Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1780
3.10.06 13:12

Tak jsem koukala do albicka a mate tam vsechny moc hezke briska, ja zatim nemam fotku , ale stejne se pak budu stydet ji tam dat, kdyz vy jste vsechny hubene… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.10.06 13:13

MAhony Tak to se teda vážně vůbec bát nemusíš. Já měla vždy menstruaci taky v pohodě a taky jsem se před prvnim porodem bála, že kontrakce nepoznám.. ale cha, cha… toho se váážně neboj. Já je měla ze začátku fakt docela slabý (myslím ty kontrakce) a stejn ě jsem neomylně poznala, že už „je to ono“ … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 13:13

Ke kočárkům…já měla u malé čtyřkolku,to ještě v obchodech k vidění trojkolky nebyly…takže vím,jak (s prominutím :oops: ) idiotsky jezdí…je to proti trojkolkám nebe a dudy…Mě se taky trojkolky nelíbily,ovšem přesvědčily mě tím,jak suprově se řídí…to je fakt neporovnatelné!!!Ovšem teď už se dělají i čtyřkolky nějak upravené,takže v tom už možná nebude problém…Každopádně půjdu do takového,aby se s ním dobře jezdilo :! :! V tom už jasno mám - hip hip :wink:
Karčo ,
my se ještě neznáme - tak mě moc těší :lol: Koukala jsem,že máme stejný obrázek u jména :wink:
K těm Tvým křečím - nejlepší je asi magnézko,ale co jsem Ti chtěla napsat,co 100% zabírá,když Tě chytne křeč do lýtka,tak si sedni,nátahni tu nohu před sebe a chytni se za špičku - prsty a táhni je k sobě a nohu nech stále nataženou!!!Chvilinku to bolí,ale za pár vteřin křeč povolí a máš klid :!
Znám to od svého chlapa z fotbalu,vždycky to tak dělají.Tak až Tě to chytne,tak to zkus,fakt to pomůže…jen pozor na bříško :lol: ,ale stačí takhle táhnout třeba jen pár vteřin,fakt to rychle odezní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.10.06 13:20

Mahony[/b to se vazne nemusis bat ze to nepoznas :D ,ale ja si to taky pri prvnim porodu rikala,ted si spis rikam abych nejela moc brzy,oba dva porody jsem mela vyvolavany a nemohla jsem se otevrit 8O ,detem se holt u me libi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 13:22

Mah ,
já měla MS tak 3-4 dny a krabička tamponu mi vydrží na 2 měsíce,kdybych byla prase,tak klidně i na 3…Bolesti žádné,snad jen 2× a to jsem je šla zaspat,takže MS úplně v pohodě před i po porodu…ALe kontrakce bezpečně poznáš,přesně jak psala Karča,takže se fakt neboj…
Já je měla taky ze začátku slabé - 10 hodin,u nich jsem skládala puzzle,hráli jsme s drahoušem karty a člověče,nezlob se a po několikátém jídle jsme si řekli,že už bysme třeba mohli do porodnice,tak jsme teda jeli…Tam mi praskli plodovou vodu,začal teda už pořádný „nářez“ a bolesti byly fakt už bolestmi ( :cry: ),ale malá byla za 2 hodiny na světě a toť vše…Tak snad to tak bude i teď…doufám :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 13:29

Petiso ,tak přesně tenhle tip jsem chtěla Karče dát.Taky to znám od muže z fotbalu :lol: .
Co se týče jména,jsou u nás bouřlivé debaty.Nemůžeme se shodnout :?

Hlavičko ,určitě to zmáknem,jsme holky šikovný.Ale náš taťka mě taky půjde podpořit,to by si ujít nenechal :lol:

Mah ,tak toho,jestli poznám kontrakce,se obávám taky.U Kristýnky mi praskla voda,takže jsem dobalila tašku,dokoukala seriál a vyrazili jsme do porodnice jako na výlet,absolutně bez kontrakcí :lol: .Tak doufám,že neporodím někde na jižní spojce v odstavném pruhu 8O :lol: :lol: .
Do Babyparku musím vyrazit.Jak jsi teda prosím tě vybrala barvu,když ty na netu zkreslují?Z katalogu nebo tam ten váš měli?

Liliku ,noo,tak doufám,že to všechny „doběhnem“ 8O 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 13:32

Hlavičko ,mě taky porod vyvolávali,rodila jsem se streptokokem :roll: .
Doufám,že tam v únoru nebudu jezdit jak trubka každou chvíli a oni mě nebudou posílat domů,že ještě nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 13:39

MaK ,
vidíš…jojo,to jsou ženy fotbalistů…jak jsme moudré :lol: :lol:
Já koukala,když mě chytla křeč a můj drahouš mi řekl,ať to udělám (pan doktor :lol: ) a ono to přešlo..já jsem na ty křeče dřív trpěla a od té doby mám klid…Nejhorší bylo v noci nebo nad ránem,když jsem se protáhla - jauuuvajs :cry: Úplně to cítím.. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 13:44

Díky všem za uklidnění, že kontrakce bezpečně poznám :D . Ještě vám pro pobavení napíšu, že já nemám obavy, že do porodnice pojedu zbytečně brzo…já mám hrůzu z toho, že to tam nestihnu :lol: … prosím prosím nechte mi mé naivní představy :D

MaK červený tam právě měli. Ale oni tam mají kočárků různých barev vystavených opravdu hodně. Nebo tam mají třeba jen fusak v té barvě, ale máš možnost ji vidět.

Petiso - čtyřkolka Mutsy má natáčecí nápravu a jezdí se s ním naprosto dokonale :wink:

Kačko já byla na „velkém“ ultrazvuku minulý týden a srdíčko taky zkoumali. A v nemocnici Ti fotku určitě udělají, jen si o ní řekni včas. Já to hlásila (po zkušenosti z minula, kdy jsem řekla až po vypnutí utz :oops: ) už mezi dveřma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.10.06 13:48

Mak[/b no ja taky doufam ze porodim sama od sebe bez kapacek a injekci,vzdyt bych si to uz na potreti snad i zaslouzila,jinak holky koukla jsem na nove fotky a kocarek hezky a nechapu ze jste vsichni tak stihle,ja uz se davno do normalnich kalhot nevejdu a Petisa ma snad jeste normalni dziny,mam normalne depku a zitra bude vazeni,ta mi zas vynada! :oops: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
3.10.06 13:57

Ahoj skoromaminky!! … teda.. koukám jak blázen, jak nám ty příspěvky rostou!! Nedávno jsme slavili 100. stránku a dneska už jsme přes 200. Paráda!! Jen škoda, že to člověk nestíhá číst. Takže já čtu, ale zase nepíšu - v práci málo času, doma pak odpočinek.
Takže jsem nečetla úplně všechno, ale vidím nové maminky - vítám, zdravím!!! Blahopřeji!
Ostatním gratuluji ke kontrolám a k pohlavím mimísů.
U mně je to stále jedna beruška potvrzena, druhá ještě možná bude kluk. Uvidíme. Kontrola 16.10 UTZ a 12.10. Screening u Apolináře. Myslím, že jedna z těchto kontrol by už v tom měla udělat jasno - teď máme takové hermafroditní břicho.
No a jinak jen mé novinky - bublinky v bříšku pominuly, za to se mi rozjeli mimískové naplno. Takové kolpance co mi dávají - no holky!! Máte to někdo tak intenzivní??? V noci jdu čůrat a jim se to nelíbí, takže mně šíleně nakopnou, pak se jim nelíbí když zívám… asi je utlačuje bránice . zase mi to oplatí kopancem, pak mi dávají takovéhle kopy když ležím a vstanu a večer, když se převaluji z jednoho boku na druhý.
Celkem asi tak 5× někdy více na den.
V noci když mě takhle švihnou, se mi úplně rozsvítí před očima. Ono to zas tak strašně nebolí, ale je to hrozně nečekané a takové… no jak to napsat… divné, vnitřní, nepopsatelné!!
Máte taky takové kopnce??
No a jinak taky pořás slibuji foto mého MAXI břicha… tak už brzy budou. Přestavujeme domeček a v neděli bychom se měli nastěhovat - a konečně žít zase jako lidé!! Tak něco blejkneme s manžou - už jsme se dohodli. Teď bydlíme na Vejmínku a tak to je takové - no bordel, nábytek jeden přes druhý… na foto naprosto nevhodné!
Takže zdravím moc moc,
 Ren.

• Citovat
  • Upravit
4647
3.10.06 13:59

Hlavičko - nic si z doktora nedělej. Já už jsem přibrala 8 kg, jenomže doktor si myslí že 5, protože už když jsem tam byla úplně poprvé (až v 9 týdnu), tak už jsem měla o tři kila víc než před otěhotněním. A do normálních kalhot se nevlezu už víc jak měsíc. Teď jsem zkoušela své bokové manšestráky a smůla. Sice je obleču, ale nezapnu, chybí asi 10 cm :lol:
Takže nosím svoje jediné těhotenské rifle a asi tak vydržím až do porodu.

Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
3.10.06 14:02

Holky pomoc, tehotenska demence opet zapracovala. Valim si to k doktorce a pred ordinaci mi doslo ze dneska je tretiho a ne ctvrtyho, takze jsem se zase otocila a zitra bude repete :lol:
No aspon jsem se prosla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 14:04

Nane teď jsem si všimla … Všechno nejlepší Anny ke krásným druhým narozeninám! Ať je to pořád zdravá a veselá holčička a má ty nej rodiče a sourozence na světě. A Neználek právě začal kopat, takže asi taky přeje všechno nejlepší :wink: . Pořádně to oslavte :wink:

Mahony a Neználek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.10.06 14:04

Oren moc te zdravim,jeste se nezname.Cekas dvojcatka tak to moc gratuluju,takove kopanecky zatim nemam ale asi to bude tim ze tam mas dve :D Ale za noc chodim asi 5krat na WC a je fakt ze pak pohyby citim.A taky kdyz sedim u pc no mas se na co tesit ke konci uz je to i bolestive,jak se roztahujou. :) Tesim se na fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí