Poradna duly
Jana Čurdová
Ježiš,já jsem blbka.Chtěla jsem Týnce udělat nový metřík a celý jsem to rozhrabala,že to asi nikdy nedám dohromady ![]()
Lilik píše:
No kdyz uz se mi nejaky libi, tak zjistim ze mu neco chybi…no , budu muset hledat.
holka kompromis je to vždycky ![]()
MaK píše:
Liliku ,to víš že vybereša nějaký suprovní
![]()
Ale je fakt,že beru jako velkou výhodu to,že už jsem jedno mimčo odvozila.Teď už mám zmáklý,bez čeho se neobejdu a bez čeho klidně.Teď už snad vedle nesáhnu.
M.
A co máš v merku?
jo já jsem finančně tááky hóóódně omezuji, jelikož to jsou vlastně vyhozený prachy
Já jdu rozhodně do bazarového, nebo maximálně nějakej supervýhodnej kup. Ale jedno vím určitě rozhodně jej musim vidět!
Vím co nemá mít a taky si už dokážu představit co mít má, třeba né teleskop. rukojeť, ale sklopnou pro Aničku ![]()
Tak mi napiste co vsechno je vyhoda a hodi se, abych mohla vybirat. Ja ho taky musim vyzkouset nazivo. A hlavne taky musi byt dle moznosti co nejlehci, budu ho muset nosit do druheho patra.
Když vás tak čtu, jak nemůžete vybrat kočárek, jsem ráda, že už ho mám objednaný. Na trhu je toho spousta a člověk se v tom akorát plácá
. Já se do Mutsyka zamilovala na první pohled, tak jen doufám, že nebudu litovat, protože ty prachy za něj jsou vážně šílený
. Jak psala Žanet, měla bych za to letenku do států
. Ale dovolím si nesouhlasit s Helikem, že za kočárek jsou to vyhozené prachy
. Budu se s ním vláčet každý den a chci si to co nejvíc usnadnit
.
Učinila jsem první pokus o nákup přes mimibazar. Jsem zvědavá jak to dopadne
.
Liliku všechno nejlepší!
Mah
Liliku,taky jsem to tak delala,nenapadlo mi,ze bych si tim mohla ublizit… Doktor mi pak po sestinedeli pekne vynadal! Ted to radsi budem resit bednou v kocarkarne na zamek,i kdyz nevim,jestli to pomuze. Je pravda,ze ted pri druhym uz to beru jinak…
Jo holky,dala jsem fotku do galerky,no ale tam to, co ma mimco mezi nozickama - snad to bude prsticek
![]()
Dekuji za prani!!
Pajko - bohuzel kocarkarna neexistuje, a buhuzel ani sklipek a balkon. Je to silene, ale da se na to zvyknout. To se v sestinedeli nesmi nosit tezke veci? Tak to nevim jak to budu delat.
mahony - co jsi kupovala? Ja jsem taky nakupovala pres mimibazar, ocekavam balicek s prosteradlama a taky mantinel do postylky. Jo, a taky kombinezka by mela prijit, uz se tesim.
![]()
xsonah,zahlidla jsem te v diskuzi o satcich,v galerce je na str.6 primo navod,jak ho usit,uz si nepamatuju,kdo ho tam vlozil… ![]()
Liliku,ja mam trochu problemy s delohou - je zaklonena dozadu a Dr. mi rekl,ze s takovou budu zrala na plastiku v 35-ti. Opravdu se nemaji nosit tezke veci,ale to ti asi vsechno reknou v porodnici…
Liliku kamarádka řešila přesně stejný problém jako ty, v domě žádná kočárkárna ani sklep. Oni navíc bydlí ve 4.patře. Nakonec koupili trojkolku Jané, je to snad nejlehčí kočárek na trhu a na hluboké korbě je přidělané madlo, takže ta se dá bez problémů odnést nahoru. Podvozek zamykají pod schodama…zatím ho nikdo neukradl.
Na mimibazaru jsem objednala fleecový kabátek. Pro začátek jsem začla s něčím levnějším, než zjistím, jak to tam vlastně chodí ![]()
Mahony souhlasím, ale taky je pravda že se dá ulehčit za různý peníze. Já se nedám navést do tanku za 3tisíce, to zkouší manža
Ale je pravda že 20tisíc prostě nepustím
Mám ideu že si koupím LEHKÝ za málo peněz na bazaru
hahaha to bude bžunda.
Výhoda a nevýhody kočárků:
jóó to je těžký, záleží kde bydlíš a jak žiješ ![]()
Takže město/terén
jezdíš hodně autem? …
Takže chci lehký, hlídám aby kovová konstrukce byla dosti polstrována (problém levných kočárků)
vyžaduji hrazdu před dítětem, a 5ti bodové pásy,
upřednostním polohování nožiček, jo a koukat na systém polohování - já nechci to na zipy. A dál? třeba idea že bych bruslila, takže brzda… To už se i s polohováním nohou jaksi dá oželet. A pak velké dilema, dám dítě v cca 6 měsících jen po směru jízdy? ![]()
A co já vím co všechno? jo a ještě, potřebuji vyskákat v případě potřeby do 1patra, takže né houpací kočár a jelikož mám kočár v kočárkárně, tak přenášení dítěte… Jééé ja taky plavu ![]()
Mah ,
jaký typ toho Mutsy přesně máš??
Já vybírám podle toho,aby byl co nejpohodlnější pro nás,co jej budeme vozit a v prvé řadě pro mimi..V létě si myslím,že už každá nebo aspoň většina budeme jezdit se sporťákem,takže délka korbičky mě až tak nezajímá…ta je opravdu jen na prvních pár měsíců,horší to mají Ty,které mají miminka přes celou zimu,což se nás netýká.Spíš mi jde o to,jak pohodlný,stabilní a praktický bude sporťák,protože v tom to dítě odjezdí přece jen delší čas…Taky mi jde o to,ať nemá až moc vysokou stříšku - boudu,moc do něj fouká,ale zase nesmí být moc nízká…
Takže si vyberte..
Ty kola - no já nevím,mám takový pocit,že to už je jen detail..Protože ikdyž budete jezdit po krkolomných cestách s nafukovačkama,tak kočárek bude drncat tak jako tak,takže to bych vážně řešila jinak..možná jestli je nastavitelné odpružení a pod.
Přehazovací rukojeť - já ji měla,využívali jsme ji často.Teď jak psala Sona,ty kočárky s otočnými koly ji nemají - trojkolky s fyzikál. hlediska už vůbec ne - takže proti sobě stojí rukojeť a pohodlí při jízdě..Já volím pohodlí,protože u hodně typů se dá otočit korbička a rukojeť je tím pádem vyřešená..