Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
3.10.06 10:27

Petis: tak zkus nejdriv ten text napsat a az nakonec jenom oznac slova, ktera maji byt tucne.

Karco , vitej, snad uz budete v poradku. Ty sis tu dovolenou teda musela uzivat… :)

Ach jo, u nas je opet depresivni pocasi, ja bych tak spala… Ale za chvilku musim jet do nemocnice na vysetreni miminkovyho srdicka. Me se tak strasne nechce :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
3.10.06 10:35

Kačko kočárek pěkný, ale dej tam ještě jak vypadá složenej :wink:

Karčo tak tě vítám a doufám že se dáš do klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.10.06 10:37

Jinak teda taky pošlu vyfocený břicho. snad se k tomu dostanu. Rozhodně se nenechám zahanbit. Zlatý první těhotenství, to jsem měla břuch monohem menší
Zuzika: Chápu Tě, že jseš z práce vyřízená. Já toho mám taky dost. A to pracuju jen tak do dvou, do půl třetí (ale od půl sedmý, to je fakt). Když jsem se teď poflakovala doma, bylo mi teda rozhidně příjemněji to musim uznat.

Matessa : No, dovču jsem si užila. Hodně jsme chodili, ale taky asi ta cesta mi úplně nesvědčila (1200 km do Jižní Dalmácie.. cesta pčes noc…)
asi jedno k druhýmu. Ale je fakt, že mě to poučilo a teď už se přeci jen snažim šetřit… holt taky už mi neni dvacet,no.. :)

Jinak ja jsem taky rak, a doma mám chlapa kozoroha (tyhle dvě znamení k sobě taky nic moc.....ale asi jsme taky ta vyjimka, co potvrzuje pravidlo) Vašíkje váha… Teď nám pribyde taky rybka nebo vodnář. Jako konečně nám všem,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 10:46

Zuzi,mě Podolí před třemi lety přesvědčilo hlavně tím,že tam jsou samostatné porodní sály se sprchou,prostě intimčo :lol: a taky jsem chtěla porodnici,která má veškeré vybavení pro případ,kdyby náhodou nebylo něco v pořádku(ale to je Apolinář samozřejmě taky).
Pokoje na šestinedělí nebyly tenkrát nic extra,jestli je to tam dnes nějak předělané netuším,já jsem od druhého dne měla nadstandart a ten byl naprosto super :) .A všichni na nás byli hodní,to bylo taky fajn :wink: Jinak stránky mají www.upmd.cz.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
3.10.06 10:50

štiko, my taky odmítli odběr plodovky,jsemv klidu, mimco je určitě krásnéa zdravé…
Pajko ten kočárek je úžasný, prozraď pak cenu, ta vyměnitelná kolečka, rukojeť super!
Mujko moje první dítko se mnou v břiše dělalo státnice u promoce mi nabýzeli židli, měla jsem chvíli před porodem,a le zvládli jsme to spolu, nevímzda je chytřejší, rozhodně se mu nci zlého na VŠ u mámy v břichu nedělo.
Lenyo, já dvakrát rodila na Obilňáku, taky jsem tam potratila, když nebude plno jdu tam v únoru znovu. Pokud plno bude zkusím Milosrdný, tam nás máma porodila všechny tři, ale raději ten Obilňák. Je pravda, že pokoje šestinedělí jsou nekomfortní,ale je tam milý personál, výborní porodnícia a pokojíčky, kde rodíš se mi moc líbí. Uvažujio nadstandartu, aby děti mohli chodit za námi na pokoj a né sedět na chodbě ze stovkami ostatních !čumilů". ožná nás pustí dříva, když bude tlak na lůžka…
V porodnici se asi nesejdeme, ale mohli bychom se někdy sejít v Brně, možná v Baby café na Lesné, abych mohla vzít moje dvě dítka…nebo někde jinde v přátelském rodinném prostředí?!
Lucii tvoje novomanželská noc mi připomíná tu naši, vlasy jsem měla plný sponek, skoro jako Vítek nyní hnid!…sem by se hodil smajlíka, ale já s nimi nějak nekamoším
Helíku to je fajn, že je Anny bez teplot, my jdeme odpoledne na očkování, takže bude naše Anny asi mrzutá…
Mějte se těhulky! Nane2
PS: Ty testy na cukr se dají vydržeta pikao jsem si už ráno koupila a nyní docucala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 10:55

Ahoj holky,

hlásím návrat ze zahraničí :D . Dovolená byla super, jen proběhla úplně jinak než byla naplánovaná. Jen ta cesta autem nemusela být tak dlouhá, jsem z ní dost „vyšťavená“.

Vůbec vás nemám dočtené, to se prostě nedá 8O . Nevíte na které stránce jsme byly ve středu, že bych se na to vrhla :lol: . Asi to nechám na večer, budu doma sama samička a nikdo mě nebude rušit.

Lucci ještě jednou gratuluju! Těším se, až přidáš nějaké fotky :wink:

MaK holka kdes byla tak dlouho??? Jsem Tě tu neviděla snad 3 týdny 8O . Mutsy nakonec nebude??? Já už mám objednáno :wink:

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 11:07

Mah,já jsem si zrovna říkala,kde jsi ty :lol: ,jsem nevěděla,že dovolenkujete a ty zameškaný stránky asi nikdy přečíst nezvládnu :roll: .

A v době absence jsme budovali hnízdo :lol: .Dělali jsme pokojíček,přistavovali příčku,takže už máme kuchyňský kout a pidiložnici.Manžel měl mít dovolenou,ale nakonec musel do práce,takže se to neskutečně vleklo :roll: ,ale už je hotovooo :lol:

Mutsy,no asi nakonec bude :wink: .Sice ještě pokukuju po ostatních,abych pak nemohla říct:"Jéé,ten je super a předtím jsem ho neviděla :lol: ",ale Mutsy zůstává No.1.

Pochlub se,který jste objednali,jakou barvu a kdepak?Jsem holka zvědavá 8)

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.10.06 11:20

Tak mi ujel autobus :evil: Nestihala jsem dovarit obed, prze jsem porad nakukovala sem. Musim jet pozdeji a pak budu utikat do nemocnice,prze tam,kam jdu, jsou jen od 13-14:30 :? A taky jsem porad nevedela,co na sebe,aby mi nelezlo brisko a zada,kdyz je tak chladno…

Dotaz: obcas mivam takovy bolesti v zadech,trosku i v brichu, je to uplne jako moje menstruacni bolesti,ja jsem vzdycky trpela hlavne se zadama :( Vcera ale byly docela silne, nevedela jsem,jak to rozcvicit,trvaly asi tak 10minut… Je to normalka??? :?: Doufam, ze me nechyta nejaky zanet ledvin,to bych se zblaznila :cry: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 11:24

Takže nové hnízdečko, tak to Tě omlouvá :D . Ale musíš se nám pochlubit fotkama, ať z toho taky něco máme :wink: .

Nakonec jsme objednali červený. Oni ve skutečnosti barvy a materiály vypadají úplně jinak než na fotkách, takže ten co jsem měla vybraný dle fotky se mi v obchodě až tak nelíbil. Objednali jsme v Německu, cena 599 eur, což je takřka o 3 tis. levnější než u nás. Máme to od rodičů do Německa kousek, tak nebylo co řešit. Dodací lhůta tam 4 - 6 týdnů, u nás 3 měsíce 8O . Máš nejvyšší čas :wink: . Už mám objednanou i autosedačku a rozmýšlím se nad barvama fusaku. Příjemné starosti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
3.10.06 11:26

Zuzi … ja s Podolim nemam zadny zkusenosti. U me to bylo tak… chci porodnici s poradnym vybavenim pro mimi, tj. v Praze Motol, Apolinar a Podoli. Motol mam daleko (jsem od Č.Brodu), od Apolinare me odradilo to, ze tatinek jde az na II. dobu porodni, pres I. dobu pry ceka na chodbe (ale nevim, co je na tom pravdy), takze zbylo Podoli. Navic tam loni rodila kamaradka a prej vsechno super. A taky se mi libi ty oddelene porodni saly, nechci za plentou slyset dalsi stenajici rodicku. Pokoje sestinedeli me netrapi, po dvou-trech na pokoji se to da vydrzet, alespon si navzajem pohlidame mimca. Na socialky se na netu dost nadava, ptala sem se kamosky a rikala, ze ji to hrozny neprislo, pry normalka. Strahovsky koleje jsou prej horsi a ty sem zvladala v pohode. Ani na sprchach nebyl naval, pry mela volno vzdy kdyz chtela. Samotny saly a pokoje sem nevidela, ted stejne jinam rodit nepujdu, asi si je pujdem prohlednout tesne pred porodem, at vime, kde co je a tak.
Jinak budu ale za kazdou info o Podoli vdecna, pry je tam jeden bolestivy doktor na ambulanci, chtela bych zjistit, ktere dny tam je a chodit jindy, no jeste uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
3.10.06 11:30

Lucci tys bydlela na Strahově? To je super, já taky. Hele třeba se známe, možná jsi byla moje sousedka :lol: .

Matesso se zádama neporadím, nikdy jsem s tím problémy neměla. Ale asi bych počkala a jestli se to bude opakovat častěji, zašla bych radši k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 11:32

No jo,budu si muset pospíšit,abysme nemuseli mimčo vozit v únoru v autosedačce.Kde jsi je byla omrknout?V Mělníku?
To se máte,že si pro něj můžete zajet do Německa,my máme celou rodinu Pražáků,tak bysme to,co bysme ušetřili,dali za benzín :roll:

Objednali jste Urbanridera?Já pořád nevím 8O .Ale trojkolku bych asi po nájezdu nahoru nevyrvala,mám potíže i se Zappem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 11:36

Matesso,já bych počkala,jestli se to bude opakovat a kdyžtak bych s tím někam zašla,pro jistotu :wink:

Lucci,ty sprchy nejsou sice nic moc,ale nedá se říct,že by to byl hnus.Jsou starý,ale vždycky bylo všechno čistý :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
3.10.06 11:53

Ahoj holky,moc zdravim vsechny,uz to taky nestiham docitat 8O Lucci moc dekuju za typ na kuchyne,projedu to! :lol:Lenya dala zas dobrej typ na tu rodinu,stoji to za to to procist.Jinak jsem rada ze mala Any[/b je bez teploty,hned je veseleji :D :D Matesso me taky boli obcas bricho jako pri menst. a i zada,ale mela jsem to i pri holkach,vsichni mi rikaji ze je to normalni,jak roste deloha :x jo a musis se teple oblekat,ja si poridila bezva tehu kalhoty :D maji naplet na bricho a jsou supr,mam klid az do konce tehu co nosit,hodi se k tomu vsechno a jeste si koupim asi dziny na stridani,taky s tim napletem :D Jsou sice drahy,ale mimi za to stoji,aby se citilo prima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
3.10.06 11:56

Matess na záda ti mohu jen poradit kup si overball a vem si ho i k porodu. Chtěla jsem to tu napsat taky jako tip :wink: Je to malej skákacíí míč :D néé hele ne zcela nafouklej si jej třeba při sezení dáš na záda, nebo si na něj sedneš na židly a při lehu si na něj lehneš. Kámoška trpěla v těhu na záda a porod byl taky přes záda, tohle prý bylo celkem fain. Jinak nechci strašit, ale porodní bolesti do zad jsou nejhorš :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí