Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
6.10.06 20:59
MaK píše:
Hel ,začnu určitě hned po šestinedělí.Po Týnce jsem taky začala hned,brala jsem to asi dva měsíce,pak jsme spoléhali na kondom a „dávání si bacha“ s tím,že když se zadaří,svět se nezboří :) .Když jsem dokojila,tak jsem začala brát normální HA.
No,teď se ale chci chránit zodpovědně,hned třetí mimi by se nám fakt moc „nehodilo“,ale časem bych ráda :oops:
My jsme na počínání klikaři,Týnka na druhý a překvápko na první :o pokus,takže nic nechci nechávat náhodě :lol:

Takže jsme na tom stejně :lol: až na ty 2měsíce pilulek a početí mimísek je taky tak :oops: Takže chci být tentokrát více jištěna, ale já nějak nemohu překročit práh. Prostě hormony a kojení jéé a ještě k tomu to špinění… Tak nevím asi vyhraje kondom :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 21:01

Jé,Lenyo,jak děláš ty bagety?

Koukám,že ti naši chlapi jsou všichni pěkný vtipálci.Ten můj mě taky každou chvíli oblaží nějakým komentem o hrošíkovi či sloníkovi :roll: :lol:
Ještě že jsme všechny neurážlivé,smyslem pro humor překypující holky do nepohody :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
6.10.06 21:04

Monco, moje rec. Vsak oni by si netroufli, kdyby videli, ze se tem jejich „vtipkum“ nesmejem :-D

Ja chci taky medove tousty (uz jsem chtela rict palacinky) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 21:05

Dneska jsme byly s Leničkou cvičit a jak jsem pobíhala a zvedala ruce tak mrně poskakovalo se mnou,vypadalo to že by se rádo přidalo.A taky jsem zjistila že si budu muset pořídit nějaký delší tričko,protože mě vždyky vylezlo břicho.

Kdyby jména vymýšlela naše Leňa tak máme Rozmarýnku a Erose.

Jak tak vidím antikoncepce po kočárkách a sedačkách další téma na dlohou diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 21:07

já taky chci meďáky :D

Jo a ty univerzál jména jsou děsný, teda dle mne. A mám pocit že pojmenovat dítě až po porodu není opravdu špatné, je to takové, jako že máš to dítě v náruči a koukáš na něj a brink máš jméno… Jako že si to mimi o něj řekne :D Vím že někteří když se nemohou rozhodnout tak dávají ruce na bříško a čekají na kopanec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.10.06 21:18

ještě k tý autosedačce, já budu mít pujčený to vajíčko. tu 0-36 kg jsem viděla na netu tak proto jsem to chtěla vědět. kupovat jí nebudem

a k antikoncepci
Já tu DEPO-PROVERU brala asi 9měsíců, pak jsem asi rok a půl nebrala nic a jen si Jirka dával pozor :oops: a když jsme si řekli, že by jsme to mimi už chtěli, tak se to povedlo hned. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 21:18

Heli ,přesně!Prostě na něj koukneš a…dáš mu to,co se k němu hodí :wink:
Na Rodině v diskusi o jménech jsem zase četla,že nějaká holčina byla na nějaké „seanci“ či co a mimi si jakože řeklo,jak se chce jmenovat 8O .To už mi teda přijde trochu uhozený…

Lenyo ,o tričkách mi ani nemluv,já mám podpupíkaté asi tři :roll:

Žanet , :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 21:29

No při prvním těhu si mě manžel dobírat tak snad požádám o rozvod.To jsem všechno hrozně studovala,prodiskutovávala každé píchnutí a všechno jsem si moc brala.Teď mě to nějak míjí,prostě nemám na to čas.

Bagetky jsou to nejjednoduší když vás přepadne mlsná.Já kupuju sedmizrný,ale jde to i s obyč rohlíkama.Rozpůlit a opéct do křupava v topinkovači a ještě teplý poctřít medem.On se do toho pěkně vpije a je to křupavá a sladká dobrútka.Někdy je mám na snídani ,svačinu,odpoledne ke kafi a večer jen tak na mls.Ale říkám si celozrný pečivo je zdravý a med taky tak se vlastně stravuju zdravě. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 21:35

Krátký trička mám skoro všechny.Já jsem vždycky pupík ráda ukazovala,ale teď kdž zvednu trochu ruce tak vylezu ještě víc a samo to dolů už nespadne.A navíc začíná nějak táhnout od spod.Teď řeším ještě jeden problém ,padnou mě jen jedny rifle-a pláťáky ale v těch mě je už zima-a ty teď potřebuju vyprat.Tak zítra s Leňou musíme být doma protože nemám v čem jít.Prostě budu muset začít řešit oblečení,toho jsem se obávala zas budu muset na nákupy HRUZA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 21:40

Mňam,asi zítra budou bagetky :wink:

Leny ,tím chceš jako říct,že JEŠTĚ POŘÁD se vejdeš do NORMÁLNÍCH džín :?: :!
 Tyjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 21:43

Jo jo jsou to bokovky tak je to dobrý,ale dávám jim tak maximálně 14dní.Teď to přibívá nějak rychle.

To se mě tento týden u nás v samošce ptaly že prej čekáme rodinu.Tak jsem říkala že od čtvrtka začínám 6 měsíc a musela jsem ukázat břicho nechtěly tomu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 21:46

Na mně to teda už asi přes týden poznávají i lidi,co to nevěděli.Předtím jsem vypadala jak po velkym obědě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
6.10.06 21:57

Ahoj Leni,jak to pocitas,podle norm.mesicu nebo lunarnich? Podle lunarniho uz bys zacinala sedmej ,nee? Mam v tom asi nakej hokej,vsem tvrdim,ze jsem v sestym… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
6.10.06 22:01

No podle kalendářních,mám termín 5.2. tak podle toho jsem 5.10.začala šestý měsíc.Podle lunárních je to takový zavádějící protože všichni berou těhotenství jako devítiměsíční a ne deseti.Ale hokej v tom je.Já nejradši říkám v kterém jsem týdnu to alespoň nikoho nesplete,ale zas tomu rozumí jen ti co byly nedávno těhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
6.10.06 22:07

Já teda taky říkám týdny,s tím,že si to každej musí spočítat :lol:
A otázku:„V kterým jsi měsíci?“nesnášim,protože nikdy nevim,v kterým mám říct :roll: :) .
A nejlepší je manžel,toho se tuhle v práci ptali,v kterým jsem v měsíci a on řek něco jako:„No,já právě přesně nevim,v pátym nebo šestym…ale narodí se v únoru“.Takže asi trošku chudák vypadal,jako že to jde mimo něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí