Poradna duly
Jana Čurdová
Štiko ,
tak vidíš, Karolínka bude krasavice a k tomu určitě zdravá. To je dobře, že ti to doktor takhle vysvětlil.
Mujko ,
já nosím taky kalhoty vel. 44 a neřeším to. Klidně tam tu fotku dej. Já jsem ji tam dala taky, i s tím airbagem.
Schválně někde vyhrábnu to břicho focené těsně před porodem Lukiho. Tam je zřejmé, že tentokrát tak malé rozhodně nebude.
Tak jsem tam ten břuch hodila. Sice děsné foto, ale co. A krásně tam jdou vidět ty praskliny, beztoho je budu mít zase.
Radko, jsi odvazna. Diky, ze jdes prikladem, takze Mujko a Heliku, ted uz nemate vymluvu. Vetsi bricho nez Radka mit proste nemuzete
Sup do galerky s fotkama.
No Žanet,
to je jediná fotka mého břuška v prvním těho. A musím říct, že v porodnici jsem proti ostatním měla trapně malé břicho, ačkoliv to tak vůbec nevypadá
.
Radi ,
tak jsem vyštrachala i já jedinou fotku,co mám doma těsně před narozením Sárinky,tak se pokochejte děvčata,co Vás (možná) čeká!!!
Ať v tom nejsi Raduš sama…
držím partu ![]()
Petis,
tak to čumím, že z toho tvého prťatého břicha by se mohlo vyklubat takové maxibřicho. Ale jsi fakt kámoška
, žes mně v tom nenechala samotnou.
No jo,já byla jak slon…mě to překlápělo..
Přibrala jsem taky skoro 20 kg
Já taky koukala,jak to vyrostlo,ale hned po porodu jsem měla břicho ploché,dr. si dělali srandu,jestli jsem nešla jen kolem,když nemám žádné břicho..
Ale pak jsem ho zas nabrala,takže žádná křeč.. ![]()
Holky,ja vam ted napisu,co se mi pred chvilkou stalo-tomu nebudete verit! A pak rychle letim do galerky,omrknout ty vase briska:o)
Prilitla jsem zvenku s silenym curanim!!!Ale fakt silenym! Mela jsem na sobe teplaky velikosti XXL, moje konf. velikost je 36,ted mozna 38…tak jsem je mela pevne svazane tou snurkou,takze vubec nebyly natahovaci-jak s gumou. No a na zachode se ta mrska snurka zasukovala a ten suk se schoval do toto „pruzneho“ pasu(to jsou vyjadrovaci schopnosti
) a nesel vytahnout
Uz jsem skoro brecela,ze se pocuram
,ale vse vyresily nuzky-ty teplaky jsem v pase rozstrihla!
a kraaasne se vycurala ![]()
A ted jdu hura na ty fotky!
jezis,ja vubec neumim psat,aby to druzi pochopili
Ty teplaky nebyly natahovaci a byly natesno svazane,aby nespadly,takze proste bez rozvazani nesly sundat…
zdary holky,tak uz se tesim jak dopadla JEJE
uz jsme doma jentak jsem vas projela,koukam ze diskutujete o briskach
vubec se nebojte vse se da zhubnout kdyz se chce,ja pribrala 8 kg coz je dost,ale uz to nebudu resit vim ze pak se do toho dam a zvladnu to
pri Tyne jsem pribrala 20kg a zhubla jsem 24kg za par mesicu. Dam vam tam fotky z rana nez jsem sla do poradny jsem dnes taky uz unavena,ale moccc hezky ![]()
Liliku, přidávám se ke gratulantům
Všechno nejlepší ![]()
Ježiši holky, neblázněte s těma Vánocema
Když si představím, že opět nevím co komu koupit a to mě ještě čeká vymýšlení dárků k narozeninám (naši i babička - všechno říjen a listopad
) ![]()
Stiko , to je supr, že jsi narazila na tak fajn doktora. Jeden pořádný doktor nadělá někdy víc užitku než deset ultrazvuků ![]()
Radko, Petiso - díky za fotečky
Ale jsem docela v depresi, kam já dám to drhé mrně, to fakt nevím… Nechápu jak se tam pak ke konci poskládají
a nebo spíš jak já budu vypadat ![]()
Heliku, Xsonah, Petiso - ten Jogger tříkolka je pěkný a nemusí se kupovat korbička, ale třeba jenom ta taška. Myslím, že to pak vypadá docela dobře. On se vyrábí i pro dvojčata, takže jej mám taky v merku ![]()
A co říkáte na tento? Já ho momentálně v dvojčatové verzi za favorita:
http://herqules.babyexpert.cz/…g/H50603.jpg /> Ve dvojčatové verzi pak vypadá třeba takto:
http://www.herqules.ch/…or_1_800.jpg
Teď jsem totálně ob:,–(ila stránku - se fakt omlouvám ![]()
A Ali - mooooooooooooooc gratuluji k tomu kloučkovi. Je to super!
Matesso , já jsem to naprosto pochopila
Mám zrovna na sobě takové kraťasy pod kolena - jsou po manželovi
, já jsem z nich vytáhla gumu a dala tam právě takovou šňůrku… takže ti fakt holka rozumím. Ale zvládla jsi to bravurně
Já jsem zatím stříhat nemusela ![]()
Matesso ,
tak teď jsem se fakt chlamala
, no hlavně, že ses nepočůrala.
Zuziko ,
neboj, švagrová vypadala jak tank s tím břichem se dvojčaty, k tomu je hodně malá, tak byla tuplovaný tank a teď je v pohodě.
Petis ,
plně chápu, že tě ten pupan převažoval, když jsi takový drobek. Tak si pomalu pojisti obličej, kdyby to přišlo zase.
Matesko ,
jsi mě pobavila..:D Ale já Tě pochopila hned,takže nejsi na tom tak špatně…Já mám taky vždycky pocit,že jsem úplný tutan,když se snažím něco vysvětlit…:) Ty a poslouchej…machruješ tu s teplákama (:D) ale ještě jsme Tvoje bříško neviděly!!!!Tak to honem naprav…nebo to Ty nemáš ten digi foťák???