Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MaK
5063
6.10.06 23:21

Heliku -přesněA to za celý svůj tříletý život závislák nebyla :roll:

Pajko ,Týna do školky nechodí.Nevim,někdy mi to připadá,že cítí,že se něco pomalu mění,i když se ji samozřejmě snažíme na všechny změny připravovat ohleduplně a citlivě a tak…Nebo jestli je to přesunem do pokojíčku…fakt nevim.Možná,že je to prostě jen období,kterým si projde a pak to samo pomine..

Lenyo ,právě.Správně jim to vysvětlit.No,snad se nám to podaří a všichni starší bráchové a ségry to zvládnou na jedničku :wink:

Petiso ,tak snad je to fakt jen tím věkem.Já chci zase tu svojí malou pohodářku,který jsem řekla,že jdu cvičit,pusu ,ahoj a bylo to :) .
Jinak ji taky zapojujeme do všech věcí kolem miminka,zatím se na něj pořád těší,snad to všichni čtyři zvládnem..

Taky letím do hajan,dobrooou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.10.06 23:29

hezký večer,moc se omlouvám,že nechodím,ale nějak nestíhám.Více se zapojuji na diskusi na rodině,ale pokud to nevadí,ráda bych občas nakoukla a pokecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.10.06 23:31

Už víte pohlaví miminka?Ten náš mimís se nechce ukázat,tak to asi necháme jako překvepení k porodu.Jinak se už krásně hýbe a je čím dál čipernější.Mám problémy se zkracováním čípku,tak musí mhodně odpočívat a od včera mě zkolila šílená rýma:-(

Co nového u Vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 23:32
Petisa píše:
Myslíš tenhle kočárek???
 http://www.detskydum.cz/obr/1390_11.jpg

jo jo, ale komplet cca 17 tis. bléé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
6.10.06 23:34

Hvizdicka to víš že můžeš chodit :D No většina si to říci nechá, ale občas to nejde :lol: Dneska se to tady asi vylidní, já taky půjdu, začala mi padat hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
6.10.06 23:42

Jasně,dobrou noc a hezký víkend:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.10.06 23:52

Hel ,
já nevím,asi jo,je to moc,ale zase v tom máš už úplně všechno,navíc je to super materiál a prý je kvalitní,takže těžko říct…
Každopádně jsem ráda,že jsme to už vyřešili a mám po starostech s kočárkem,protože z toho mi už šla hlava kolem… 8O
Tak a naposledy dobrou noc všem kdo sem ještě nakouknou…
Zanet ,
hip hip huráááá - našla jsem po x hodinách ten odkaz :lol:
 http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
7.10.06 00:18

holky jste tu jeste nektera? zase nemuzu spat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.10.06 09:13

Dočetlajsem vaše včerejší ovídání, určitě si opatřete tuto knížku, doporučuji přečíst ještě před porodem: DALLOZ DAnielle: Žárlivost a rivalita, od Portálu za cca 150 ,– Kč, a ještě existuje super tlustá , ale báječná,ovšem tu jsem někomu půjčila, napsal ji tuším někdo na L a bylo to o Sourozenectví…někdy ji pohledám, sna d mi ji dotyčná vrátí! My s Anny zažíváme něco podobného i Vítek se na mě víc fixuje, holt ty naše děti cítí, že jim pomalu kope konkurence , v teploučku u mámy, kam je čím dál těžší se přitulit tak těsně, protože tam to břicho zavazí, aspoň tak je to u nás tak to cítím já, tyto signály vysílají naši dva kousci, dneska ráno se ke mně v postlei mačkali, různě mě i břicho okopávlali, ale nedělali to schválně! Nyní jsou s tátou na bazéně, já si mám odpočtnout, takže jdu žehlit! Nane2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
7.10.06 09:17

krásné dopoledne všem :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
7.10.06 09:36

Také přeji krásné dopoledne - ráno ,
tak já nezačínám den zrovna z vesela,včera v noci mi můj drahý řekl,když přišel z práce,že se mnou na UZ v pondělí nejde,protože musí být v práci za kolegyni - takhle to zní tak jednoduše a já cítím takové zklamání :cry: Jsem se tak těšila,že spolu konečně půjdeme,když u prvního to nevyšlo kvůli práci ani jednou,teď to taky vypadá,že z toho nic nebude :cry: .Myslela jsem si,že se společně dozvíme,co to mám v břušku a takhle tam zase půjdu sama…Teda úplně ne,beru malou,ikdybych vypadala jak blázen,že jdu jen s ní sama..není to blbý,že ne???Že je to moje věc??Jsem to slíbila,to musím dodržet,se tak těší,takže ať si říkají co chcou… :x
No,ale je tu pěkně,takže vyrážíme na výlet a chceme se zastavit v jedné prodejně dětského sortimentu - mají tam mít kočárek,po kterém toužím,takže ho sjedu omrknout…se těším,tak papa všem a krásný den
Jo Nane,vtipné - skvělý způsob odpočinku,ten taky žel bohu znám :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.10.06 10:16

Dobré dopoledne,
přeji všem krásný den ať už děláte cokoliv. 8)
Já už mám rozdělaný oběd (plněné bramborové knedle a zelí :lol: ), manža je v práci. A taky tady na mne čeká koš prádla na žehlení.
Tak nevím co mám dělat raději, asi budu chvíli vyšívat a pak se uvidí.
Tak zatím Zůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
7.10.06 10:20

Já věděla, že něco zapomenu:
Pet - podle mne malou vem. Jednak co je komu do toho a když to beru podle sebe (teda Dr. na UTZ), tak ta by snad byla jedině ráda a všechno by krásně ukázala a vysvětlila. Na nás se minule culila, když viděla, že jden s VHS a hned jí vzala a začala to přípravovat do videa aby to nahrála. A když jsme odcházeli, tak řekla a ukažte se tady zase.
To je takovej dobrej pocit hned. Si nepřipadáš jak pátý kolo u vozu, že by třeba mluvila jenom se sestrou nebo tak
Tak jděte spolu holky :D a taťkovi to sdělíte doma společně.
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
7.10.06 11:44

Pet nesmutni, užijte si to spojenectví se Sárou, běžte spolu sami oslavit miminko a pak večer tátu napínejte, že vy víte co to je......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
7.10.06 13:07

Pet,
nevěš hlavu, však mu to doma všechno povíte. A malou vem, nevím, proč by se na tebe měli dívat nějak divně. Já chodím s Lukáškem na každou poradnu i ultrazvuk a zdá se mi, že i ten přístup doktorky je lepší, když ho tam vezmu s sebou. :P

Jo holky,
k té antikonceopci po porodu - Exluton se již nevyrábí. Mně teda taky nevyhovoval, špinění co týden-tak jsem ho vy:,–(ila. Tenkrát mi to nevadilo, že bych byla třeba těhu znova, no teď už to budu muset pořešit a ne spoléhat na to, že si dá taťka pozor. Místo Exlutonu je myslím nějaký Cerazette, má mít stejné složení, ale od kámošek jsem slyšela jen negativa-prý horší než Exluton. Jiná jednosložková antikoncepce, co se může brát při kojení, myslím není. A tělísko, tak k tomu taky důvěru nemám. Navíc při mých mykózách by to asi moc vhodné nebylo. Tak se snad nechám zašít nebo fakt nevím. Jo ještě jedině gumičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí