Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný den všem,
Mám ještě dotaz ohledně kočárku, neznáte někdo trojkolku s naklápěcím kolem (není to otáčecí)
http://img.mimibazar.cz/…547506-s.jpg /> já bych k nim asi neměla důvěru, vypadá to jako by se měl každou chvíli převrátit ![]()
Žanet,
to potěší, ne, když se tak zajímají o mimi a ještě ti dají dáreček. No jsem fakt zvědavá, co se z toho vašeho mimča nakonec vyklube.
Petis,
moje těhu gaťata taky stály dost - 1400,–-, manža valil oči, ale cítím se v nich dobře. Jen ten úplet v pase bych teda nějak vylepšila, protože za chvíli nějak ztratí tvar a já chodím po městě a pořád si potahuju kalhoty. Někdo tam má ještě takovou posouvací gumu v tom úpletu, ale ty mé to nemají. Silně uvažuju, že si tam nějakou strčím sama.
Jak to tady někdy čtu, tak jsem opravdu ráda, že ten kočár vybírat nemusím. Soni se o něm už určitě i zdá. A já to klučičí jméno mám v záloze ještě jedno - Davida. Ale nějako mi asi neprojde.
To by byla fakt sranda, kdyby se spletli a já měla nakonec holku. Já už s tím klukem tak počítám, že bych je určitě přesvědčovala, že ta holka není moje.
Matesso ,
no omítka, bléééé, ale těhu chutě jsou nevyzpytatelné. Aspoň si dodáš přírodní vápník, když ji budeš mít místo sváči
![]()
Jo a dnes jsem vařila králíčka na smetaně a ještě udělala i povidlové rohlíčky, samé mňaminky. Já těm svým klukům fakt podstrojuju.
Hlásím, všem, že Vítek byl třetí …srdíčko se mi chvělo při startu, mimiko divoce kopalo a Anička volalal IIIIItečku…přesně Petis, při každé besídce brečím i netěhu, a tyto závody byli fakt skoro profi, moc deobře organizované, počasí nádherné.
Zanet poprvé v životě se mi bábovka vyklopila bez újmy!
Ke jménům, nyní když jdete na sála, tedy jste přijímána, třeba i před porodem s tvrdnutím břicha po 24 týdnu, tak po Vás na Obilňáku chtějí jméno pro holku i pro kluka! Před porodem formulář taky vyplňujete , pokud stihnete! Ale známá mi říkala, že chtěli dát jméno až mimi uvidí, takže půl hodiny po porodu přišla netrpělivá PA, jestli se už rozhodli! Přemýšlím, že to zkusíme udělat taky tak. Máme sice favority, ale líbí se mi ještě Tibor a Tereza, Dino a Emma. Třeba se na nás po porodu prcek koukne a sám nám naznačí co chce nést po svlj život za jméno.
přeji krásný zbytek neděle!
Petis, to není možné já těhu věci nosímuž tři měsíce! Jedny kalohoty jsem si udělala z bokovek, našila jsem si tam ten pružný pás. Sestra má moje staré těhu věci po Anně porodí za měsíc, snad mi vrátí mé věci, nové se mi kupovat nechcou!.
Rady, těhu gumu koupíš cca za 8,– Kč metr v galanterce, má dírky na knoflík, takový ten dvjknoflík co se dával dřív do peřin, pak lehce posunuješ dle růstu bříška. Doporučuji koupit min. 1,5m.
Ahojky,
já jsem se dneska taky činila na oběd byla čína s rýží a celý dopoledne jsme s Leničkou pekly linecký cukroví.Já vím do vánoc je ještě dlouho,ale my ho máme moc rády.Já budu mít odpoledne ke keäfi a Leňi tím vyřeším snídaně.Ona by chtěla snídat až kolem 10h,ale já chci aby než jde do školky tak něco snědla.A co by mělo chutnat víc než to co si sama upekla.Teď jsem ho ještě slepila,jdu si umýt hlavu a jak se vzbudí tak vypadnem někam ven je tady pěkně.
Včerajsem tu byla pro rodinu.Celý odpoledne jsem si hrála s Lenkou a večer jsem se zas věnovala tátovi.Taky bych chtěla aby se mě někdo věnoval a dělalo se to co chci já.Máte taky někdy ten pocit že se váš osobní život ztrácí mezi přánímy vašeho okolí???
Už jsem se taky dívala po těhu kalhotech,ale mě se buď nelíbí cena-1500 a víc teda nedám- anebo jsou mě velký.Tak jsem přemýšlela že si koupím nějaký větší bokovky a našiju si na ně pás z pružné látky.Alespoň je pak můžu mít i po porodu když by mě zůstaly nějaký kila navíc,jen bych pak odpárala tu látku.
Nane gratulujem Vítkovi!!!
Čau holky,
teda vy jste o víkendu tak aktivní,až se stydim
.Já jsem dneska doma nic neudělala a na obědě jsme byli venku po obhlídce kočárků.
Definitivně jsem rozhodnutá pro Mutsíka.Byli jsme na ně koukat v Babyparku a byla tam děsně neochotná prodavačka
.S kyselým ksichtem nám ukázala,jak se skládá,zodpověděla pár otázek a pak se tvářila tak,že jsem už ani nechtěla ukázat,jak se polohuje.Omrknu to jindy,až tam bude nějaká sdílnější ![]()
Hvizdičko ,klíďo choď aspoň občas,to je jasná věc
.My si pohlaví říct nenecháme,ale byla jsem v HaMku a měli tam růžový rukavičky.No vědět,že je to holčička,jsou moje,takhle jsem je tam s těžkým srdcem nechala ![]()
Pet ,úplně ti rozumím,jak jsi zklamaná,fakt.Dobře to znám,taky musím každou chvíli kvůli práci leccos oželet
.Ale Sáru s sebou určitě vezmi,já Týnu beru na každou poradnu i UZV(na ten teda od té doby,co mi ho dělají přes bříško).A zítra jdeme celá familie.
Radko ,no tak jsem zvědavá,jakou antikoncepci nakonec vyberu…že by celibát
?
Nane ,moc gratuluju Vítkovi k super výkonu!!Je to šikula.Já bych taky brečela jako želva,ani na to nepotřebuju besídku,stačí mi,když malou vidím,jak si někde v kolektivu hraje,a už natahuju,jak je šikovná ![]()
Jména ,v Podolí taky trvali na vyplněném dotazníku.Musela tam být holka i kluk.Ale když jsem porodila,tak se mě příšla nějaká ženská zeptat,jestli to platí.
Džíny ,já mám jedny od kamarádky,ty mají ten úplet bez gumičky a pak mám z CA s gumičkou.Ty stály kolem 900,–.Ty s tou gumičkou mi lépe „drží“,ale v těch bez ní se zase líp cítím,jsou víc na tělo,ale zase je pořád musím povytahovat
Přeju všem hezký zbytek neděle,my půjdem na hřiště,je tu krásně.Máme dámskou jízdu,táta šel na fotbal.
Monča
Ahoj při neděli ,
tak MaK z toho,že jsi doma nic neudělala si ale vůbec nic nedělej , protože já jsem „dělala“ totéž
Sama v tom nejsi
My se zase na oběd „nenásilně“ pozvali sami ke tchánovcům,takže jsem taky ani nevařila..
Jo a to je úleva,co??Když už máš kočárek vybraný a jsi rozhodlá…já tu úlevu prožila včera - láska na prní pohled přes net se potvrdila i naživo a nic nám nebrání
![]()
Nane ,
Vítek je šikula…
Člověk je tak hrdý na ty výkony svých robátek..
My chceme dát malou o Vánocích na zdejší závod - běh o kapra..jen tak ze srandy,tak uvidíme,jestli jí to do té doby vydrží.
Na zítřejší UZ Sárinku 100% beru,to je jasná věc a děkuju za uklidnění,holky.Protože já chodím na polikliniku na UZ (můj dr. nemá),tam jsou někdy doktoři,které neznám a tak jsem si říkala,jestli se třeba nebudou tvářit,že ji beru sebou nebo tak…tady v té republice člověk nikdy neví,s jakým přístupem se setká ![]()
Ale dnes v noci asi nebudu spát,jak budu nervózní..
Fakt jsem už tak nedočkavá a napnutá,kdo tam v tom domečku přebývá…
A za trest bubu taťku napínat..
![]()
Večer sem ještě kouknu,teď jdu něco dělat - asi si lehnout
Před chvílí jsme přišli domů a drahoušci zmizli na bazén,tak toho využiju ![]()
Nane ,
Vítek je šikula. Jen ať z toho vzrůša při startu předčasně neporodíš
. jo a za tip na gumu dík.
Pet,
zítra na tebe budu myslet. Ale jsem mooooc zvědavá, jak to s tím napínáním taťky dlouho vydržíš. Beztak budeš tak nadšená, že budeš hnedka žhavit telefon
. Jen ať na tebe neukáže prdelku, jako Jeje, když jsi už tak natěšená.
Jo Moni, tak na tu antikoncepci jsem zvědavá taky, na výběr věru moc není. Ale celibát bych fakt nerada.
Ahhhoooojtéééé holky moje
ani neuverite jak se mi po vas styskalo a jak jsem na vas cely vikend myslela. Ne ze bych tedy v Praze u tchyne nebyla rada, ale je to o vikendu plne jezeni, prezirani (po tech mych strevnich potizich mam docela strach, abych na tom nebyla stejne tak) a hlavne povalovani u tv, coz se moc nelibilo cele me kostre vcetne zad a briska. Jsem z toho docela znicena.
Kazdopadne hlasim, ze jsme si vyzvedli v obchudku objednanou postylku
http://www.detskezbozi.com/…s/detail.asp?… koupili do ni matraci (kokosovo-molitanovou), perinu s polstarem a zlute prosteradlo s mantinely a povleceni s zirafkou. Jooo a jeste take Emitex Combi fusak - musim rict, ze je fakt suprovy. Da se z te obřímí velikosti zmenšit úplně na minimum. Už aby v něm to malé prtě bylo!
NO a tak jsme to dovlaceli vsechno domu a tedka bojuji s tim, neukecat manžu, aby mi tu postylku složil.. Je v krabici. Ale se svoji povahou to asi nevydrzim a ukecam ho asi velice brzy
Dneska to asi neklapne.. no ale treba za nejakym ucelem - treba ze mu povolim hospodu by to klapnout tento tyden mohlo
![]()
Jinak jsem tam take videla na zivo ten fusacek do autosedacky a je uplne bozi, takze si myslim, ze pristi tyden, pokud se nam nas stydlin na tom 4D ukaze, za odmenu objednam
(a pak to nekomu podstrcim jako darek pro mne k vanocum)
Stejne nebudou vedet, co mi koupit.. tak to budou mit tim lepsi ![]()
No tedka k vasim 8strankach me absence:
Pajko: ta zavesna police je suprova. Odkaz si davam do oblibenych a asi si ji po vyplate objednam.
Petis: Tu sedacku jsem si tez dala do oblibenych a take do merku a libi se mi moc, takze do ni asi urcite pujdu. Ale vidim to tak na prosinec s objednanim…TEdka jsem se vydrela docela z penez
Musim zas nasetrit neco. Jinak s tim vyberem kocarku..tedka nevim, zda jsem se v tom neztratila ale mam dojem, ze si mela vyhlidnutnou tu Cortinu? Takze to nakonec proslo???
To je super!!
Jeste ze se nam ty kocarkove lasky na prvni pohled takhle potvrzuji, vid?
Jinak z toho, ze zitra manza nebude moct si nic nedelej. Hlavni je, ze s vami pojede pak na ten 4D a ten uz se uzasne blizi. Ja uz tuto stredu a ty to mas uz 10 dni, coz je super. Zitra na tebe budu mooooc moooooc myslet, aby tam ten pinďa byl!!
fakt ti to mooooc preju !!!!
Lenyo Tak vestonicka venuse u nas uz take prosla.. Pry uz nemam pohori ale velehory, bo muj pupek dosahuje olbřimích rozměru.
No a na zaver jeste dotaz a to takovy, zda kdyz napr sedite u pc nebo v aute, zda citite pod levym prsem jakoze ne bolest, ale jako kdyby vam tam neco prekazelo.. Ja si rikala, ze tam ma treba mimisek hlavicku, ale ze bych to uz tak znatelne citila? NO hrozne mne to tam tlaci.. a nemuzu dychat.. a celkove je to takove neprijemne.. Jen je zvlastni ze jen na te leve strane.. (Nebo ze by to bylo tim, ze spim i na levem boku??) Fakt nevim…
No kdyz to sleduji, tak mate zase co cist ![]()
Jeje,mě při dlouhém sezení bolí v pravo…myslím, že je to normální, utlačuje se nám pomalu bránice, měla jsem to pokaždé, dýchat se námbude pomalu hůř a hůř!
Petis, tak ať je tam ten pinďulka, užijte si se sárou a jejím bráškou!
Vítek děkuje za gratulace, opět mu to zvedlo jeho už tak obří sebevědomí, moc jsme ho chválili, jako provorozeného, a tady máte ten typ na zajímavou knížku LEMAN, Kevin: Sourozenecké konstelace, dozvíte se něco i o sobě.
Pádíme chrupkat, po celém prosluněném dnu venku už padám únavou! Nane 2
Jeje ,
ahojky
Tak koukám,že jste se měli dobře
Tak to má být…
No,kočárek je rozhodnutý - je tak vymakaný a ve skutečnosti mnohem hezčí než na obrázku…
Jo a ten fusak jsem taky viděla - to je obr jak blázen
Taky ho budu brát.
Radi ,
no však já si myslím,že ještě nebudu ani z vyšetřovny venku a už budu telefonovat…Kéž by to byl ten chlapeček,ale hlavní je,ať je mimi v pořádku
Já budu tak nervózní zase než tam vlezu,navíc teď s malou..jujda..to je pocitů ![]()
Petisku, tak to je dobre, ze se ti libi!
A zitra jdes v kolik na ten UZV? Abych vedela, kdy mam myslet na pindiky v praci
???