Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
3.10.06 21:21

No holky, ja vas asi budu jen docitat, abych byla v obraze a seznamek byl aktualni, ale nevim nevim, jestli budu stihat jeste i reagovat… hlavne jsem zvedava, az se tu zacne rodit, jestli budu stihat. Ale jsem docela v klidu, protoze tady me vlastne vykopnou z porodnice docela brzo :-)

Karco , jsem rada, ze jsi zpatky a ze uz je vsechno ok. Tak snad uz sis to spatne vybrala a ted uz bude jen dobre.
Zuziko, na uklizecku se vyprdni, nevi, co mluvi :-) Dnes rano jsem zjistila, ze mam tu „prdelku“ (jak rika Danny) taky nejakou vetsi, uz se nevlezu ani do elastickych bedernich kalhot, kteremi byly este nedavno. Ale vis co? Je sice mozne, ze jsem trosicku ;-) pribrala i pres zadek, ale hlavne si myslim, ze se nam uz roztahuje panev, abysme to pak v unoru meli jednodussi :-) Takze to ber pozitivne. Pak pry existuji cviky, ktere to zas daji do puvodni polohy.
Mahony, myslela jsem na tebe, jestli budes docitat… :-) Kde ze jste to byli na dovolene? A jake to bylo? Nejake pohybove aktivity? Hlasit! ;-)
Matesso, Martin je hezke jmeno a je takove univerzalni (ze by znelo anglicky i cesky), ze jsem nad nim taky uvazovala. Svemu Martinovi klidne rikej proste Martin :-) My uz budem vedet, o koho jde ;-)
Majdo, no ano, moc te chvalim, krasne fotecky prirody, jen jsem cekala, ze tech barev tam bude vic, ale asi jeste neni ten pravy cas.
A vis co? Ja jsem o te italstine porad uvazovala, ale po precteni tveho prispevku, jsem konecne vyplnila sek a odeslala prihlasku, takze pristi pondeli zacinam chodit na italstinu. Hura :-D
Jo a ja se taky zajimam o masaze hraze, uz mam dokonce koupeny specialni olejicek. Jen nevim, kdy se ma zacit, neni jeste brzo? Taky budu muset nekde nastudovat techniky :-D
Pipi, to je fajn, ze uz si zpatky, teda ty tve nemoci zni docela strasidelne. Musis dodrzovat prisnou dietu?
Pajko, gratuluju k holcicce (Lenyo, nase teorie o samych holkach se zatim potvrzuje ;-)), budes to mit hezky do paru. Bude to teda Karolinka?

Tak a jeste jsem chtela reagovat na dalsi, ale tahak jsem nechala v aute, a nejdu pro nej. Akorat vim, ze Ruza pobavila (Ruzo, lepsi nez kdybys sla o den pozdeji, jak se vetsinou stava mne) :-D a Oren uz ma super kopance, ja nekdy taky, nikdy nevim, jestli se bejby zlobi nebo proste jen tak cvici… to je hezke, ze se k sobe miminka tulily :-)
A pak uz nevim nic. Ale myslim, ze Jeje ma zitra UTZ, tak jsem zvedava :-D a napnuta jak ksandy. Ho-lka - ho-lka! :-D (ne, neboj, bude to kluk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.10.06 21:48

Jeje - ta khaki zelená je pěkná i naživo (hezčí než na internetu); nooo a držím palce na zítřejší ultrazvuk a jsem už teď napnutá jako kšandy!

Žanet - jojo, bylo to babí léto, ještě žádný zlatý podzim. Budu se snažit pro tebe něco v říjnu ulovit. A s tou italštinou je to prostě super, jsi una brava ragazza (to je jediný, co umím, naučila mě to kámoška :D ).

Holky, já jsem sice z těch hubeňourů, ale svoje kalhoty neoblíknu od třetího měsíce. :D Zato ty těhu na mě kapku visej a obzvlášť v poděděných lacláčích po kámošce vypadám jak podvyživenej krtek. :D Buďte rády, kdo jste dobře stavěné! :)

Majda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 21:55

Ufff má představa, že odpoledne sednu k netu a dočtu vás vzala za své, neskutečný „neřád“ doma nešlo přehlédnout a úklid musel dostat přednost :D . Teď mám konečně chvilku klidu, ale sílu na čtení 30 stránek už ne :oops: .
Jen jsem si všimla, že přibyli nové tváře, takže všechny samozřejmě vítám!

Žanet díky za optání :wink: . Dovolená byla super, přestože nevyšlo takřka nic kvůli čemu jsme tam jeli :wink: . Byli jsme v Itálii u jezera Lago di Garda, takže v horách. Z našich pohybových aktivit hlásím toto: manžel tam jel kvůli windsurfingu (na něj nefoukalo ani jednou, takže se nesvezl) a já chtěla vyjet do hor pokochat se panorámata. Na hřebeny jsme se vyšplhali (ale lanovkou, takže buď v klidu) a následně shlédli mlhu přede mnou, za mnou i pode mnou :lol: . Dále jen výlety autem a nëškodné procházky, ze kterým mám namožená lýtka :lol: .

Zuziko, Kačko pokud vás to alespoň trošku potěší, mně se také pozadí rozlezlo do všech stran :oops: a určitě se do ničeho „normálního“ nevejdu.

Majdo béééé já chci taky vypadat jak podvyživenej krtek :lol:

Hloky jsem děsná, ale víc si vážně nepamatuju :oops: . Vážně mám v hlavě místo šedé kůry mozkové plodovou vodu…doufám, že to není trvalý stav a časem se to zlepší (samozřejmě až z mozku odteče mléko :D ).

Ha ještě jsem si vzpomněla…četla jsem tu jak často vás mimča kopou a Neználek je asi lenoch (po mamince) a kopne mě opravdu jen párkrát za den 8O . Samo že začínám plašit, jestli je to v pořádku :oops:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
3.10.06 21:57

Jo tak přesně to bych řekla i já.Svým kalhotám dávám tak 14 dní a hotovo-Neroste mě prdel ale ty nadprdelový bůčky,jestli víte o čem mluvím,takže bokovky jsou zatím ještě dobrý.Ale mám hrůzu co bude pak protože zatím co jsem zkoušela těhotenský tak bylo všechno velký a když jsem je stáhla v pase tak jsem to měla na sobě jak pytel.

Žanet italštinu chválím,já jsem plánovala vypilovat angličtinu,ale zůstalo jen u plánování.Nějak to s Leňou nestíhám.V pondělí má taneční,v úterý výtvarku a v pátek chodíme cvičit.To jsem ještě chtěla na čtvrtek flétnu,ale už měly naštěstí plno.Všude musím jít s ní a čekat na ni takže kromě jednoho dne mám každé odpoledne plné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.10.06 22:03

Teda Žanet , ty jsi teda škodolibá :-D :lol: No uvidime zitra. Holky, fakt se nemuzu dockat a mam dojem, ze to zitra v te praci vubec nevydrzim :D Kazdopadne at uz je to co je to, at je to vsechno v poradku! :)
Ale pindika bych radeji.. nedokazu si predstavit, jak by byl manzel nadseny.. :) A je fakt ze bych si to moc prala. ** Všem mockrat děkuji za podporu **

Majda Tak to je super. Uvidime no. bud to bude bordo anebo ta zelena. Ale myslim, ze ta zelena by byla asi tak nejvhodnejsi pro obe pohlavi … :) Treba ho zitra odpoledne take uvidim live ! :)
Jo a ten podvyzivenej krtek mi teda dal! :D Jeste ted se smeju a brisko se cele jeste trese :D
Ja uz se tedy nevejdu od 2mesicu a to uz nosim tehulacke (mam na stridani dvoje). Ted vsak resim dalsi problem. Kazde tricko, ktere na sebe dam, je mi do pul pupku :( Jeste ze ty tehulacke maji ty uplety protoze jinak by ten pupicek byl porad holy :( Jenze mne uz nic neni :( Po vyplate musim vyrazit koupit nejake vetsi tricka ci rolaky.. Jenze ma smysl kupovat napr o velikost vetsi nebo primo tehulacky? Mne pripada docela dost dat za nejakou tuniku 900, kdyz to neunosim :( Navic ted jsou potreba prachy uplne jinde. Dneska nam prisel nedoplatek za teplo 5000 :-( Se z toho zblaznim :evil: :( 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 22:09

Jeje zítra má proběhnout velké odhalení? Tak držím palce na pindíka :wink: .
S tričkama mám úplně stejný problém, ze všeho mi leze pupek. A těhu trička mi jsou ještě obří, zatím se v nich ještě necítím :? . Ještě ke všemu jsem relativně vysoká a i větší normál trika nejsou pro mě dost dlouhý :evil: . Výsledek je ten, že nemám co na sebe :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.10.06 22:09

Dobrýýý vecer holky JEJE budu ti drzet palecky at tam mas toho pindíka a jestli muzu poprosit me je drz taky :D jdu rano po 7 na UTZ a mam doma dve slecny i kdyz manzel tvrdi ze chce holcicku stejne si myslim ze to rika abych nebyla zklamana kdyz to nevyjde a tajne doufam ze tam budu mit taky malyho pindika :lol: Tak na me myslete zensky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.10.06 22:17

Jeje, ja takovy ty tuniky,halenky nebo mikiny kupuju na trzce, 900,– bych za jeden kus taky nedavala s radosti… U nas je teda dost velkej vyber a levno.Ale vim,ze nekomu to mozna vadi,nakupovat na trznici…
A tys me tak nakazila tim ocekavanim, ze uz se taky nemuzu dockat,co to tam teda nosis! V kolik zhruba nam sem das vedet???

Hlavi, tak ty nam to sem musis napsat uz rano! Taky drzim pesticky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.10.06 22:18

Mahony: Jojo, zitra :D Teda jestli mimísek roztáhne nožičky a prozradí se nám! :) Jo a co se tyce lenošného Neználka, myslím, že je to naprosto v pořádku. To moje take kopne semo tamo .. jen nekolikrat do dne..ale kdyz uz, tak uz! :) Prece jen jeste prckove vetsi cas dne prospinkaji…

Hlaviiiicky! Ok Domlouveno! Budu na tebe myslet! :)
Zitra totiz nebudeme delat nic jineho nez myslet na pindíky! :-D :-D :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.10.06 22:21

Matessa: No trznice by mi urcite nevadila, pokud by tam neco mely.. a pokud by to bylo za lepsi penize.. protoze to stejne clovek neunosi.. A to se jeste desim zimy.. :)
No ozvu se az k veceru, protoze hnedka po UZ jedeme na ty kocarky do Jihalvy a nedostanu se k pocitaci.. takze jakmile dojedeme domu, napisu vam! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.10.06 22:27

Holky nebojte budu se snazit napsat co nejdriv a diiiky du hajinkat aby mi to uteklo a abych uz nic nezrala :D fakt se desim ty vahy :evil: ,ale co cely leta se omezuju a hlidam,tak kdy jindy se ma clovek poradne najist a na neco to hodit :D asi se mi fakt bude zdat o pindourech a nejen me ze? jeje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 22:29

No,tak zimy se děsim taky.
Teď sice mám kalhoty,ale nic k tomu.Přesně jako už někdo psal-samý krátký trička.V tržnici jsem už taky koukala,ale u nás mají právě jen ty krátký trička :roll: .Asi budu nosit džíny a k nim noční košili :lol: :lol: .

Letim spát,dneska měla Týna vzteklou,tak jsem úplně hotová.Dobrou a heslo pro zítřek-MYSLÍME NA PINDÍKY :lol: 8) ,ať se vám mimča pěkně ukážou :wink:

Monča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.10.06 22:29

Tak vam preji hezke pindourovske sny,ja jdu taky spat. A ozvete se co nejdriiiiv!!! Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 23:17

Hmmm,tak jsem Vás nestihla…sem si to myslela :cry: :cry: :cry: Mi vypadl net,tak jsem dokoukala film v tv a když už se spustil,tak tu nikdo nenííí :cry: :cry:
Jeje,Ali ,
přeji Vám,ať Vám zítra akce „odhalení“ dopadne co nejlíp a ať tam máte ty své vysněné pinďourky :wink: A prosím na pondělí jeden rezervovat i pro mně,sím sím :( :(
No,jsem na Vás zvědavá!!Pořádně prckům domluvte,ať se pěkně natočí a jde všechno vidět :wink: :!
Jo a Mahony ,
k tomu kočárku - mluvila jsem o tom svém - před 6 lety prodávaném,to ještě takové vynálezy jako teď s nápravou nebyly… :wink: A Tvůj lenivý Neználek si může podat ruku s tím mým broučkem - třeba nejsou leniví,ale tak moc ohleduplní :wink:

Tak krásnou dobrou noc :P !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
3.10.06 23:49

Ahojky, tak jsem si byla v picožce sednout s maminama :D Děláme to 1× měsíčně a uteče to jako voda :? Koukám co tu nakecáte.
křeče v lítkách holky HOŘČÍK je to nedostatkem, takže dlabat :D
Růžo se tady válím pod stolem, tak to je supéér :lol: :lol: asi vedeš v demenci :lol:
Oren v Kolíně v nemocnici ten 4D?
masáž hráze začínáme 8 týdnů před porodem jinak návod naleznete na netu a určitě je to práce pro mužský. Holky není to příjemné, hlavně ze začátku, ale rychle se to poleví, tím také vnímáte že ta hráz je mněkčí :wink:
Soni já taky našla ten Galaxy kočárek a ta cena
8O 8O
No nic jdu hajat PA PA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest