Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
4.10.06 13:26

Soni ,
ten kočárek se mi líbí…moc moc!!!!!!Mě teda spíš tenhle http://adana.cz/…odry-set.jpg ,ale kdyby to měla být holčička,tak bude jakýkoli jiný…ale je fakt pěkný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.10.06 13:34

Ahojky,
Hlaviiicky3 - mooooooooooooooc gratuluji k Adámkovi :D :wink: :lol:
Liliku - vše nejnejnejnejnej k narozkám :lol:
Kočárky jsou taky moc pěkný, ale já už mám objednáno.
MaK - taky asi bude překvapení. Jak jsem psala mimís na nás vystrčil prdku a šli jsme domů.
Jeje - tak už to víš?????? Držím palce na toho kjuka jako buka.
Tak ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.10.06 13:36

já totiž jelikož budeme mít tu Lucinku tak ten modrý je spíš pro chlapečka a jiný než červený tam zrovna pro holčičku neni. ten šedivý je takový nijaký a ten zelený je moc křiklavý a zářivý :lol: :lol:
chtělo by ho to vidět naživo, což se mi ještě nepodařilo, ale myslim, že to bude to samý co ten x-lander. Stejně je to obojí polský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.10.06 13:37

akorát jsem ho nikde jinde na netu nenašla, myslim na e-shopech :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.10.06 13:39

Kocarek je moc hezky, taky hledam vic informaci ale nemuzu se dopatrat. Ja jsem byla rozhodnuta pro x-lander xa, ale mam dojem ze nema prehazovaci rukojet. A to bych chtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.10.06 13:45
Lilik píše:
Kocarek je moc hezky, taky hledam vic informaci ale nemuzu se dopatrat. Ja jsem byla rozhodnuta pro x-lander xa, ale mam dojem ze nema prehazovaci rukojet. A to bych chtela.

no já si myslim, že když má kočárek otočná kola, tak tam ani ta přehazovací rukojet nebude u žádného. Nevim jak by se s tim jezdilo :lol: :lol: , ale asi blbě
já byla taky rozhodnutá pro ten x-lander xa, ale přítelovi se tam moc nelíbily ty drátěný kolečka a tenhle je má ty plnější a jsou taky nafukovací, ale mslim, že nemá polohováníé nožiček, což nevim, jestli vadí nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 13:58

No,já jsem vysazená na kočárky,co mají ty obrovské boudičky a milion kapes na ní…to je tak příšerné :? Se teda omlouvám,jestli tady někdo takový má,ale mě se to fakt nelíbí..a taky nemůžu ty kočárky,co z hlubokého uděláš sporťák - takové ty vysoké,že to dítě vypadá,že sedí na bidle.. 8O Tak to jsou hlavní dvě kritéria u mně,co kočárek teda opravdu mít nesmí!!!Ale je to,jako ostatně všechno, jen věc vkusu a názoru… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.10.06 14:03

Zůzo,to ještě není nic ztraceno :wink: .Mě nabízeli,že mi to řeknou ještě na tom dalším UZV.V…teď nevím…30tt.?
Tak třeba se to ještě dozvíte :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.10.06 14:09

MaK - mě je to tak nějak jedno, ale halt ten taťka chtěl, aby mu potvrdili toho kluka. Sice všem tvrdí, že je mu to fuk, ale .............(to známe ne :?: )
Uvidíme později. Ještě zkusím někde vyhrabat ten 3 nebo 4D UTZ v Plzni. No uvidíme.
Petiso - kámoška má teď asi 14 dní klučíka a má takovou tu asi 4 kombinaci. Je to jak tank. Ale je to nějaký zase mi přijde dost nízký, dřív to bejvalo fakt vyšší. No nic. Nic takovýho kupovat nebudem, ani vy viď, tak nás to nemusí trápit.
Holky co ta Jeje, já na ní porád musim myslet :roll:
Tak čau

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.10.06 14:13

No jo,to teda známe :wink: .Náš taťka taky tvrdí,že je mu to fuk,možná i je,ale kdyby to byl kluk,byl by určitě na vrcholu blaha :lol: .
Ale říct si to nechce nechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.10.06 14:14

Hlavicky tak to mě teda nedělej.Já to tady dočítám a jak z těch zpráv cítím štěstí tak plaču s tebou-a to musím říct že jinak jsem tvrďák.Samozdřejmě moc moc gratuluji.

Lilik všechno nej k narozeninám!!!

Petis já ani sama nevím proč chci radši holku.Jeden z důvodů je spousta hraček a oblečení po Lence,taky se mě zdá že holky jsou pro mě prostě na výchovu lepší a když jsou sourozenci stejnýho pohlaví tak si líp pohrají,víc si rozumí a vyjdou spolu jak v dětství tak i v dospělosti.Taky to bude tím že si Leňa přeje sestřičku,já mám dvě švícy a 3 neteřinky.
Táta sice říká že chce taky holku,ale to říkal i u Lenky a když se narodila tak se mě svěřil-protože druhý nebylo v plánu-6e sice chtěl jako každý chlap kluka,alenechtěl abych byla zklamaná když se to nepovede.

Kočárek se mě taky moc zalíbil,ale holky mě vůbec nenapadlo že kyž jsou otáčecí kolečka tak je blbost u toho přehazovací rukojeť.Takže musím začít přehodnocovat výběr,protože přehazovací rukojeť je moje snad jediná podmínka.U Lenky jsem ji neměla a protože jsem opravdu pořád na cestách tak bych už nechtěla prožívat léto kdy buď táhnu kočár za sebou-čož je dost nepohodlný- nebo mě řve dítě že mu svítí do očí.

Holky věříte tomu že nás chce Jeje nechat napínat až do večera???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.10.06 14:19

Néééé,nemůže nás napínat až do večeraaaaa 8O .Já už to chci vědět :lol:

Lenyo,já bych taky brala druhou holku.Ani si teda kluka neumim u sebe moc představit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 14:21

MaK k vánocům má z Quelle kočárek i s panenkou za 799,– byl ve slevě a ještě tohle
http://www.quelle.cz/…n/index.html?…&
tak nevim snad to bude vidět :D
Holky a co ještě tenhle? Sona o nem uz taky psala :wink: http://www.kocarky-zlin.cz/…alaxy-01.jpg /> a hluboká verze http://www.kocarky-zlin.cz/…xy-korba.jpg /> mají je na http://www.kocarky-zlin.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
4.10.06 14:25

Heliku,my asi budem taky kupovat kočárek.Zatím má takový pidigolfky a moc jí teda neberou,ale spoléhám na to,že až budu já jezdit s mimčem,tak bude chtít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 14:32

MaK tak to není poznat z toho odkazu, ale je to cestovní :,-(a pro panenku za 699,– :wink:
lenya přehazovací rukojeť mají "tanky a jiné mají maximálně korbu nasazovací po obou směrech. Většina, ale přehazovací rukojeť nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí