Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak já jen dneska v rychlosti zvědavě nakoukla jak dopadla ta Jeje … příště se ten stydlín už snad ukáže ![]()
Jinak jsem vás dneska nestihla dočíst ![]()
Za chviličku končím v práci a k večeru vyrážíme s manžou na minidovolenou k našim na Moravu. A držte mi palce, protože jsem se dneska domluvila se sestřičkou svého bývalého dr., že se zítra zastavím a zkusím se s dr. domluvit na „soukromém“ ultrazvuku. Říkala, že by to určitě šlo. Snad nevypadám jak nedočkavá hysterka, ale já už vážně chci vědět co mám v bříšku
a bojím se, že za tři týdny, kdy jdu na „řádný“ UTZ se ti lumpíci taky nebudou chtít ukázat.
Tak se mějte krásně, užijte víkend a já se zase ozvu v pondělí. ![]()
Helik: nevim, co si predstavujes pod velkym prujmem, ale za posledni dobu byla kazdych deset minut. Tedka pul hod pauza, tak jsem snedla rohlik a uvidim, jak budu prezivat dal… Takze cerne uhli by melo byt teda bez problemu jo? Pokud nepomuze ten banan a cokolada tak si vecer dam to uhli..
Lucci: take bych to brisko odhadla tak na 3.mesic ! Fakt super. A jeste mi rekni, mozna si to psala - jak dlouho si v tech satech vydrzela???
Matessa: no nevim, zda jsem takova odvaha snist ten obsah.. Ted je horsi to, ze v praci nic takoveho ani nemam. Jinak jsem to samozrejme pochpila ![]()
Zuzika: myslim, ze po zkusenosti s tim, ze se nechtel ukazat, stejne jako ma tedka bohuzel Lenya..je dobre miti neco v rezerve. Ja si tedka rikam, ze jeste ze jsem se objednala na ten 4D, kdyz tady nam ty nozicky neroztahlo ![]()
Kazdopadne doufam,ze ty me caste nalety na zachod nejak neublizili prckovi. Dneska ani jednou jeste nekopl ![]()
Ahoj holky ,
já se právě nacpala dobroučkým papáním…ňam ňam
Tak začnu od začátku..
Zanetko ,
musím říct,že Tvé obrázky pupíků mě uvedly do těžkých rozpaků…
Já mám totiž pupík velmi podobný tomu prvnímu obrázku - což měl připomínat pindíka…
Já žila 27 v bláhové představě,že můj pupík je úplně normální a teď se tu dozvím,že tam mám pinďu
Smutné…
No,co nadělám..kvůli pupíku se neoběsím,ale řeknu Ti,bylo to hořké poznání
![]()
Heliku ,
Ty jsi mě upřímně pobavila s tou klasikou…
Já když šla rodit,tak jsem měla 20 kg navíc než před těhu (nijak mi to nevadilo!!).Když jsem odcházela z porodnice,tak jsem měla z těch 20 kg 17 kg stále navíc a to malá vážila 3,30 kg a něco taky váží „věci kolem“…
Takže já v porodnici zřejmě ještě přibrala…takže fakt klasika,co nechá celou porci navíc v porodnici,nejsem…Ale nijak mě to netrápilo a netrápí…Možná chvílemi,ale kašlu na to..
Podotýkám,že mi z těch 20 kg zůstalo na památku celých 14 kg navíc…Někdy jsem shubla někdy zas nabrala,samo se to tak pohybovalo nahoru a dolů,ale že bych nějak radikálně hubla při kojení,tak to v žádném případě
![]()
Zuziku ,
přeji krásnou dovču a hezky si odpočiň…A hysterka určo nejsi…to bych byla taky a to v žádném případě nelze,stačí,že mám místo pupíka pindíka…ještě abych byla hysterka…NENE
![]()
Jejiku ,
aha…tak to je škoda s tím chatem,tak na Tebe budu muset věrně čekat,to se nedá nic dělat
A ten průjem je blbý,no…Hlavně něco pij,ať Ti není ještě víc zle a myslím,že ten banán s čokoládou je příjemná medicína
![]()
Tak a teď se jdu mrknout do galerky… ![]()
Lucci ,
teď jsem dokoukala Vaše fotky - perfektní!!!!!! Dýchá z těch fotek úplně bomba atmosféra a tak to má být..Mimochodem,ta tabule byla fakt moc hezká a kde máš prosím Tě to bříško????????? Jsi tam jak šťouplinka,moc si s manžou slušíte ![]()
Jo a na tom modrem konikovi jsem to fakt já,Sherlocku…
Či jak se to píše… ![]()
Holky dekuju za gratulace. Opravdu to je tak, jak to vypada, byla sem v pohode a brisko sem nechala ten den doma.
![]()
No tak vazne… nervozni sem ani nestihla byt, pac muj tatka je desny vtipalek a jeste kdyz se vsichni radili do zastupu, jak pujdou k oltari, me tahal k zadnim dverim se slovy „delej zdrhame“
To se proste pak neda, byt nervozni.
Jinak pupik sem mela samozrejme sebou, ale ty saty maji vepredu to nabirani a celkem slusne to skryly.
Pozdeji odpoledne uz brisko vic vylezlo (ja ho mam teda kazdy vecer vetsi nez rano), takze to poznat bylo, ale i tak sem v satech vydrzela do cca 21:00. Pak sem mela sukni na gumu nad pupik a halenku.
Ale jinak jsme si to vazne uzili a az na par drobnosti klapalo vsechno jak melo. ![]()
Petis: To horke zklamani kvuli pupiku plne chapu, ja si tim taky prosla, na stredni mi to holky vpalily do oci,jinak do te doby jsem zila v presvedceni, ze muj pupik je normalni. Casem to preboli, uvidis ![]()
Holky nevíte, jestli se může mimčo vozit v autě v tý hluboký korbě, místo autosedačky.
to mě jen tak napadlo. Přítel totiž tu autosedačku vozit pořád v autě nebude a když bych se jela podívat k rodičům, tak bych musela jet busem a zpátky byych přávě chtěla jet s přítelem. A nevim jak to vyřešit. autosedačka nám nepujde přidělat na kočár, budeme mít půjčený jiný typ.
a kdybych ji zkusila dát do sportáku (jestli to vůbec půjde), tak nevim jak by tam mimčo v tom tak dlouho mohlo vydržet
Doufám, že jste mě pochopily
![]()
Xsonah - já myslím, že jsem tě pochopila. Do auta musíš mít určo autosedačku. Ale já bych řekla že v tom mimís vydrží, musí to být pohodlné. Vždyť když někam cestuješ, tak je to taky třeba na dlouhou dobu. Si teda myslim ![]()
zůza píše:
Xsonah - já myslím, že jsem tě pochopila. Do auta musíš mít určo autosedačku. Ale já bych řekla že v tom mimís vydrží, musí to být pohodlné. Vždyť když někam cestuješ, tak je to taky třeba na dlouhou dobu. Si teda myslim
to mě ještě napadlo nechat tu autosedačku právě u rodičů, ale zase o když bedeme chtít jet někam z domova.
Nebo dát Jirkovi autosedačku do auta, ale zase on jezdí v 7 ráno a to ještě nemusim vědět, jestli tam vůbec pojedu
Nebo mít dvě autosedačky jednu u doma a jednu u rodičů
ale nevim, to by mi asi neprošlo
![]()
Xsonah - existuje něco takového http://www.bebecar.cz/p_sno3.html#
Nakratší vzdálenost by to mohlo posloužit. Na delší bych radši volila autosedačku, přece jenom si myslím, že je to bezpečnější.
Lucci - byla jsi moc krásná nevěsta,moc vám to na fotkách sluší.
Jájsem byla včera na ultrazvuku srdíčka, je to v pořádku a udělali mi fotečku
. Je v galerce.
Tak hezký den.
Kačka
Kacka2 píše:
Xsonah - existuje něco takového http://www.bebecar.cz/p_sno3.html#
Nakratší vzdálenost by to mohlo posloužit. Na delší bych radši volila autosedačku, přece jenom si myslím, že je to bezpečnější.Lucci - byla jsi moc krásná nevěsta,moc vám to na fotkách sluší.
Jájsem byla včera na ultrazvuku srdíčka, je to v pořádku a udělali mi fotečku
Tak hezký den.. Je v galerce.
Kačka
No myslim, že to vyřešíme přesouváním autosedačky jak bude potřeba
![]()
Pet tak to já mněla o fous horší
Nabrala jsem 23kg a po návratu z porodnice jsem po sečtení Aničky 3400g a placenty 1200g zjistila že ve mne něco asi nechali
Ale vážně po cca 6měsících jsem začala být histerická, váha dolů nešla a dokonce se za 13měs. kojení ještě o 2kg navýšila, takže nakonec mám +25kg než před Aničkou
Už jsem si zvykla, ale když mne nikdo potkal a neustále mi každej říkal . „ty jsi nabrala.....“ „ty ses zpravila…“ A pak jak čumněly čůzy
Ale heč takovou holčinu nemají bléééé
A teď? Vypadá to dobře mám 1kg nahoře a s Aničkou to bylo v tuto dobu skoro 15kg
Takže já to asi druhým těhu shodím
(tajné přání
)
Soni Korba od X-landru možnost na převážení nemá. Netuším jak daleko to máte, ale vím že v testech korby jako náhrada autosedaček propadají
Ale na X-landry jde píchnout Maxi Cosi - tu já koupila starší za 250,–
jen pro to že tam byly dírky, zpravila to záplata
a výhodou je že potah je bavlněný a v tom se děti tak nepotěj, jako v tom materiálu ze kterýho to teď dělaj hovada
Nebo autosedačka Safety1St a ta nová stojí i s nánožníkem do 2tisíc
A určitě na netu najdeš že ji někdo prodává
Tak si to prober a hlavně tu vzdálenost k rodičům a taky v té korbě to není na tak dlouho jako v sedačce
No SOni, ja byt tebou tak to resim tak, ze k rodicum normalne s kocarkem, nen pak slozite a prte date do autosedacky. A tak prece jen budes vedet den predtim, ze se tam budes chystat (pokud to mas nejak dal).
Ja v tomhle smeru mam lepsi ze manzel proste pro tu sedacku muze domu zajet a pak jet pro mnes mimiskem…
Opravdu jak psala Kacka, zalezi na tom, jak daleko to od rodicu mas k domovu. Taky je treba pravda, ze je to vyhodnejsi ji pak s tou vanou dat do auta, kdyz treba bude spat nez ji probudit a davat ji do autosedacky. ALe v ramci bezpecnosti (a myslim ze i zakonu) musis mit prcka v sedacce.
Zenske.. ja jsem uz totalne znicena..
Jeste dve a pul hodky a zitra si asi vezmu dovolenou. Uz vim z ceho to asi mam.. Vcera jsem ji objednavala z pizzerie nejaky testovinovy salat a na tom byl dresing..
NEpripadal mi nejak spatny, ale je to jedine, co by mne asi mohlo prohnat… ![]()
Čau holčiny,
teda,vy toho pokaždý nekecáte
,kdo to pak má louskat ![]()
Karčo ,my ve jménech nemáme jasno absolutně vůbec.Ani trochu.Holčičí je úplně ve hvězdách a kluka chce muž Jakuba,já Tobiáše.A ani jeden nechcem ustoupit ![]()
Soni ,červený kočárek bude super,my asi taky půjdem do červené.Na týnku jsem měla khaki/béžová a ta béžová byla furt uťapaná.
Lucci ,krásný fotky,ať vám to klape tak,jak vám to sluší ![]()
Jeje ,tak snad se stydlín odtajní příště.Si určitě říkal:"To víte,ženský zvědavý,jen buďte ještě chvíli napnutý
"
Průjem-banán a čokoška jsou nejlepší.A tvé obavy o mimi
já jsem taky měla takové potíže,jen na začátku těhu, a dr. mi řekl,že průjem jako takový mu neškodí.Neměl by trvat víc než jeden den a hodně pij.
Zlato ,tak hodně štěstí na příští jízdy
.Jinak nevim,co je USG,ale na UZV ve 20tt.jdu v pondělí.A už se nemůžu dočkat ![]()
Zuzi ,užijte si dovolenou a pěkně si odpočiňte ![]()
Monča