Poradna duly
Jana Čurdová
Lucci: NO to prave ze vubec nevim, zda bych neco mohla. Mam tady caj (tedy sipkovy) a rohliky. Ale vubec nemam chut.. Mam krece v brise a hlavne premyslim, jak to tady v te praci do peti vydrzim. Stejne sem vecne na wc ![]()
Jeje šípkový čaj ani nevař ten má projímavý účinek.To černý uhlí bys myslím mohla to je snad přírodní,ale jinak bohužel taky neporadím já jsem spíš přes zácpy.
Lucci moc moc vám to slušelo,měla jsi nádhernou kytku a ta dorta je taky umělecký dílo.Vypadáš na těch fotkách tak spokojeně a klidně a to i před obřadem,vůbec žádná tréma.A vůbec není vidět že jsi těhotná fakt moc pěkný.
A teď já,představte si mou smůlu ,doktorce se dneska před hodinou rozbil ultrazvuk,takže zase nic nevím.Ale dala mě telefon na 3D kde ho dělají jen za 500kč tak tam půjdu,protože na kontrolu jdu až 2.11.
Ahoj holky,
tak som konečne znova medzi vami. Vy ste sa teda rozpísali
Dočítat všetky príspevky asi bude na dlho. Práce mám vyše hlavy, a navyše ešte potrebujem dorobit autoškolu. Vyhodili ma z jazdy
. Další termín mám 13.10., držte mi prosím palečky. Ako sa darí mimískom??? Máte už za sebou USG v 20.t.??? Ja som už pridala fotečku do galérky, ale ešte tam nie je…
Pre Žanet: poradna 24.10., 6.10. odběr na protilátky
Hezký den, Zlata
Lenya: diky za upozorneni. Ja jiny v praci nenasla
Takze nic..
Asi zavolam sefce, ze to dneska nezvladam a pojedu domu. Stejne tady nic neudelam…
Vitej Zlatko!
Nevim co je USG, ale pokud je to ultrazvuk ve 20tt tak ja byla zrovna vcera a vse v poradku. Tak se tesim na fotku! ![]()
Jeje - já myslím, že na průjem zabírá banán a čokoláda (oboje staví). Tak to zkus, třeba to pomůže.
Lucci - nádherné fotečky. A jak psala lenya fakt jsi asi byla v klídku a pohodě.
Jeje: Mne ked bolo špatne a k tomu som mala průjem, pomol mi čaj pre tehotne (f. Grešik Waldemar), borůvkový kompot a hodne tekutin.. Být tebou, asi by som išla domov…
Lucci: blahoželám mladá pani
Idem sa pozriet na foto.
Inak pred týždnom som „prodělala“ rýmu. Dr. mi dala na to hned dva druhy antibiotik, odmietla som samozrejme a nejak ta rýma prešla i s Hedelixom, čajíčkami a Vincentkou.- Takže hladám novú všeobecnú Dr… K tej už nemám doveru.
Zlata
Ahoj holky,
pro zmenu koukam na kocarky, celkem se mi libi i tento
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tak jdu najit vic informaci a hlavne ho videt nazivo.
Ahoj Liliku ten kočár vypadá fakt dobře. A i za dobrý peníze.
No já už mám i objednáno, ale mám teď problém: na ten X-lander nebyla taška tak jsme objednali univerzální černou, ale teď už tašky jsou - což je super, jenže máme modrou korbičku(světle) a tmavě modrej se zelenou sporťák. Tak nevím jakou tašku k tomu vzít. Manže řekl, že dvě kupovat nebudeme.
Jdu přemejšlet
Jeje pokud je fakt velkej průjem tak rozhodně černé uhlí není nic co bys nemohla.
Zuziku byla jsem nakoupit a potkala Jogger na dvojčata ![]()
Lilik to čumím že tyhle tipy kočárů už jsou tak lehký ![]()
Prve to me na nem laka hodne, vaha je dost dulezita. A uz i vim kde je videt nazivo!
![]()
Luci teda nádherná panna nevěsta
Hele kam jsi strčila mimčo
Proboha to bych řekla že jsi maximálně ve 3měsíci ![]()
Zanet: tak to je hezky,ze na muj skaredej pupik uz se mysli i v Americe!
A ty obrazky jsou fakt vtipny,tak muj pupik nastesti zadne prirozeni nepripomina ![]()
Lucci: Krasne fotecky! Saty ti moc slusely,jeste ze ses do nich nakonec vlezla! Taky ale nechapu, kam jsi dala brisko
![]()
Jeje: to je teda pekne neprijemny, kdyz musis byt s prujmem v praci… Zivocisne uhli opravdu muzes uzivat, pry se nevstrebava,takze to nijak neovlivnuje miminko. A babicka mi vzdycky dava susene boruvky a jeste roztrhnout pytlik cerneho caje a snist to, aspon 3…ale musis to i zapit,prze to je fakt na udaveni ![]()
A nekdo tu nedavno psal, ze nesnasi Vincentku, tak to ja bych ji pila i na zizen, pomahala mi i pri rannich nevolnostech,mnam ![]()
Holky nevíte, kde by mohi mít nějakého plyšového většího koně za nějakou rozumnou cenu
Jeje, snist mas ten obsah pytliku, ne ten pytlik… Vim,zes to urcite pochopila, ale ja jsem to zas tak pitome napsala…
![]()