Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
6.10.06 14:37

Děcka,
rukojeť autosedačky je sklopná…to jest,že lze sklopit i do úhlu,kdy se autosedačka jako by o tu rukojeť zezadu opře…a tím je zajištěná,nehýbe se-nehoupe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.10.06 14:39

Petisko :lol: :o :o ,
já jsem debil. No nic, jsem ráda, že jsem tě pochopila, ale trvalo mi to :lol: :lol: :lol: . Ale to otočné madlo, teda, tak to je to nejmenší, ne? Beztak se to dá oddělat nebo to můžeš chytit vedle. Tak kvůli takové blbosti bych vůbec neřešila, zda koupit či nekoupit, hlavně, že tam bude prďolovi dobře, rodič - teda ten šikovný, si nějako poradí. Já ho tam mám, ale zaboha si nevzpomenu, zda jde oddělat. Ale odnosili jsme v tom prcka a žádnou újmu nikdo neutrpěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.10.06 14:40

NO takze dle popisu by ta co jsem posilala by tu operku mela mit take:
Autosedačku lze na:,–(it na všechny podvozky kočárků od firmy CAM. astavitelná rukojeť, a otočné držadlo na rukojeti. Výborně olstrovaná opěrka hlavy a sluneční stříška. V přední a zadní části autosedačky jsou úložné prostory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.10.06 14:43

Zatim se mi o nich nezdá.
Lucinku občas ucítím, ale spíš to je jako bych měla v břiše křeč nebo jak to popsat.
Jinak se mám fajn. Psala mi segra, jestli chceme půjčit vaničku (další věc nemusíme kupovat :lol: ) ještě že mám po kom dědit :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Radi ,
nejsi debil..určo ne!!!Já chci koupit kočárek,kde tahle autosedačka je už součástí i s tím malým madýlkem otočným na té rukojeti,takže tak..Nejde mi o to,abych ji oddělala,já ho tam chci.. Hel psala,že je to k ničemu a já,že se mi to zdá lepší s tím madýlkem,takže tady vznikla taková konfrontace,ale vždyť je to vlastně fuk…
Ale s Lenyou jsme tu řešili,jestli lze ta rukojeť,když má to otočné madlo, dát jakoby za tu sedačkua tím ji upevnit,ale vidím,že jsi psala,že jste tak malého taky měli,takže to jde..my jsme tak taky malou měli v bytě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864

Mají ji obě ty sedačky, Jeje . Já viděla naživo Chicco a Cam, mají jen různé dezény. U té tvé první je to ten červený ovál za pásy, ono v reálu je to takové naducanější, na té fotce to je blbě vidět. Lépe je to vidět naživo, tak se někde v obchodě mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.10.06 14:45

Petis ,
děkuji za psychickou podporu. Tak nejsem debil :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.10.06 14:45

když se tu bavíte o těch autosedčkách, myslíte si že je lepší koupit tu 0 - 13 nebo rovnou 0 - 36 kg viděla jsem ji za asi 3500
 http://www.babydirekt.cz/…default.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.10.06 14:46

když se tu bavíte o těch autosedčkách, myslíte si že je lepší koupit tu 0 - 13 nebo rovnou 0 - 36 kg viděla jsem ji za asi 3500
http://www.babydirekt.cz/…default.aspx?…
když by nebyla potřeba dát do kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.10.06 14:46

Jeje ,
užijte si krásný víkend a pokoukejte po obchůdcích pro prcka..Ti závidím :oops: Jeďte opatrně a až přijedete domů,tak se určo ozvi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 14:47

Petis díky za sehnání informace,já jdu taky do madýlka ,mám potvrzený že je to lepší.Můžeš to nést na předloktí i v ruce-záleží samozdřejmě na váze dítětea tvé kondici,ale když to držíš v ruce tak ji alespoň nemusíš vyvracet.

Žanet no jo to je holt Amérika.Já jsem teda ještě takovýhle držadlo neviděla.

Jeje opěrku hlavy určitě mít musí a je jedno jestli tu první a nebo tu do „u“.Důležitý je aby jim ta hlavička při jízdě nebimbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
6.10.06 14:47

Holky,
teď se loučím. Jdu papkat a pak budeme pouštět s Lukáškem draka,tady je nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.10.06 15:00

Holky ,
já se taky loučím,jdu se sprchnout a povalím pro malou do školky a někam zavítáme na couračku.. :P
Tak zatím papa a Jejiku ještě jednou krásný víkend :! :! To Vám všem samozřejmě :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.10.06 15:25

Petisku Diky moc! To bude abstak cely vikend.. No uz se tesim na to docitani. K veceri v nedelu se ozvu co jsme vse koupili a videli ! :) ** Tak se mejte devcata mooooc krasne a ja nas jdu sbalit! Za pul hodky vyrazime! **

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.10.06 15:29

Petis, ja jsem hledala tu diskuzi o jmenech, jak jsi psala… nenasla, ale misto ni jsem nasla jednu o domacich pekarnach, tak jsem z toho dostala takovy hlad… a pekarnu samozrejme chci na vanoce :-) Takze prosim prozrad, kde je diskuze o jmenech, chci se taky pobavit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí