Poradna duly
Jana Čurdová
Matesso,
jsi nase akcni hrdinka!!! ![]()
Kde je ta Jeje, ja jsem tu jak na trni…
Žanet,
taky jsem mooooc zvědavá, s čím Jeje přijde. Doufám, mimi teda ukázalo, co bude.
Ja prave taky, nejsem schopna se na nic soustredit a tolik prace bych tu mela…
No nic, tohle je prednejsi, nezbyva nez cekat.
Jeje, tak uz nas nenapinej…
Petis: no…ja digifotak nemam-zatim, ale uz ho mam domluveny,jenze s tim jaksi neumim zachazet…Ale slibuju,ze se jednoho krasneho dne do te galerky hodim ![]()
Zanet: jojo,jsem hold blazen.
Ale ja se rada smeju, i sama sobe ![]()
Teda ale s tou Jeje uz to je hrozny,kde je?
Ty Jeje , ze ty uz jsi doma a ted se nam smejes a napinas? Urcite uz s manzilkem slavis, at uz pindika nebo pipinku… ![]()
Teda Jeje
.Ty nás teda fakt budeš napínat až do zítřka ![]()
Co tipujete,holky?Já myslim,že jim to vyšlo a je tam ![]()
Heliku ,manžel naštěstí s Mutsíkem souhlasí,i když on je ten typ,co mě nechá koupit cokoliv,a pak si na to zvyká
.Třeba Zappa by sám určitě nevybral,říkal,že je to jak vozítko pro Marťany,ale dneska je rád,že ho máme ![]()
Štiko ,super,že tě doktor uklidnil,Karolínka bude určo nádherná ![]()
Matesso ,teda ty máš zážitky,já jsem vždycky úplně mrtvá,když to čtu
.Fakt se nenudíš ![]()
Holky,nechám vyfotit pupek a dám ho do galerky,ale dneska to asi nestihnu,zítra čekáme návštěvu,tak ještě dokončujem pár dodělávek.
A taky vyhrabošim předporodní fotku,ať vidíte,jak vypadá pořádný pupendo ![]()
Papa,Monča
Jak čtu, všechny netrpělivě čekáte co má to Jejejino mímo mezi noažkama. To čurkání mě taky jednou dostalo, tak ať se Vám ukrátí čekání: Byli jsem na půldě a našli tam starý krásný protěný kočárek, šestipérák…jen kdyby jste nevěděly co koupit! Já se do něj zamilovala a chtěla ho renovovat pro první dítko, byla jsem v 7 měsíci, a tak ho muž z té půdy se skramentováním táhla po schodech a v ohybu se zasekl on i kočárek, docela jsem se snažily něco udělat aby se pohl, akle ani dům,ani kočárek nic. Já už musela jít hodnou chvíli dělat aaaaaa(to nyní slyším často od Anny), ale já byla nad kočárem, tedy nahoře na půdě, přede mnou dřevěné schody, kočárek, manžel, ten tak sakroval a zkoušel s jej vyprostit, že jsem se smíchy počůrala, teklo to po dřevěných schodech až k němu, jak se lekl aby neměl mokré fusakle, tak trhl tím osmipérákem a ejhle už byli dole. Konec byl prostý, kalohoty jsem přeprala, schody utřela a kočárek …s čím asi budu jezdit já a naše třetí mimi?!
Ali osm kolo nic není, Já mám velikost těhu kalhot 44 a jsem v pohodě, sice vím, že to jen tak nezhubnu, spíš naopak, vždy po porodu jak kojím tak ještě přiberu, ale je to má poslední životní šance se najíst po chuti, dnes jen jedno pikao!
Co ta jejej asi večeří?! Možná jsou an rybě, takže musíme mít trpělivost, ale hlavně ať je mimi zdravé a jako u Štiky, vidíš, že i dr. říkal že to genetici jen straší! Pohlaď Karolínku, sestra tu svoji čeká už za měsíc. A ym za čtyři, to fakt hrozně letí!
Dnes jsem byli v
ě, kde je krásně, sním tam postavit domeček, a můj muž dnes snil se mnou a k tomu Vítek poprvé sám vylezl na strom pro jablko, donesl i své malé sestře, idylka…Začínám být pyšnou matkou! Nane2
Nane, tak na tebe fakt nemam! Tak to je prca,uplne vas vidim
![]()
Nane, super prihoda!
U nas se tomu peraku rika kosatinka, mne se taky moc libi, ale do MHD si to moc nedovedu predstavit. Ale jinak je to krasny kocarek, prostorny, romanticky.. Tesim se, az nam v nem vyfotis miminko ![]()
Ta Jeje fakt asi někde slaví…
Přitom dobře ví, jak jsou tety nervózní… ![]()
Matessko - opět perla, holka!
A Nane ovšem také vynikající situace, tohle je prostě nezrežírovatelný, to se musí stát v reálu.
![]()
Mah - Lago di Garda, mňam mňam. A lanovkou rozhodně - ponivač jakpak by ses pak mohla nahoře soustředit na ty pánorámata, kdybys neměla kyslík, aha? ![]()
Majda
Nane ,
Vy jste třetí dítě plánovali nebo to byla tzv. „nehoda“?? To bylo moc hezké,jak jsi psala o bráškovi a jeho malé ségře…ty děti umí být někdy tak moc roztomilé..Úplně jsem se zasnila,naše malá se tak hrozně těší na mimčo,jsem tak strašně zvědavá,jak bude reagovat,až se prvně uvidí..no,jsem napnutá.. ![]()
Teda Nane,ted sem se zas pocurala malem ja - smichy
Predstavila jsem si manzu v tech ponozkach a mokry schody… Super historka jednou pro vnoucatka
![]()
Holky,s tou brzdou na Mutsikovi to mozna nebude tak horky… Ona tchyne casto s tim kocarkem jezdila,tak ho zapominala odbrzdovat - to jsem si vsimla,kdyz jsem s ni sla! A co muselo bejt,kdyz sem to nevidela ???
A taky treba sikovnej chlap to opravi,ja mam milacka muzicka,ale manualniho antitalenta…
Stiko - moc gratuluju,to vis,ze to bude v poradku…Hec,budeme mit taky Karunku,nejdriv jsem chtela Kacku,ale kolem nas uz jich je nejak moc..
Zanet, mam vsechny vecicky po malim,takze uz jen doladuju,ruzova nebo kyticky se muzou dokoupit pozdej,holt bude Karolka klucici holcicka.
![]()
Nane ,
to bylo fakt MOOOOOOOOC dobré
.
A čekám a čekám a Jeje nic, no já se to snad nedovím.
Petis, žádná nehoda, ani náhoda do třetice, mylsím, že po 10 letech na MD jsem ideální absolvent VŠ. Musím Vás zklamat, s šstipérákem, jezdíme na statku u dědy, letos v létě babi spálila košatinu, protože do ní kočka povila svá miminka…Vítke si s podvozku chce udělat káru, ale až to zvládne lépe sám. Děti mě dojímají čím dál víc, už méně my ženský na mateřské, mám dojem, že jsem ta nejhorší sociologická skupiny…věčně nespokojené, nevděčné, neusměvavé, nevyspalé, nenamalované, nedopnuté.....jen se zamýšlím, nad sebou!
Jdu spát, ať jsem zítra alespoň vyspalá! Nane2
Jeje už je tady…tak honem,už jsem zvědavá..celou dobu jsem mlčky čekala…