Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem koukala do albicka a mate tam vsechny moc hezke briska, ja zatim nemam fotku , ale stejne se pak budu stydet ji tam dat, kdyz vy jste vsechny hubene… ![]()
MAhony Tak to se teda vážně vůbec bát nemusíš. Já měla vždy menstruaci taky v pohodě a taky jsem se před prvnim porodem bála, že kontrakce nepoznám.. ale cha, cha… toho se váážně neboj. Já je měla ze začátku fakt docela slabý (myslím ty kontrakce) a stejn ě jsem neomylně poznala, že už „je to ono“ … ![]()
Ke kočárkům…já měla u malé čtyřkolku,to ještě v obchodech k vidění trojkolky nebyly…takže vím,jak (s prominutím
) idiotsky jezdí…je to proti trojkolkám nebe a dudy…Mě se taky trojkolky nelíbily,ovšem přesvědčily mě tím,jak suprově se řídí…to je fakt neporovnatelné!!!Ovšem teď už se dělají i čtyřkolky nějak upravené,takže v tom už možná nebude problém…Každopádně půjdu do takového,aby se s ním dobře jezdilo
V tom už jasno mám - hip hip ![]()
Karčo ,
my se ještě neznáme - tak mě moc těší
Koukala jsem,že máme stejný obrázek u jména ![]()
K těm Tvým křečím - nejlepší je asi magnézko,ale co jsem Ti chtěla napsat,co 100% zabírá,když Tě chytne křeč do lýtka,tak si sedni,nátahni tu nohu před sebe a chytni se za špičku - prsty a táhni je k sobě a nohu nech stále nataženou!!!Chvilinku to bolí,ale za pár vteřin křeč povolí a máš klid ![]()
Znám to od svého chlapa z fotbalu,vždycky to tak dělají.Tak až Tě to chytne,tak to zkus,fakt to pomůže…jen pozor na bříško
,ale stačí takhle táhnout třeba jen pár vteřin,fakt to rychle odezní!
Mahony[/b to se vazne nemusis bat ze to nepoznas
,ale ja si to taky pri prvnim porodu rikala,ted si spis rikam abych nejela moc brzy,oba dva porody jsem mela vyvolavany a nemohla jsem se otevrit
,detem se holt u me libi ![]()
Mah ,
já měla MS tak 3-4 dny a krabička tamponu mi vydrží na 2 měsíce,kdybych byla prase,tak klidně i na 3…Bolesti žádné,snad jen 2× a to jsem je šla zaspat,takže MS úplně v pohodě před i po porodu…ALe kontrakce bezpečně poznáš,přesně jak psala Karča,takže se fakt neboj…
Já je měla taky ze začátku slabé - 10 hodin,u nich jsem skládala puzzle,hráli jsme s drahoušem karty a člověče,nezlob se a po několikátém jídle jsme si řekli,že už bysme třeba mohli do porodnice,tak jsme teda jeli…Tam mi praskli plodovou vodu,začal teda už pořádný „nářez“ a bolesti byly fakt už bolestmi (
),ale malá byla za 2 hodiny na světě a toť vše…Tak snad to tak bude i teď…doufám ![]()
Petiso ,tak přesně tenhle tip jsem chtěla Karče dát.Taky to znám od muže z fotbalu
.
Co se týče jména,jsou u nás bouřlivé debaty.Nemůžeme se shodnout ![]()
Hlavičko ,určitě to zmáknem,jsme holky šikovný.Ale náš taťka mě taky půjde podpořit,to by si ujít nenechal ![]()
Mah ,tak toho,jestli poznám kontrakce,se obávám taky.U Kristýnky mi praskla voda,takže jsem dobalila tašku,dokoukala seriál a vyrazili jsme do porodnice jako na výlet,absolutně bez kontrakcí
.Tak doufám,že neporodím někde na jižní spojce v odstavném pruhu
.
Do Babyparku musím vyrazit.Jak jsi teda prosím tě vybrala barvu,když ty na netu zkreslují?Z katalogu nebo tam ten váš měli?
Liliku ,noo,tak doufám,že to všechny „doběhnem“
![]()
Hlavičko ,mě taky porod vyvolávali,rodila jsem se streptokokem
.
Doufám,že tam v únoru nebudu jezdit jak trubka každou chvíli a oni mě nebudou posílat domů,že ještě nic ![]()
MaK ,
vidíš…jojo,to jsou ženy fotbalistů…jak jsme moudré
![]()
Já koukala,když mě chytla křeč a můj drahouš mi řekl,ať to udělám (pan doktor
) a ono to přešlo..já jsem na ty křeče dřív trpěla a od té doby mám klid…Nejhorší bylo v noci nebo nad ránem,když jsem se protáhla - jauuuvajs
Úplně to cítím.. ![]()
Díky všem za uklidnění, že kontrakce bezpečně poznám
. Ještě vám pro pobavení napíšu, že já nemám obavy, že do porodnice pojedu zbytečně brzo…já mám hrůzu z toho, že to tam nestihnu
… prosím prosím nechte mi mé naivní představy ![]()
MaK červený tam právě měli. Ale oni tam mají kočárků různých barev vystavených opravdu hodně. Nebo tam mají třeba jen fusak v té barvě, ale máš možnost ji vidět.
Petiso - čtyřkolka Mutsy má natáčecí nápravu a jezdí se s ním naprosto dokonale ![]()
Kačko já byla na „velkém“ ultrazvuku minulý týden a srdíčko taky zkoumali. A v nemocnici Ti fotku určitě udělají, jen si o ní řekni včas. Já to hlásila (po zkušenosti z minula, kdy jsem řekla až po vypnutí utz
) už mezi dveřma.
Mak[/b no ja taky doufam ze porodim sama od sebe bez kapacek a injekci,vzdyt bych si to uz na potreti snad i zaslouzila,jinak holky koukla jsem na nove fotky a kocarek hezky a nechapu ze jste vsichni tak stihle,ja uz se davno do normalnich kalhot nevejdu a Petisa ma snad jeste normalni dziny,mam normalne depku a zitra bude vazeni,ta mi zas vynada!
![]()
Ahoj skoromaminky!! … teda.. koukám jak blázen, jak nám ty příspěvky rostou!! Nedávno jsme slavili 100. stránku a dneska už jsme přes 200. Paráda!! Jen škoda, že to člověk nestíhá číst. Takže já čtu, ale zase nepíšu - v práci málo času, doma pak odpočinek.
Takže jsem nečetla úplně všechno, ale vidím nové maminky - vítám, zdravím!!! Blahopřeji!
Ostatním gratuluji ke kontrolám a k pohlavím mimísů.
U mně je to stále jedna beruška potvrzena, druhá ještě možná bude kluk. Uvidíme. Kontrola 16.10 UTZ a 12.10. Screening u Apolináře. Myslím, že jedna z těchto kontrol by už v tom měla udělat jasno - teď máme takové hermafroditní břicho.
No a jinak jen mé novinky - bublinky v bříšku pominuly, za to se mi rozjeli mimískové naplno. Takové kolpance co mi dávají - no holky!! Máte to někdo tak intenzivní??? V noci jdu čůrat a jim se to nelíbí, takže mně šíleně nakopnou, pak se jim nelíbí když zívám… asi je utlačuje bránice . zase mi to oplatí kopancem, pak mi dávají takovéhle kopy když ležím a vstanu a večer, když se převaluji z jednoho boku na druhý.
Celkem asi tak 5× někdy více na den.
V noci když mě takhle švihnou, se mi úplně rozsvítí před očima. Ono to zas tak strašně nebolí, ale je to hrozně nečekané a takové… no jak to napsat… divné, vnitřní, nepopsatelné!!
Máte taky takové kopnce??
No a jinak taky pořás slibuji foto mého MAXI břicha… tak už brzy budou. Přestavujeme domeček a v neděli bychom se měli nastěhovat - a konečně žít zase jako lidé!! Tak něco blejkneme s manžou - už jsme se dohodli. Teď bydlíme na Vejmínku a tak to je takové - no bordel, nábytek jeden přes druhý… na foto naprosto nevhodné!
Takže zdravím moc moc,
Ren.
Hlavičko - nic si z doktora nedělej. Já už jsem přibrala 8 kg, jenomže doktor si myslí že 5, protože už když jsem tam byla úplně poprvé (až v 9 týdnu), tak už jsem měla o tři kila víc než před otěhotněním. A do normálních kalhot se nevlezu už víc jak měsíc. Teď jsem zkoušela své bokové manšestráky a smůla. Sice je obleču, ale nezapnu, chybí asi 10 cm ![]()
Takže nosím svoje jediné těhotenské rifle a asi tak vydržím až do porodu.
Kačka
Holky pomoc, tehotenska demence opet zapracovala. Valim si to k doktorce a pred ordinaci mi doslo ze dneska je tretiho a ne ctvrtyho, takze jsem se zase otocila a zitra bude repete ![]()
No aspon jsem se prosla ![]()
Nane teď jsem si všimla … Všechno nejlepší Anny ke krásným druhým narozeninám! Ať je to pořád zdravá a veselá holčička a má ty nej rodiče a sourozence na světě. A Neználek právě začal kopat, takže asi taky přeje všechno nejlepší
. Pořádně to oslavte ![]()
Mahony a Neználek
Oren moc te zdravim,jeste se nezname.Cekas dvojcatka tak to moc gratuluju,takove kopanecky zatim nemam ale asi to bude tim ze tam mas dve
Ale za noc chodim asi 5krat na WC a je fakt ze pak pohyby citim.A taky kdyz sedim u pc no mas se na co tesit ke konci uz je to i bolestive,jak se roztahujou.
Tesim se na fotky