já nevím jestli mě rozumíš,ale my jsme měly to velký držadlo a vždycky jsem to překlopila a Leňa měla sedátko a koukala na mě jak vařím a byla spokojená že nemusí ležet.Na nošení se mě zdá taky lepší s tím madlem ale nevím jestli se to dá oddělat nebo jestli to tam nějak nezavazí.Podle mýho selskýho rozumu to asi nejde což by byla škoda už se mě nechce kupovat ještě takovou tu lehačku když se to dá vyřešit autosedačkou.
Dobré ránko, holky ![]()
ja som konečne dorazila do práce z odberu (krvný obraz a protilátky). Vy ste sa mi teda rozpísali… Dakujem všetkým holkám za podporu a držanie palečkov na piatok 13.10.
, dúfam, že to vyjde. Urobila som úúplne blbú chybu. Boli dva pruhy pre odbočenie do lava a ja som začala v jednom a skončila v druhom
. Brečet som nebrečela, predsa len som stará vojna oproti 20 ročným, ešte som posrandovala s komisarom
ale aj tak mi to nedal. Luto mi bolo jednej mladej holčiny jak jej tam prdli nervy a plakala…
Matessa: holka, držím palečky… Je to odvaha v 2. trimestry začat dělat autoškolu, ale snad to budeš mat jednoduchšie ako ja v Prahe… Testy a údržba sú v pohode, testík som mala hotový za 5 minut a na 100%. A z údržby len som ukázala kam sa leje olej atd…
Mahony: no vieš, ešte stále patrím medzi pracujúcu triedu…
Kamča sa velmi teší, akurát sa jej nepáči meno Filip, chce Romea
. Takže neználek sa pustil do taťky????
Verím že bol na mekko, ten moj dokáže držat na bříšku ruku i hodinu…
Žanet: dívala som sa na fotky, fakt ti to sekne, pekná mamča… Ja už začínám byt skor „statná“ mamča.
Mena máme vybrané, ale mení sa to. Aj tak sa vraciame k povodnej variante Alena - Filip, a bude to pravdepodobne Filip. ![]()
Vidím, že preberáte kočárky… Ja budem mat z druhej ruky Deltim Skippy. Tak snad budem spokojná… A tiež si chcem pořídit kvalitný „sporťák“, sme totiž „bruslařská rodina“ ![]()
Jeje: Si doma alebo v práci?? Dúfam, že je ti už lepšie…
Tak zatial pa, idem vytvárat hodnoty.
Zlata
Zlati, dekuji za optani. Je mi lepe, ale zustala jsem radeji doma. Ty Deltimy jsem take videla na zivo. Take pekny kocarek! ![]()
Ahojte všechny,
Jeje - snad už ti je dnes lépe.
Zlato - držím palce na 13.10.. Ať to dopadne ![]()
Lenyo - myslím, že i ta sedačka s tím držátkem se dá použit, že ji zafixuješ. My teda budeme mít bez držátka, protože bereme ten starší typ X-landera (u toho novějšího musíš mít totiž dvoje adaptéry - na korbičku a na sedačku).
Hezke dopoledne holky, dneska jsem se divala do toho tehotenskeho kalendare a na tyden 21 je tam napsano, ze od teto doby zase budeme mit divne chute,pry se nemame divit, kdyz dostaneme chut na saze nebo na hlinu !!8O
![]()
Ted vas jdu docist…