Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem se právě objednala na 4D ult jdeme 16.10. už se nemůžu dočkat.
Holky chci se zeptat, myslím, že už jste Patrony probíraly, mě se líbí Fenix F3 http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?… , nevíte jak moc si na něj maminy stěžují nebo jestli je v pohodě? Jinak půjdu do X-Landra XA.. ![]()
Dendulka píše:
Holky chci se zeptat, myslím, že už jste Patrony probíraly, mě se líbí Fenix F3 http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?… , nevíte jak moc si na něj maminy stěžují nebo jestli je v pohodě? Jinak půjdu do X-Landra XA..
Ahojky, já se původně nevyjadřovala, jsem taková šťoura a tak jsem nechtěla rozdmýchat oheň
Shrnutí toho co jsem od mamin četla o Patronech je toto: vržou, reznou a jsou srovnatelný kvalitou s klasickýma polákama, ale daleko dražší ![]()
ja jak tedka objednavala ten svuj bebecar, tak sem prodavacce rikala, ze jsem mela jeste vybrany patron a rikala, ze jsem udelala moc dobre, ze jsem patron nakonec nevybrala z duvodu, ktere uvedla helik. Navic dite spi skoro na zeleze.. jak mi sama ukazala. Takze patron asi radej nebrat.
HELIK, ok, škrtám si ho ze seznámku, to jsem potřebovala slyšet
Asi se tedy přikloním k X-landru, jenž mi připadá ta korbička malá, brzy by muselo mimčo do sportáku, ale zas ten nejde polohovat úplně do lehu, chjo, ještě se mi líbí ten jak jste probíraly, Galaxy…jdu to ještě omrknout ![]()
Dendulka píše:
HELIK, ok, škrtám si ho ze seznámku, to jsem potřebovala slyšetAsi se tedy přikloním k X-landru, jenž mi připadá ta korbička malá, brzy by muselo mimčo do sportáku, ale zas ten nejde polohovat úplně do lehu, chjo, ještě se mi líbí ten jak jste probíraly, Galaxy…jdu to ještě omrknout
on ten x-lander nejde až do lehu, to je blbý
holky tak ten BABY DESIGN ATLANTIC jsem na netu u našich obchodníků nikde nenašla
bohužel, ale ještě to nevzdávám ![]()
Dendulko - taky se mi zdál X-lander malej, ale prodavačka nás přesvědčila, ta si bere Quinny (nevím jak se to píše) a to je ještě menší. Navíc novorozeně se nám tam vejde a v létě už dáš sporťák.
Dendulka píše:
HELIK, ok, škrtám si ho ze seznámku, to jsem potřebovala slyšetAsi se tedy přikloním k X-landru, jenž mi připadá ta korbička malá, brzy by muselo mimčo do sportáku, ale zas ten nejde polohovat úplně do lehu, chjo, ještě se mi líbí ten jak jste probíraly, Galaxy…jdu to ještě omrknout
Bohužel korbyčka je KLASICKÁ, toto je běžná velikost
Quinny, Jane,..... mají srovnatelné, jedinné co by bylo větší je něco co posílala Soňa - xsahon. Už nevím co
Pozor dost často neuvádí rozměr VNITŘNÍ !!
A myslíte, že vadí hodně, když ten sporták nejde úplně do lehu? Nějak si to neumím představit, aby tam to mrně nebylo nějak zrkoucené ![]()
helik a co jsi myslela, já jich sem posílala víc, a nějakztrácim přehled o rozměrech. u toho posledního mám jestě tenhle odkaz
http://www.babydesign.pl/
Soni to není on, ale mám pocit že u nějakého bylo to lůžko větší. Nicméně , hl. korba je dobrá pro zimňátka a léto ve sporťáku je už fain, já se zase srovnávám s tím že na dítě neuvidím
a také je pravda že v těchto typech kočárů si dítě nepoleží na bříšku, někdo to má taky jako nevýhodu
Soni to byl ten Galaxi
píší lůžko 86×35 a lanďáci mají 84, takže je to vlastně stejné
Jak jsem psala klasickej rozměr. Ale ten Galaxi je MOC ouzkej
Jo a nechci tě zklamat, ale ten Baby desing, vypadá že má to debil… polohování jako Quinny Buzz. To znamená že dítě sedí a ty ho položíš, no to není výstižné, tak takhle. Položíš dítě a nohy má nahoru ![]()
helik píše:
Soni to byl ten Galaxipíší lůžko 86×35 a lanďáci mají 84, takže je to vlastně stejné
![]()
Jak jsem psala klasickej rozměr. Ale ten Galaxi je MOC ouzkej
Jo a nechci tě zklamat, ale ten Baby desing, vypadá že má to debil… polohování jako Quinny Buzz. To znamená že dítě sedí a ty ho položíš, no to není výstižné, tak takhle. Položíš dítě a nohy má nahoru
http://shop.internetshopping.cz/index.php?…
tenhle má 80×35 vnitřní rozměr
řekla bych že by jsme se měli jet podívat někam do Prahy, kde mají výběr kočárků a okouknout všechny možný i nemožný
![]()
on ten babydesign myslíš že nejde dát do roviny to je blbý. no uvidíme,možná
Uf, tak to mam co dělat, abych vás dočetla… Máme teď docela fofry okolo té svatby, už začínáme péct zákusky, předevčírem jsem si byla zkusit svatební šaty, které jsem si vybrala před více než dvěma měsíci…a paní se divila, že je ještě obleču, prý v nich ani nejde poznat, že jsem těhotná
Ale normálně už to teda poznat jde
Musím do galerky vložit pár foteček, abyste viděly, jak rosteme!
Aha, jěště abych nezapomněla - myslím, že se někdo ptal na termín svatby - takže 14.10. To má můj nastávající pěkný dáreček ke třicetinám, co? ![]()