Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
4.10.06 07:53

Ahojte tehulinky.
Tak sem vcera zjistila, ze mi z jednoho prsu zacalo tect mlezivo. :( Mate to taky nektera??? Nocni kosile mam rano flekaty a mokry a pres den to zatim zachyti podprsenka,ale co bude dal?? :?: :roll: Musim koupit ty tamponky do podprsenky a holt je zacnu nosit uz ted. :roll: Je to takova ciro-belava tekutina, trochu lepiva. No to me asi cekaji veci… :? :)
Oren … muzes mi dat kontakt na ten Kolin na 4D UTZ? Jeste teda nevim, jestli do toho pujdu, kdyz mi v pondeli natoci mimise v Podoli, tak asi ne, ale jinak bych nad tim mozna premyslela. Diky.
Mah … nepanikar, ja mam taky asi liny miminko. Sem tam dloubne, ale jinak je klid. A jsou to porad spis ty bublinky nez regulerni nakopavani. :)
Jeje … dobra dobra, s pastilkama do krku koncim. Mela sem celkem tri, tak to jeste neni doufam tak zly. Jen me nenapada nic jinyho, nez pit caj s medem a citronem. Nemate nejaky babsky tip na boleni v krku??
Jinak drzim dnes Jeje a Hlavicce palecky na ty jejich pindíky. :) Me je to stale jedno, co to bude, i kdyz bych mozna o malinko radsi holcicku. I kdyz zase… kdyz si predstavim klucika s tatovyma ocima… brala bych ho vsema deseti. :D Takze vlastne nevim, co chci. :oops: Vcera mi kamaradka rekla, ze mi to slusi, takze to bude kluk, pac holky ubiraji krasu. No ale jedna moje znama byla cely tehu desne pekna a ma holku. Tak ja nevim. :) Jo a mam chlupatej pupek, nevite jestli to neni taky povera na kluka-holku??? :)
No… jdu vam dat do galerky muj pupik, vcera sem ho poprve slavnostne vyfotila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.10.06 08:10

Bré ránko,

včera jsem se vás nakonec pokoušela dočíst, ale nepovedlo se :D . Skončila jsem na straně 185 (tzn. že mi ještě chybí 20 stránek 8O ) a dneska jsem se nemohla probrat :? . Vstávání za tmy mi nikdy nedělalo dobře, jsem zvědavá jak to budu zvládat s mimčem.

Lucci mně mlezivo neteče, ale už to tu někdo psal určitě taky. Nejsi v tom sama :wink: . A mně taky říkají, že mi to sluší, takže počítám spíš s Vojtou než s Alenkou. Uvidíme, jestli se to potvrdí…ale nám je to vážně fuk, taky nevím, co chci víc :D

Peti souhlasím! Naši prďolové jsou prostě a jednoduše ohleduplní a nedělají si z nás fotbalové hřiště :D . Kéž by jim to vydrželo i po porodu…

Jeje, Ali od rána myslím na „vaše“ pindíky, tak ať se ukážou :wink:

Jdu něco udělat, moje pracovní morálka je poslední dobou velice nemorální :oops: . Až se stydím…ale uznejte, že Neználek má prostě přednost :D

Mahony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
4.10.06 09:00

Ahojky

Lucci nic si z toho mleziva nedělej mě teklo asi 14dní každou noc a teď mám tak 4 dny pokoj tak si říkám jestli to nereagovalo na nějaký změny v těle nebo tak.Doufám že se to vrátí až tak těsně před porodem protože jinak by to byla vážně otrava.
Mě taky každý říká že mě to sluší že to bude kluk,ale ono zdání klame.To by mě měly vidět po ránu.Ono totiž když někam jdu tak fén kartáč a barvičky udělají svý.Ale na tyhle babský řeči nedám.U Lenky jsem byla opravdu jak obrázek ,břicho špičatý a pindík nikde.To jsem si ho moc přála.Teď chci holku tak to bude určitě obráceně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 09:19

Lucci už se to tu psalo mnohokrát co na krk :wink: Takže něco si vyber :D
Kloktat Vincentku, kloktat šalvěj, nebo u pastylek jsou Šalvějové a ty dle mne můžeš, Tamtum Verde sprej (ten jsem mněla já a zabral), cibule s medem - to je vůbec na nastydnutí a určitě sopousta dalších věcí :D ...........

Holky, ale vždyť nám to sluší všem :) Já to slyšela jak u Andulky, tak teď, teď ještě více a chutě prý taky klučičí :D a Lucinka se má k světu :wink: Takže krásou to není, krásné jsme všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 09:22

Dobré ránko ,
tak jsem po snídani - narvala jsem se 4 koblihami :oops: - mužíček mi donesl :wink:
Jeje a Ali ,
držím Vám palečky na ty chlapíky… :D Musíte se ozvat,jsem fakt zvědavá!!
Leny ,
teď jsem si Tě tak pročítala,proč Ty vlastně nechceš kluka??
Jinak ke galerce - super,jak se nám tam ty bříška množí…Máme je všechny pěkné,to je jasná věc..a budou se čím dál víc kulatit..

Někdo se tu ptal na kuchyně z Ikey,my teda nemáme,ale věci z Ikei miluju - mám ráda ten styl,jednoduchý.Mají pěkné sestavy kuchyňské,já bych do toho šla hned!!

Holky ,já byla včera nakoupit a u nás v obchodě už začali vybalovat zboží na Vánoce..jsem koukala 8O Já to miluju,tu dobu..jsem prostě úplný blázen do Vánoc..A tak jsem si říkala,že budu muset už pomalu vymýšlet nějaké dárky,vždycky to mám na poslední chvíli…no hrůza :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
4.10.06 09:28

Ahoj holky, tak jeste par hodinek :)
Muzu vam, ale rict, ze jsem celou noc nespala. Nejen ze se mi zdalo o samych pindicich 8O a malych klucicich, ale i o holcickach ale take jsem se porad budila s myslenkou, at je to hlavne vsechno v poradku. A ve tri jsem se probudila, ze jsem si zapomnela nachystat videokazetu na UZ.. No dement fakt.. Rano mne bolelo bricho.. asi z nervozity ci co, ale uz je to dobre…
Myslim na Ali , jak ji to asi dopadlo, doufam, ze se ozve co nejdrive! :)
Lucci: Na to mlezivo jeste doporucuji (abys nemusela zatim kupovat tampony do podprdy) jeste takove ty kosmeticke polstarky na odlicovani. Zpocatku take pomohou. Jo a s tim chlupatym pupkem, spicatym, ze clovek neškaredí - to mam take. No dneska se vsechny teorie potvrdi nebo naprosto vyvrati :-D ANebo taky nic, pokud nam to mimisek odmitne prozradit :-D
Mah , tak to ja si jako fotbalove hriste pripadam :) V noci si pakrkrat take cutnulo :) Jo a ta pracovni nemoralka.. hm, tak s tou take bojuji. Jeste ze tu neni sef, ale co az tu bude :-( Ja to bez te nasi diskuze cely den v praci nevydrzim :-(
JDU MRKNOUT NA TY VASE PUPICKY ! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
4.10.06 09:31

Koukam ze se vsichni nad moji demenci pobavily, jedinej kdo se nesmal byla moje sefka :lol: No ona to prezije

Holky me taky narostla prdel, sukne co mi byla volna je mi ted tesnejsi ale pres boky mam porad stejne tak nevim…

Premyslela jsem ze bych to vydrzela do porodu a nezjistovala co to bude, ale jak tak ctu ty vase prispevky o pindikach a podobne tak to proste musim vedet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.10.06 09:33

Holky já se dneska nemůžu vůbec probrat 8O . Jsem naprosto nemožná, ploužím se po kanclu jak mátoha. Snažím se být menší a ještě menší, aby si mně níkdo nevšiml :D .

Peti nestraš s vánocema. Nenávidím, když nám v obchodech dělají vánoce už od začátku října. Já bych povolila vánoční zboží až od prosince :twisted: .

A jasně že nám to sluší všem. Není přitažlivější ženská než ta s opuchlýma očima a pneumatikou kolem pasu…přesně jako já dneska. Děsně sexy :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 09:39

Holčiny já Vás teď dostanu, když jsem čekala Andulku, tak né jen prdel a stehna, ale dokonce se mi zvětšila ramena a záda 8O 8O :twisted: :twisted: Já se nevlezu ani do kabátu, přes ramena mi není, ale vyhodit ho nechci, asi ho sežerou moly :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 09:41

Mah ,
tak mě teda výzdoby v obchodech nevadí,ale spíš mě to trochu stresuje,že se to blíží a já nemám nic nakoupeno..což o to,dospělí se odbydou,ale u malé se člověk musí jóóó snažit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
4.10.06 09:44

Heliku ,
mě se zase zvětšily nohy 8O Prostě mi o číslo vyrostly..a ze 4 jsou 5 :? Přitom mi nohy vůbec neotékaly ani nic podobného,prostě se jen rozhodly,že mě asi neunesou,tak porostly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 09:52
Petisa píše:
Heliku ,
mě se zase zvětšily nohy 8O Prostě mi o číslo vyrostly..a ze 4 jsou 5 :? Přitom mi nohy vůbec neotékaly ani nic podobného,prostě se jen rozhodly,že mě asi neunesou,tak porostly..

Jo tak to přišlo po porodu, mám teď 39. Ale ty záda a ramena byla už v těhu a ke všemu to zůstalo :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.10.06 09:53

Ahojte všechny,
tak především držím palce ALI a JEJE na ty pindíky. :lol:
Taky jsme to chteli vědět a naše mimi na nás vystrčilo prdku a šli jsme domů.
Jen se chci zeptat - nepsal tadyněkdo o 3D nebo 4D UTZ v Plzni. Mám takovej dojem, že to tam bylo levnější než v Praze. Já to mám tak stejně daleko, tak bych jela tam. Díky :wink: :wink: :wink:
Petiso - psala jsi jak jezdí 3 nebo 4 kolky. My jsme v krámě zkoušeli ten X-lander 3 kolku - když jedeš je to super, ale zkuste ho nadzvednout jako když jedete na obrubník. Ta 3 kolka má jinde těžiště nebo co a fakt to jde hůř. Upozornila nás na to prodavačka. :wink:
Lenyo - pojem nadprdelový bůčky je moooooc pěkný, ale slyšela jsem lepší „křídla lásky“ (bych chtěla vidět toho blba, co to vymyslel) :roll:
Tak zatím Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
4.10.06 09:55

Tak to já jsem machr. Včera mi přišel balík s dárkama pro Aničku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
4.10.06 10:00

Zuzi … kridla lásky je pěkný, mezi nasima kamaradama se ale osvedčila „madla lásky“ a pritom za ty spekaty bucky pekne capnout… :) To je teprve žůžo… :roll:
Zrovna na netu studuju chůvičky… to je panečku věda… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital