Poradna duly
Jana Čurdová
Heliku -přesněA to za celý svůj tříletý život závislák nebyla ![]()
Pajko ,Týna do školky nechodí.Nevim,někdy mi to připadá,že cítí,že se něco pomalu mění,i když se ji samozřejmě snažíme na všechny změny připravovat ohleduplně a citlivě a tak…Nebo jestli je to přesunem do pokojíčku…fakt nevim.Možná,že je to prostě jen období,kterým si projde a pak to samo pomine..
Lenyo ,právě.Správně jim to vysvětlit.No,snad se nám to podaří a všichni starší bráchové a ségry to zvládnou na jedničku ![]()
Petiso ,tak snad je to fakt jen tím věkem.Já chci zase tu svojí malou pohodářku,který jsem řekla,že jdu cvičit,pusu ,ahoj a bylo to
.
Jinak ji taky zapojujeme do všech věcí kolem miminka,zatím se na něj pořád těší,snad to všichni čtyři zvládnem..
Taky letím do hajan,dobrooou ![]()
hezký večer,moc se omlouvám,že nechodím,ale nějak nestíhám.Více se zapojuji na diskusi na rodině,ale pokud to nevadí,ráda bych občas nakoukla a pokecala.
Už víte pohlaví miminka?Ten náš mimís se nechce ukázat,tak to asi necháme jako překvepení k porodu.Jinak se už krásně hýbe a je čím dál čipernější.Mám problémy se zkracováním čípku,tak musí mhodně odpočívat a od včera mě zkolila šílená rýma:-(
Co nového u Vás?
Petisa píše:
Myslíš tenhle kočárek???
http://www.detskydum.cz/obr/1390_11.jpg
jo jo, ale komplet cca 17 tis. bléé
Hvizdicka to víš že můžeš chodit
No většina si to říci nechá, ale občas to nejde
Dneska se to tady asi vylidní, já taky půjdu, začala mi padat hlava
Hel ,
já nevím,asi jo,je to moc,ale zase v tom máš už úplně všechno,navíc je to super materiál a prý je kvalitní,takže těžko říct…
Každopádně jsem ráda,že jsme to už vyřešili a mám po starostech s kočárkem,protože z toho mi už šla hlava kolem… ![]()
Tak a naposledy dobrou noc všem kdo sem ještě nakouknou…
Zanet ,
hip hip huráááá - našla jsem po x hodinách ten odkaz ![]()
http://www.rodina.cz/…vep_tree.asp?…
Dočetlajsem vaše včerejší ovídání, určitě si opatřete tuto knížku, doporučuji přečíst ještě před porodem: DALLOZ DAnielle: Žárlivost a rivalita, od Portálu za cca 150 ,– Kč, a ještě existuje super tlustá , ale báječná,ovšem tu jsem někomu půjčila, napsal ji tuším někdo na L a bylo to o Sourozenectví…někdy ji pohledám, sna d mi ji dotyčná vrátí! My s Anny zažíváme něco podobného i Vítek se na mě víc fixuje, holt ty naše děti cítí, že jim pomalu kope konkurence , v teploučku u mámy, kam je čím dál těžší se přitulit tak těsně, protože tam to břicho zavazí, aspoň tak je to u nás tak to cítím já, tyto signály vysílají naši dva kousci, dneska ráno se ke mně v postlei mačkali, různě mě i břicho okopávlali, ale nedělali to schválně! Nyní jsou s tátou na bazéně, já si mám odpočtnout, takže jdu žehlit! Nane2
Také přeji krásné dopoledne - ráno ,
tak já nezačínám den zrovna z vesela,včera v noci mi můj drahý řekl,když přišel z práce,že se mnou na UZ v pondělí nejde,protože musí být v práci za kolegyni - takhle to zní tak jednoduše a já cítím takové zklamání
Jsem se tak těšila,že spolu konečně půjdeme,když u prvního to nevyšlo kvůli práci ani jednou,teď to taky vypadá,že z toho nic nebude
.Myslela jsem si,že se společně dozvíme,co to mám v břušku a takhle tam zase půjdu sama…Teda úplně ne,beru malou,ikdybych vypadala jak blázen,že jdu jen s ní sama..není to blbý,že ne???Že je to moje věc??Jsem to slíbila,to musím dodržet,se tak těší,takže ať si říkají co chcou… ![]()
No,ale je tu pěkně,takže vyrážíme na výlet a chceme se zastavit v jedné prodejně dětského sortimentu - mají tam mít kočárek,po kterém toužím,takže ho sjedu omrknout…se těším,tak papa všem a krásný den
Jo Nane,vtipné - skvělý způsob odpočinku,ten taky žel bohu znám
![]()
Dobré dopoledne,
přeji všem krásný den ať už děláte cokoliv. ![]()
Já už mám rozdělaný oběd (plněné bramborové knedle a zelí
), manža je v práci. A taky tady na mne čeká koš prádla na žehlení.
Tak nevím co mám dělat raději, asi budu chvíli vyšívat a pak se uvidí.
Tak zatím Zůza
Já věděla, že něco zapomenu:
Pet - podle mne malou vem. Jednak co je komu do toho a když to beru podle sebe (teda Dr. na UTZ), tak ta by snad byla jedině ráda a všechno by krásně ukázala a vysvětlila. Na nás se minule culila, když viděla, že jden s VHS a hned jí vzala a začala to přípravovat do videa aby to nahrála. A když jsme odcházeli, tak řekla a ukažte se tady zase.
To je takovej dobrej pocit hned. Si nepřipadáš jak pátý kolo u vozu, že by třeba mluvila jenom se sestrou nebo tak
Tak jděte spolu holky
a taťkovi to sdělíte doma společně.
Pa
Pet nesmutni, užijte si to spojenectví se Sárou, běžte spolu sami oslavit miminko a pak večer tátu napínejte, že vy víte co to je......
Pet,
nevěš hlavu, však mu to doma všechno povíte. A malou vem, nevím, proč by se na tebe měli dívat nějak divně. Já chodím s Lukáškem na každou poradnu i ultrazvuk a zdá se mi, že i ten přístup doktorky je lepší, když ho tam vezmu s sebou. ![]()
Jo holky,
k té antikonceopci po porodu - Exluton se již nevyrábí. Mně teda taky nevyhovoval, špinění co týden-tak jsem ho vy:,–(ila. Tenkrát mi to nevadilo, že bych byla třeba těhu znova, no teď už to budu muset pořešit a ne spoléhat na to, že si dá taťka pozor. Místo Exlutonu je myslím nějaký Cerazette, má mít stejné složení, ale od kámošek jsem slyšela jen negativa-prý horší než Exluton. Jiná jednosložková antikoncepce, co se může brát při kojení, myslím není. A tělísko, tak k tomu taky důvěru nemám. Navíc při mých mykózách by to asi moc vhodné nebylo. Tak se snad nechám zašít nebo fakt nevím. Jo ještě jedině gumičky.