Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
3.10.06 16:49

Petis: Na ten 2D UZ jiz zitra ve 13 hod na mne myslete at je to klucik! :) Pindik at je klidne malej, ale hlavne at tam nejaky je! :lol: Pak jedeme do JIhlavy se podivat do jednoho obchodu prave na ty kocarky na Bebecar. A pristi tyden ve stredu na ten 4D UZ. Na ten se take moc tesim, ale ted momentalne je pro mne prvnim cilem ten zitrejsi ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
3.10.06 16:50

Petiso,

já na něm byla… ale nepovedl se. Mimískové asi nechtěli, a tak se k sobě tiskli, že se Dr. mezi ně nedostal se sondou. Nebylo z toho nic… jen záda a ty nikoho nezajímají.
Nicméně v tom 19. týdnu vypadali jak mimozemšťani - jak ještě neměli ten tuk. hahaha…
Doporučili mi objednat se znovu a to kolem 23. týdne. Takže čekám a za 14 dní jdu znovu.
3D máš foto, 4D máš na DVD - to ti doporučuju… uvidíš tvar obličejíčku, pusinku.. :D :D :D Je to hrozně hezké.
Taky je to dobré k rozpoznání vady. Vím, že všechny nosime zdravé a krásné mimi, ale na tomto UTZ je dobře vidět hodně věcí - ručičky, nožičky, prstíčky a tááák… doporučuji!!! Doma se z toho manža a ostatní pokakají!!!

• Citovat
  • Upravit
9785
3.10.06 16:53

Oren, jojo, oni doporucuji od 24tt-28tt. Nevim proc, ale mne objednali na 22tt. Tebe Petis take ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 16:56

Oren ,
no právě proto jsem se objednala na ten 4D UZ,že je vidět vše..
A Ty sis to platila nebo Ti to předepsal doktor??Jestli se můžu zeptat…Protože já četla,že to doktoři můžou doporučit,ale zaplatit si to musí každý sám…Mě to vychází,že budu nějak 22+2 - mám pocit - když tam pojedem,takže doufám,že z toho něco bude.To by mě mrzelo,kdyby jsme nic neviděli :cry: …To víš,my jedeme celá famílie…no Homolci hadra.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 16:58

Jeje ,
ale to je dobrý už období…miminka nejsou právě moc velké a půjdou hezky vidět.Však ta sestra mi sama říkala,že to dělají jen do 28 tt,že pak už není mimi pořádně vidět,jak je velké.Takže já jsem ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.10.06 16:58

Ja totiz ani necekala, ze by to take ani videt nemohlo byt :( Takze doufam, ze to take dopadne dobre :) ALe to ze mrnous bude vypadat jak Tutanchamon (kost a kuze) , to uz jsem se smirila :D
Petis ja to mam take tak 22tt+1 :D

No nic, tak mi padla, tak ja jdu za holkama chvili posedet a pak valim domu. Musim dneska zehlit.. fuj fuj :( Tak pa a po Ordinaci se asi jeste na vas mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 17:37

Tak tohle je můj favorit,zatím jediný,který se mi fakt líbí…A jelikož jsem kůže líná :oops: ,tak hlavně tím,že je ke koupi spolu s autosedačkou,hlubokou korbičkou,pláštěnkou,síťkou proti hmyzu a taškou na kočárek - prostě vše,co člověk potřebuje ke kočárku pohromadě!!!Což mi nesmírně vyhovuje…Však je tam vše popsáno..No,uvidíme 8O

http://www.promi.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oren
3.10.06 17:37

Petiso a Jeje,

platila jsem si to sama, ale když to vyjde - stojí to za to. Ale holky… v Praze je to šíleně drahé. Já jela do Kolína, tam stojí 4D s DVD tuším 400 nebo 500 teď už nevím. Já to neplatila, protože se to nepovedlo - i to mi od nich přišlo hodně férové - nejde to, neplatíte to.
Myslím že s jedním mimi se to holky povede… !!! Škoda, že se nebudeme moci pochlubit tady… v galerce.

• Citovat
  • Upravit
4488
3.10.06 17:47

Petis s koupí kočárku sice možná radím dobře,ale jinak v tom plavu stejně jako ty.
Na 4D ult jsem se chtěla objednat sama ,ale manža to zatrhl že nedá tolik peněz aby nám řekli že pohlaví není vidět.U nás to stojí 1200 jediný co jsem sehnala.Teda ta cena je pokud si to objednávám sama ,ale chci se ve čtvrtek domluvit s doktorkou jestli ton nějak nepujde přes pojišťovnu.Ale třeba to uvidí ona a nebude třeba tam jít.Ale když jsem viděla fotky a nahrané video od kamošky tak je to fakt nádhera,Zavidím že na to jdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 17:48

Oren ,
my jsme to právě s Jeje našly na netu za 500,– v Olomouci,tak nás to nadchlo.Ale už to zvedli na 800,– Což je sice už dost,ale pořád přijatelné,myslím…za ten zážitek,když se to povede :! Je super,že jsi to neplatila,to jsou fakt dobří..jsem zvědavá,jestli by to tak udělali všude - myslím,že ne… :? No,snad nám to vyjde a uvidíme krásně všechny naše miminka…fakt jsem na to zvědavá… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
3.10.06 17:52

Leny ,
právě…ti chlapi to tak neberou,takže jsem z toho byla sama tak na vážkách,pořád jsem přemýšlela,jestli jo nebo ne…Nakonec jsme to objevily (jak už jsem psala výše) na netu v Olmiku,tak jsem to konzultovala s mužíčkem a nakonec přikývl,takže se jedéééé :lol: Ale já jsem trucovitá,já bych tam jela i tak.. :oops: A už se taky těší…navíc to bude krásná vzpomínka,nahrávají to na DVD,takže budem koukat jak blázni…Jen mě mrzí,že to nebylo už i u Sárinky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
3.10.06 19:15

Sakris, holky, dneska mi muj deda rekl, ze to proste musi byt kluk, protoze pry rekl, ze jeho prvni pravnuk jednou vsechno zdedi. Jestli to bude holka, tak ma prd! :evil: Jako smal se a rikal, ze sranda musi byt,ale kdyz on toho kluka tak chce :? No,hold budeme mit prd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
3.10.06 20:13

Oren: Ja myslim, ze se dokazeme pochlubit i na galerce. Ne tedy videem, ale alespon fotkou :-) Neco urcite ukazem :)
Petis: Jojo, presne ten maji v tom obchode v Olomouci (na odkazu, ktery jsem ti posilala dneska). Tak to tam zkus :)
Lenya: ten muj .. kdyz slysel castku 1500 tak se mu to take nelibilo, pak jsem mu rekla 500 v Olomouci, tak to rekl, ze je vyhodne a ze do toho pujdem, no a zvedli to na 800 tak to uz neslo uhnout..a tak si to koupime k vyroci, ktere jsme meli minuly tyden, takze tak :)
Jinak jsem na to take strasne zvedava, ale to je jeste tyden.. Ted se nejvice tesim opravdu na ten zitrek :)
Jdu koukat na ordinaci :-) Pak sem jeste mrknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
3.10.06 20:18

Petiso , určitě nejsi sama z Moravy. Já ač momentálně z Čech, tak jsem Ostravačka jak poleno :wink: :oops: a v poslední době se mi čím dál víc stýská (samozřejmě hlavně proto, že tam máme celou rodinu) a teď jsem asi ukecala manžu, že pojedem na víkend „domů“ :wink: :P
Jo a jinak… ty seš teda vyžle!
Když koukám na ty vaše fotky… tak upadám do deprese. Už se vážně musím vyfotit :oops:
Kacko , já už bezpečně taky do ničeho nevlezu. Dokonce jsem si v srpnu koupila bokovky Loap (jsou tak nízké, že z toho leze zadek :oops: ), že je jako budu mít na venčení Báry a nějaké ty vycházky a teď už je neobleču :oops: , takže jsem přibrala i přes tu pr… zadek (manžu málem kleplo :D ) Takže už teď nosím taky těhotenské rifle s laclem a vypadám jak před porodem :wink: :D
Ruzo , tak to je fakt síla. Ale každá vycházka dobrá :D :D :D
Karčo , ono to fakt už za chvilku ani s tím protažením nohy nepůjde. Já už mám teď problémy si oblíknout ponožky :oops: :D
Pipino , tak doufám, že už je všechno v pořádku. Holky máte to teda některá trápení :(
Petis, Jeje - tak ten UTZ vám fakt závidím. Doufám, že vám to vyjde :! Já jsem to doma taky navrhovala, ale zatím čekáme jestli náš dr. něco uvidí toho 24.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
3.10.06 20:19

Čau holky,
tak ještě předtím,než se vrhnu na hnusáckou hromadu žehlení,která mě pomalu přerůstá,musím nakouknout :lol:

Růzo ,ty ses teda pěkně prošla,aspoň si mimčo užilo čerstvého vzduchu :lol: :lol:

Pipino ,tak to sis teda užívala,tak ať už je všechno v pohodě :)

Pajko ,gratuluju k holčičce,super!

Lenyo ,to je fakt,já jsem to původně taky chtěla nechat až na prosinec,leden,ale říkám si,abych pak nějaký super vůbec splašila :wink: ,tak na tom zapracuju příští týden po velkém UZV.

Jeje ,tak budu držet palce,ať tam ten pindík je :wink:

Dneska jsem dvakrát prudce vstala a pořádně mě píchlo v břiše po obou stranách pupíku.Až jsem si musela na chvíli sednout.Za chviličku to zase přešlo,asi to byly ty vazy,co držej dělohu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí