Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
4.10.06 18:42

Štiko ,
tak vidíš, Karolínka bude krasavice a k tomu určitě zdravá. To je dobře, že ti to doktor takhle vysvětlil.

Mujko ,
já nosím taky kalhoty vel. 44 a neřeším to. Klidně tam tu fotku dej. Já jsem ji tam dala taky, i s tím airbagem.

Schválně někde vyhrábnu to břicho focené těsně před porodem Lukiho. Tam je zřejmé, že tentokrát tak malé rozhodně nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.10.06 18:50

Tak jsem tam ten břuch hodila. Sice děsné foto, ale co. A krásně tam jdou vidět ty praskliny, beztoho je budu mít zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
4.10.06 18:55

Radko, jsi odvazna. Diky, ze jdes prikladem, takze Mujko a Heliku, ted uz nemate vymluvu. Vetsi bricho nez Radka mit proste nemuzete :-) Sup do galerky s fotkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.10.06 19:03

No Žanet,
to je jediná fotka mého břuška v prvním těho. A musím říct, že v porodnici jsem proti ostatním měla trapně malé břicho, ačkoliv to tak vůbec nevypadá :lol: :P :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 19:03

Radi ,
tak jsem vyštrachala i já jedinou fotku,co mám doma těsně před narozením Sárinky,tak se pokochejte děvčata,co Vás (možná) čeká!!!
Ať v tom nejsi Raduš sama… :wink: držím partu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.10.06 19:09

Petis,
tak to čumím, že z toho tvého prťatého břicha by se mohlo vyklubat takové maxibřicho. Ale jsi fakt kámoška :lol: :lol: :P , žes mně v tom nenechala samotnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 19:14

No jo,já byla jak slon…mě to překlápělo.. :-) Přibrala jsem taky skoro 20 kg 8O Já taky koukala,jak to vyrostlo,ale hned po porodu jsem měla břicho ploché,dr. si dělali srandu,jestli jsem nešla jen kolem,když nemám žádné břicho.. :-) Ale pak jsem ho zas nabrala,takže žádná křeč.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
4.10.06 19:21

Holky,ja vam ted napisu,co se mi pred chvilkou stalo-tomu nebudete verit! A pak rychle letim do galerky,omrknout ty vase briska:o)

Prilitla jsem zvenku s silenym curanim!!!Ale fakt silenym! Mela jsem na sobe teplaky velikosti XXL, moje konf. velikost je 36,ted mozna 38…tak jsem je mela pevne svazane tou snurkou,takze vubec nebyly natahovaci-jak s gumou. No a na zachode se ta mrska snurka zasukovala a ten suk se schoval do toto „pruzneho“ pasu(to jsou vyjadrovaci schopnosti :oops: ) a nesel vytahnout 8O Uz jsem skoro brecela,ze se pocuram :lol: ,ale vse vyresily nuzky-ty teplaky jsem v pase rozstrihla! :oops: :lol: 8) 8) 8) a kraaasne se vycurala :D

A ted jdu hura na ty fotky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
4.10.06 19:24

jezis,ja vubec neumim psat,aby to druzi pochopili :oops: Ty teplaky nebyly natahovaci a byly natesno svazane,aby nespadly,takze proste bez rozvazani nesly sundat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
4.10.06 19:25

zdary holky,tak uz se tesim jak dopadla JEJE :D uz jsme doma jentak jsem vas projela,koukam ze diskutujete o briskach :D vubec se nebojte vse se da zhubnout kdyz se chce,ja pribrala 8 kg coz je dost,ale uz to nebudu resit vim ze pak se do toho dam a zvladnu to :wink: pri Tyne jsem pribrala 20kg a zhubla jsem 24kg za par mesicu. Dam vam tam fotky z rana nez jsem sla do poradny jsem dnes taky uz unavena,ale moccc hezky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.10.06 19:28

Liliku, přidávám se ke gratulantům :wink: :P Všechno nejlepší :!

Ježiši holky, neblázněte s těma Vánocema 8O Když si představím, že opět nevím co komu koupit a to mě ještě čeká vymýšlení dárků k narozeninám (naši i babička - všechno říjen a listopad :roll: ) :!
Stiko , to je supr, že jsi narazila na tak fajn doktora. Jeden pořádný doktor nadělá někdy víc užitku než deset ultrazvuků :wink:
Radko, Petiso - díky za fotečky :! Ale jsem docela v depresi, kam já dám to drhé mrně, to fakt nevím… Nechápu jak se tam pak ke konci poskládají 8O a nebo spíš jak já budu vypadat :oops:
Heliku, Xsonah, Petiso - ten Jogger tříkolka je pěkný a nemusí se kupovat korbička, ale třeba jenom ta taška. Myslím, že to pak vypadá docela dobře. On se vyrábí i pro dvojčata, takže jej mám taky v merku :wink:
A co říkáte na tento? Já ho momentálně v dvojčatové verzi za favorita:
http://herqules.babyexpert.cz/…g/H50603.jpg /> Ve dvojčatové verzi pak vypadá třeba takto:
 http://www.herqules.ch/…or_1_800.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.10.06 19:30

Teď jsem totálně ob:,–(ila stránku - se fakt omlouvám :oops:

Ali - mooooooooooooooc gratuluji k tomu kloučkovi. Je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
4.10.06 19:32

Matesso , já jsem to naprosto pochopila :D :D :D Mám zrovna na sobě takové kraťasy pod kolena - jsou po manželovi :oops: , já jsem z nich vytáhla gumu a dala tam právě takovou šňůrku… takže ti fakt holka rozumím. Ale zvládla jsi to bravurně :wink: :P Já jsem zatím stříhat nemusela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
4.10.06 19:35

Matesso ,
tak teď jsem se fakt chlamala :lol: :lol: , no hlavně, že ses nepočůrala.
Zuziko ,
neboj, švagrová vypadala jak tank s tím břichem se dvojčaty, k tomu je hodně malá, tak byla tuplovaný tank a teď je v pohodě.
Petis ,
plně chápu, že tě ten pupan převažoval, když jsi takový drobek. Tak si pomalu pojisti obličej, kdyby to přišlo zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 19:40

Matesko ,
jsi mě pobavila..:D Ale já Tě pochopila hned,takže nejsi na tom tak špatně…Já mám taky vždycky pocit,že jsem úplný tutan,když se snažím něco vysvětlit…:) Ty a poslouchej…machruješ tu s teplákama (:D) ale ještě jsme Tvoje bříško neviděly!!!!Tak to honem naprav…nebo to Ty nemáš ten digi foťák???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí